- 1 Mayıs 2021
- 684
- 452
- 33
- 26
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #31.661
Doğum yapacak Anneler sağlıklı kolay ve ağrısız dogum geçirmeniz dileğiyle güzel haberlerle dönün inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşaallah kolay bir doğumun olur. Bebeğine sağlıcakla kavuşursunuz.Kızlar sabaha doğru hafif kan geldi hastaneye geldik 1cm açılma olmuş normal doğuma da çatım müsait değilmiş bide bebek iri o yüzden sezaryen yatışı yapıldı bekliyoruz. Dualarınızı bekliyorum hayırlısıyla kavuşayım oğluma
Allah razı olsun teşekkür ederimİnşaallah kolay bir doğumun olur. Bebeğine sağlıcakla kavuşursunuz.
O kadar tuvaletini yapsan anlarsın bence dra gitKızlar günaydın şimdi uyandım her yerim ıslak acaba suyum mu geldi yaa işemiş olamam herhalde bişey hissetmedim nasıl alıcam
Kokla canım şekerli su gibiymis kokusuKızlar günaydın şimdi uyandım her yerim ıslak acaba suyum mu geldi yaa işemiş olamam herhalde bişey hissetmedim nasıl alıcam
Dualarım seninle hayırlı haberlerle dönKızlar suyum geldi ben gidiyorum dua edin
Sağlıkla büyüt canım hayırlı olsunBen doğum yaptım sabah biraz suyum geldi Dr da randevu saatini bekleme dedi 9 saatlik felan bir sürenin sonunda doğdu oğlum epidural aldım hiç böyle bı düşüncem ve planım yoktu ama çok şükür şu an iyiyim
Maşallah canım sağlıkla büyüsün minik prensesGünaydın kızlar.. Konuşmaları çok takip edemedim ama 01.12.2022 un son saatlerine bizde doğuma yetiştik sanırım. Kızım dünyaya geldi. Normal doğumla başlayıp sezeryana döndük. Rabbim hepinizin sağlıkla bebeklerinizi kucaklarınıza almayı nasip etsin. 39+5 3.100 kg dünyaya geldik
Hayirli doğumlar diliyorum canımKızlar sabaha doğru hafif kan geldi hastaneye geldik 1cm açılma olmuş normal doğuma da çatım müsait değilmiş bide bebek iri o yüzden sezaryen yatışı yapıldı bekliyoruz. Dualarınızı bekliyorum hayırlısıyla kavuşayım oğluma
İnşallah hemen kavuşursunuz bebeğinle canım haber alınca buraya da yaz mutlakaCanım dün sezaryen oldum. Bebişim doğduğunda gördüm ama sonra küveze aldılar. bugün çocuk doktoru ile görüşeceğiz. İnşallah güzel haberler verir bize.
Ne yaptın canım gittin mi doktoraKızlar günaydın şimdi uyandım her yerim ıslak acaba suyum mu geldi yaa işemiş olamam herhalde bişey hissetmedim nasıl alıcam
Sağlıkla kucağına al canım minik paşayı güzel haberlerini bekliyoruzKızlar sabaha doğru hafif kan geldi hastaneye geldik 1cm açılma olmuş normal doğuma da çatım müsait değilmiş bide bebek iri o yüzden sezaryen yatışı yapıldı bekliyoruz. Dualarınızı bekliyorum hayırlısıyla kavuşayım oğluma
Ayağa kalk bi yürü bakalım başka gelen var mı ? Aşağı yukarı 1 lt suyun var öyle hesapla.Kızlar günaydın şimdi uyandım her yerim ıslak acaba suyum mu geldi yaa işemiş olamam herhalde bişey hissetmedim nasıl alıcam
Yaaa cok duygulandim suan cok iyi olmuss, Allahim saglikla buyutmeyi nasip etsin insaAllah, rahatlamissindir ne guzel cok gecmis olsun, iyi gectimi dogumun? darisi basimaaa ben hala duruyorummm yaaBen doğum yaptım sabah biraz suyum geldi Dr da randevu saatini bekleme dedi 9 saatlik felan bir sürenin sonunda doğdu oğlum epidural aldım hiç böyle bı düşüncem ve planım yoktu ama çok şükür şu an iyiyim