- 7 Eylül 2018
- 2.316
- 3.148
- 133
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #31.541
Nişanı sökmeye calısmıstır acılmayı kolaylastırmak için .benim bayagı acımıstı ama sonra da nişan gelmişti .catı muayenesi dışında yapmıstıBugun bende biraz o niyetle gittim ama yokk malesef sanci filan cikmadi geri tipis tipis eve geldikhala merak ediyorum doktorum parmagiyla ne yapti assagda diyee, seninkide yapar belki yarin
Ben hep gununde gelicek oglusum diyordum ama gununu gecircezz gibi, 1 aralik bebisleri bekleticek bizi
Emziği verip onune destek yapabılırsın atamazsa alısır .ben ilk gün vermiştim ama bu bebişte eve gelince vericem inş.sünnettir hurma ve zemzemle bebegin agzını ıslatmak ilk olarak onu yapınca emziği vermiştik tutmustuKızlar benim bebiş memeye alıştı iyi güzel çok şükür de bir süredir sürekli emmek istiyor, huysuzlandığında yarım saat önce bile emmiş olsa tekrar emiyor öyle sakinleşiyor. Sanırım açlıktan değil emme refleksinden bu sebeple emzik vermeye çalıştım ama ağzında pek tutmuyor. Bu bebişlerin emziğe alışması için sürekli denemek mi lazım ben hoşuna gider bir anda emer emziği sanıyordum önceden
Ya okadr doluyumki saatlerce ağlamak bağırmak istiyorum ama eşim yüzünden onuds yapamıyorum.Hemen diyor senin paranmi benim param olmayabilir ama sonuçta bizde kredi borç harç edip biriktirdk araba için.
Kusura bakmaya kimselere anlatamıyorum derdimu sizlerinde vaktini aliyorm ama napmam gerek.Sinirfen üzüntüden eşime tavrım değişti uzaklaşmak istiyorum
Off kizlar ya migde agrisi migde bulantisiyla uyandim isal gibiyimde fenayim suan kusacak gibiyim misafirlerde birazdan evde olacaklar kahvaltida hazirlamaliyim
KizlarSelizay in bebegini enfeksiyon oldugu icin yogun bakima almislar, kendisinin de bir takim saglik sorunlari varmis. Dua edelim mi , Insallah bir an once sagliklarina kavusup evlerine cikarlar
Ay surda doguma kalmis azcik misafir gelmeyiversin yaa uff biraz anlayışli olsalar yaOff kizlar ya migde agrisi migde bulantisiyla uyandim isal gibiyimde fenayim suan kusacak gibiyim misafirlerde birazdan evde olacaklar kahvaltida hazirlamaliyim
Sen bu çocuğa vaktinin geldiğini doğması gerektiğini söylüyor musun? Rahatı iyi galiba. Yeni yılı bekliyor olmasın.Yaaa bende su son haftadir her gun beklenti icindeyim acaba bu gecemi dogucak yarinmi dogucak derken gununu doldurdustresste yapmiyorum cokk nedense sadece kavusmak istiyorum artik, bide agrim sizim olmadigi icinde biraz rahatim sanirim bilmiyorumm ama mecbur gelicek artikk istemesedee bi kac gun daha veriyoruz beyefendiye, bide sanirim beni ne bekledigini bilmedigim icin rahatim hic negatif hikayeler vs okumadim okumak ve duymakta istemiyorum. Kendi dogumuma odaklaniyorum ve cok kolay gecicek diyorum kendi kendime surekli, 9 ay boyunca cok guzel gecti simdide hersey guzel gecicek diye birazda kendimi avutuyorum tabi
Sende icini ferah tut, Allahin izniyle vakti zamani gelince kavusucaz miniklerimizeyarin senin doktorun ne dicekk haberdar et benide merak ettimm gorusleri aynimi acaba
Tek damla süt yok maalesefSelizay rabbim bebeğine de sana da acil şifalar versin. İnşaallah biran önce toparlanıp çıkarsınız. Kendini sakın üzme enfeksiyonda bir hafta antibiyotik tedavisiyle çıkıyorlar. Sen bu arada süt çalışmaları yaparsın
Benim de öyleydi hemen gelmiyor. Sıcak su koy sağ devamlı 2. 3. Gün gelir. Teyzem yanımdaydıTek damla süt yok maalesef
Sen iyi ol da süt gelirTek damla süt yok maalesef
Mecbur geliolar canim ya oglu asker benim burda.Baska tanidiklarida yok sadece biz variz.Babam bize gelsinler dedide ayip olur dedim zaten annem oglene dogru gelecek yardima onlarda cok sey degiller yardim ederler pek cekinmiorum yatarim kotu oldukca artikAy surda doguma kalmis azcik misafir gelmeyiversin yaa uff biraz anlayışli olsalar ya
Ama olsun ya sonucta hamilesin evde insn oldumu illa ayak kalıyorsn ne kadar yatcam desendeMecbur geliolar canim ya oglu asker benim burda.Baska tanidiklarida yok sadece biz variz.Babam bize gelsinler dedide ayip olur dedim zaten annem oglene dogru gelecek yardima onlarda cok sey degiller yardim ederler pek cekinmiorum yatarim kotu oldukca artik
Canini hic skma canim mama verirsin sen kafani rahat tut bi bakacaksin kendiliginden gelmis olacak İnsallah.Elinle soguk sicak masajlar yap dus al.Sagliginiz yerinde olsunda bi sekilde hallolur bebegin ac kalmazTek damla süt yok maalesef
Oyle oluyor tabi canim haklisin yatilmiyor.Onlar gitmeden dogurmazsam tabiAma olsun ya sonucta hamilesin evde insn oldumu illa ayak kalıyorsn ne kadar yatcam desendehemen gitssler ari de rahat etsn
Bebise soyle simdi cikiyosan cik annenin buna ihtiyaci var de misafirsavar bebişOyle oluyor tabi canim haklisin yatilmiyor.Onlar gitmeden dogurmazsam tabiBi yonden iyi olur annem hastaneye gelir onlrda cocuklarin basinda durur
Çok haklısın. Aile demek dayanışma birbirini sarıp sarma demek bir yerde. Ama zaten tam bir aile olmuş olsalardı bugün yarın bebekleri gelecek çocuklarından birikimlerini istemenin en hafif ifade ile terbiyesizlik olduğunu düşünürlerdi. O yüzden hislerinde çok haklısın. Ama kimsenin bebeğinle kavuşurken hissedeceğin harika duyguları gölgelemesine izin vermemeye çakış. Bebeğin doğsun kavuşmanın güzelliğini keyfini yaşa o konu orada zaten.. istediğin gibi içinden geldiği gibi hesaplaşırsın. Ama şu an bebeğinle senden önemli bir şey yok. Zor olduğuna eminim ama her şeyi geri plana itip bunca kayıp, zor zamandan sonra sağlıklı kavuşmanın keyfini sürmek lazım..İnanın Sabaha kadar gözüme uyku girmedi.Ya Parasından gectm.Ben Çok zor zamanlar gecirmistm.Ozamn kimse yoktu yanımızda.İnsana bu koyuyor gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?