• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Cumanın bereketi diyorum ben de😁😁 şimdi yarın olası doğum için evi toparlayayim süpürme silme yapayım diye düşündüm ama korktum kervana katılırım diye😬 doktorum yok benim yaa
O zaman hiçbir şey yapma sen sadece yat dinlen heyecana gerek yok😅

Valla öyle olmuş gibi açıkçası benim gönlümden geçen de bugündü hep ama şimdi diyorum ki biraz daha dur çocuğum 😊
Ben de bugün doktora gideceğim inşallah sürprizle karşılaşmam hazır değilim 😂 senin haftan harika artık ama doktorun yok beklesin az daha

Kızlar sabaha doğru hafif kan geldi hastaneye geldik 1cm açılma olmuş normal doğuma da çatım müsait değilmiş bide bebek iri o yüzden sezaryen yatışı yapıldı bekliyoruz. Dualarınızı bekliyorum hayırlısıyla kavuşayım oğluma🙏🏻
Dün doğurmak istiyorum demiştin 😊sevindim senin adına saglıkla kavusun insallah

Bide bana az aksiyon ciksaaa yaa bugunden umutluydum ama yokk 40+1 olduk oglusun hala niyeti yokk kizcam artik 😂
Ya şöyle bişey var benim kızımda da eşime doğuracağım diyordum o yok bekle hedefi yapamadım diyordu. Ayın 28 i oldu tamam yaptım doğur dedi 29u doğurdum. 2. Planlı sezeryan oldu. Bu oğlum hastaneye yatırdılar pazartesi cuma yapacaklardı doğumu. eşim salı günü çocuklar evde perişan sancı fln yok mu doğuma alsınlar kötüyüm fln de dedi. gece sabah sancılandım Çarşamba aldılar. Sen biraz oğlunla ciddi ciddi konuş uzatmaları oynuyorsun de😂😂

Benim de çocuk doktoru arkadaşım similac önermişti.oğluma onu kullanmıştım sütüm artana kadar 2-3 ay.çok memnun kaldım.süt artınca doktor mamayı kesmişti zaten.bunda da similac kullanıcam ama almadım daha.belki bu sefer süt hemen gelir emer falan diye.taburcu olunca emmiyor olursa alırım.hastanede zaten bişey verecekler nasılsa çocuk aç kalmayacak
Bende similac kullanmistim aslina bakarsan benim kullanmadigim sey kalmadi sanirim.Bebelac similac sma aptamil en sonda biminkini kullandim maddi acidan en uygunu oydu sanirim 😔Simdi fiyatlar dahada uctu

Kızlar etrafınızda bebeklerde makat ve vajina arası yakınlık olan var mı? Bebeğim hastaneden çıkarken doktor söylemişti sonra cerraha da gösterdik evet yakın ama hayatını etkilemez dedi. Dedi demesine ama ben hep düşünüyorum ilerde sorun olur mu diye

Doğum yapan tüm annelere ve bebislere sağlık, huzur, gazsız ve bol sütlü günler diliyorum.
Ben de bugün kontrole gittim durum yine aynı bebek hiç aşağıya inmemiş kilo da aldığı için artık zor gibi görünüyor inmesi de zaten bana da hiç ağırlaşma vs yapmadı oğlum hamilelik boyunca inşallah doğum sonrası da zor olmaz. Hep normal gelir diye düşünmüştüm ama nasip değilmiş demek ki.
Haftasonu da kendi istegiyle gelmezse pazartesi gününe sezaryen için gün aldık, spinal anestezi olarak konuştuk bakalım her şey yolunda gider inşallah hepimiz için.🤲

Back