- 4 Nisan 2011
- 1.895
- 1.097
- 373
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #31.681
Cumanın bereketi diyorum ben de şimdi yarın olası doğum için evi toparlayayim süpürme silme yapayım diye düşündüm ama korktum kervana katılırım diye doktorum yok benim yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla öyle olmuş gibi açıkçası benim gönlümden geçen de bugündü hep ama şimdi diyorum ki biraz daha dur çocuğumBebişler 02.12.22 tarihini bulmuşken değerlendirelim dediler herhalde
O zaman hiçbir şey yapma sen sadece yat dinlen heyecana gerek yokCumanın bereketi diyorum ben de şimdi yarın olası doğum için evi toparlayayim süpürme silme yapayım diye düşündüm ama korktum kervana katılırım diye doktorum yok benim yaa
Ben de bugün doktora gideceğim inşallah sürprizle karşılaşmam hazır değilim senin haftan harika artık ama doktorun yok beklesin az dahaValla öyle olmuş gibi açıkçası benim gönlümden geçen de bugündü hep ama şimdi diyorum ki biraz daha dur çocuğum
Zaten karpuz gibi yata yata büyüdüm iyice yatmaya çok alıştım doğumdan sonra zorlanacagim kesinO zaman hiçbir şey yapma sen sadece yat dinlen heyecana gerek yok
Bide bana az aksiyon ciksaaa yaa bugunden umutluydum ama yokk 40+1 olduk oglusun hala niyeti yokk kizcam artikNe aksiyonlu bu cuma
Hemen doktora gitmelisin bence canımuykuda geldiyse hissedemezsin .Kızlar günaydın şimdi uyandım her yerim ıslak acaba suyum mu geldi yaa işemiş olamam herhalde bişey hissetmedim nasıl alıcam
Dün doğurmak istiyorum demiştin sevindim senin adına saglıkla kavusun insallahKızlar sabaha doğru hafif kan geldi hastaneye geldik 1cm açılma olmuş normal doğuma da çatım müsait değilmiş bide bebek iri o yüzden sezaryen yatışı yapıldı bekliyoruz. Dualarınızı bekliyorum hayırlısıyla kavuşayım oğluma
Doğur sen artıkBide bana az aksiyon ciksaaa yaa bugunden umutluydum ama yokk 40+1 olduk oglusun hala niyeti yokk kizcam artik
Eveett bencede gununu gecirmek hic guzel degilmiss hadi 40a kadar geciyordudaa suan zaman hic gecmiyor sankiDoğur sen artık
Benim şimdi bile geçmiyor 37+1 38+4 de sezaryen günüm varEveett bencede gununu gecirmek hic guzel degilmiss hadi 40a kadar geciyordudaa suan zaman hic gecmiyor sanki
Ya şöyle bişey var benim kızımda da eşime doğuracağım diyordum o yok bekle hedefi yapamadım diyordu. Ayın 28 i oldu tamam yaptım doğur dedi 29u doğurdum. 2. Planlı sezeryan oldu. Bu oğlum hastaneye yatırdılar pazartesi cuma yapacaklardı doğumu. eşim salı günü çocuklar evde perişan sancı fln yok mu doğuma alsınlar kötüyüm fln de dedi. gece sabah sancılandım Çarşamba aldılar. Sen biraz oğlunla ciddi ciddi konuş uzatmaları oynuyorsun deBide bana az aksiyon ciksaaa yaa bugunden umutluydum ama yokk 40+1 olduk oglusun hala niyeti yokk kizcam artik
Ben istiyordum bu tarihi ama kısmet değilmişBebişler 02.12.22 tarihini bulmuşken değerlendirelim dediler herhalde
Bende similac kullanmistim aslina bakarsan benim kullanmadigim sey kalmadi sanirim.Bebelac similac sma aptamil en sonda biminkini kullandim maddi acidan en uygunu oydu sanirim Simdi fiyatlar dahada uctuBenim de çocuk doktoru arkadaşım similac önermişti.oğluma onu kullanmıştım sütüm artana kadar 2-3 ay.çok memnun kaldım.süt artınca doktor mamayı kesmişti zaten.bunda da similac kullanıcam ama almadım daha.belki bu sefer süt hemen gelir emer falan diye.taburcu olunca emmiyor olursa alırım.hastanede zaten bişey verecekler nasılsa çocuk aç kalmayacak
Suyun gelmistir canim ilk uyandiysan idrar olsa kokar bence carsafindada renginden belli olur naptin gttin mi doktoraKızlar günaydın şimdi uyandım her yerim ıslak acaba suyum mu geldi yaa işemiş olamam herhalde bişey hissetmedim nasıl alıcam
Seninle günümüz aynı 15 aralık doktor sana ne dedi ? Ne zaman olacakmış doğum?Ben istiyordum bu tarihi ama kısmet değilmiş
Tebrikler.. biraz yakın ilgiden sonra hızla annesinin kollarına sağlıkla gelecektir bebeğin..Canım dün sezaryen oldum. Bebişim doğduğunda gördüm ama sonra küveze aldılar. bugün çocuk doktoru ile görüşeceğiz. İnşallah güzel haberler verir bize.
Allah yardımcın olsun canım dualarımız seninle kaç haftalıkti senin bebeğin?Kızlar suyum geldi ben gidiyorum dua edin