• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar sabaha doğru hafif kan geldi hastaneye geldik 1cm açılma olmuş normal doğuma da çatım müsait değilmiş bide bebek iri o yüzden sezaryen yatışı yapıldı bekliyoruz. Dualarınızı bekliyorum hayırlısıyla kavuşayım oğluma🙏🏻

Kızlar sabaha doğru hafif kan geldi hastaneye geldik 1cm açılma olmuş normal doğuma da çatım müsait değilmiş bide bebek iri o yüzden sezaryen yatışı yapıldı bekliyoruz. Dualarınızı bekliyorum hayırlısıyla kavuşayım oğluma🙏🏻
İnşaallah kolay bir doğumun olur. Bebeğine sağlıcakla kavuşursunuz.

Ben doğum yaptım sabah biraz suyum geldi Dr da randevu saatini bekleme dedi 9 saatlik felan bir sürenin sonunda doğdu oğlum epidural aldım hiç böyle bı düşüncem ve planım yoktu ama çok şükür şu an iyiyim
Sağlıkla büyüt canım hayırlı olsun 🌸
Günaydın kızlar.. Konuşmaları çok takip edemedim ama 01.12.2022 un son saatlerine bizde doğuma yetiştik sanırım. Kızım dünyaya geldi. Normal doğumla başlayıp sezeryana döndük. Rabbim hepinizin sağlıkla bebeklerinizi kucaklarınıza almayı nasip etsin. 39+5 3.100 kg dünyaya geldik
Maşallah canım sağlıkla büyüsün minik prenses💜

Hayirli doğumlar diliyorum canım 💕
Bebikini hayırlısıyla kucağına al benim gibi olmuşsun sende benim bebekte iri olduğu için sezeryan dediler catimda müsait değilmiş ☹️

Canım dün sezaryen oldum. Bebişim doğduğunda gördüm ama sonra küveze aldılar. 😢 bugün çocuk doktoru ile görüşeceğiz. İnşallah güzel haberler verir bize.
İnşallah hemen kavuşursunuz bebeğinle canım haber alınca buraya da yaz mutlaka 🙏
Kızlar günaydın şimdi uyandım her yerim ıslak acaba suyum mu geldi yaa işemiş olamam herhalde bişey hissetmedim nasıl alıcam
Ne yaptın canım gittin mi doktora
Sağlıkla kucağına al canım minik paşayı güzel haberlerini bekliyoruz 💙

1 hafta olacak neredeyse giremedim 70 sayfa birikmiş. Sadece Selizay Selizay dan haberim var dualarım onunla ve bebişiyle.bh arada doğuran herkesi tebrik 3derin Allah analı babalı büyütsün. Pazartesi rutin kontrolde sancı çıkmadı tekrar 1 hafta sonra çağırmıştı beni ama salı günü nişan olduğundan suphelendigim bir akıntı geldi doktora söyleyince hemen çağırdı kontrol edince Nişan olduğunu teyit etti. bu arada renksiz olduğu için emin olamamiştim. Kızımdayken içinde pembelik vardi çünkü. Velhasıl nst baktı sancı 1 tane minik çıktı 2. De çıkmış olsa hemen yatış yapacaktı ve suni sancı verecekti çünkü 2 cm açıklığım vardı. Ertesi gün için yatış yaomayi teklif etti ben tedirgin olunca önce kontrol yapalım o zaman dedi. Çarşamba kontrolde açıklık ilerlememişti nst de temiz çıkınca cumartesiye kadar ayakta dolanma yürüme dedi ve eve gönderdi.cunku 2 gün hastanede olmayacak. Yarın tekrar kontrol var bakalım ne olacak bana kalsa evde beklemeye devam ederim ama doktor, eşim ve cevremdekiler beni dogurtmakta kararlı 😬Bu arada bugün tam 39. Haftayi doldurdum. bizden son haberler bu şekilde vakit buldukça okumaya çalışacağım.

Ben doğum yaptım sabah biraz suyum geldi Dr da randevu saatini bekleme dedi 9 saatlik felan bir sürenin sonunda doğdu oğlum epidural aldım hiç böyle bı düşüncem ve planım yoktu ama çok şükür şu an iyiyim
Yaaa cok duygulandim suan🥹 cok iyi olmuss, Allahim saglikla buyutmeyi nasip etsin insaAllah, rahatlamissindir ne guzel cok gecmis olsun, iyi gectimi dogumun? 😍 darisi basimaaa ben hala duruyorummm yaa 😫

Back