2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Nişanı sökmeye calısmıstır acılmayı kolaylastırmak için .benim bayagı acımıstı ama sonra da nişan gelmişti .catı muayenesi dışında yapmıstı

Emziği verip onune destek yapabılırsın atamazsa alısır .ben ilk gün vermiştim ama bu bebişte eve gelince vericem inş.sünnettir hurma ve zemzemle bebegin agzını ıslatmak ilk olarak onu yapınca emziği vermiştik tutmustu

Lütfen doğum yakın kendini üzme şuanda doğumdan sonra burnundan getir terbiyesiz adam çok sinirlendim kusura bakma

Off kizlar ya migde agrisi migde bulantisiyla uyandim isal gibiyimde fenayim suan kusacak gibiyim misafirlerde birazdan evde olacaklar kahvaltida hazirlamaliyim

Sen kendini neden yoruyorsun ki bırak gelenler yapsın biraz uzan istirat et.

Kizlar Selizay in bebegini enfeksiyon oldugu icin yogun bakima almislar, kendisinin de bir takim saglik sorunlari varmis. Dua edelim mi , Insallah bir an once sagliklarina kavusup evlerine cikarlar

Rabbim safi ismiyle şifa versin inşallah

Günaydın güzel anneler 2 çocuklu hayat hem çok güzel hem çok yorucuymus lohusalik ilk çocukta oluyormuş, 2.gercekten kendi kendine buyuyormus. Çok şükür sağlığımız yerinde ya gerisi teferruat bu sırada doğum yapan arkadaşlar varsa gözünüz aydın Allah analı babalı büyütmek nasip etsin bekleyenlerde sağlıkla kavuşsun inşallah Selizay İnşallah bir an önce iyi haberlerini verirsin bize dualarımız senin ve bebeginle

Sen bu çocuğa vaktinin geldiğini doğması gerektiğini söylüyor musun? Rahatı iyi galiba. Yeni yılı bekliyor olmasın.

Tek damla süt yok maalesef
Sen iyi ol da süt gelir gelmezse de mamalar var misler gibi bi arkadaşımın da doğum sırasında bebişe de enfeksiyon geçmişti bir hafta kaldı çıktı . Tek problem bebişin biberona alışması oldu onu da bi emme ebesinden destek alarak hallettikler

Ay surda doguma kalmis azcik misafir gelmeyiversin yaa uff biraz anlayışli olsalar ya
Mecbur geliolar canim ya oglu asker benim burda.Baska tanidiklarida yok sadece biz variz.Babam bize gelsinler dedide ayip olur dedim zaten annem oglene dogru gelecek yardima onlarda cok sey degiller yardim ederler pek cekinmiorum yatarim kotu oldukca artik

Ama olsun ya sonucta hamilesin evde insn oldumu illa ayak kalıyorsn ne kadar yatcam desendehemen gitssler ari de rahat etsn

İnanın Sabaha kadar gözüme uyku girmedi.Ya Parasından gectm.Ben Çok zor zamanlar gecirmistm.Ozamn kimse yoktu yanımızda.İnsana bu koyuyor gerçekten
Çok haklısın. Aile demek dayanışma birbirini sarıp sarma demek bir yerde. Ama zaten tam bir aile olmuş olsalardı bugün yarın bebekleri gelecek çocuklarından birikimlerini istemenin en hafif ifade ile terbiyesizlik olduğunu düşünürlerdi. O yüzden hislerinde çok haklısın. Ama kimsenin bebeğinle kavuşurken hissedeceğin harika duyguları gölgelemesine izin vermemeye çakış. Bebeğin doğsun kavuşmanın güzelliğini keyfini yaşa o konu orada zaten.. istediğin gibi içinden geldiği gibi hesaplaşırsın. Ama şu an bebeğinle senden önemli bir şey yok. Zor olduğuna eminim ama her şeyi geri plana itip bunca kayıp, zor zamandan sonra sağlıklı kavuşmanın keyfini sürmek lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…