- 1 Mayıs 2021
- 684
- 452
- 33
- 26
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #31.521
Gözün aydın canım, sağlıkla büyüt yavrunu inşallahKızlar tüm mesajlara bakamadım. Bebek de ben de iyiyiz. Benim biraz ağrım var. Bebek sürekli uyuyor, uyandıramıyom emzirmek için. Durumlar böyle
Gözün aydın canım, sağlıkla büyüt yavrunu inşallahKızlar ben doğum yaptım 3 gün oldu 37+6 da sezeryan ile doğdu ikimiz de iyiyiz vakit bulduğumda ayrıntıyla yazacağım
Gözün aydın canım, sağlıkla büyüt yavrunu inşallahGünaydın arkadaşlar, 38+1de oğlumuz dünyaya geldi. Sezeryan oldum. Hiç ağrım yok diyemem ama dayanılmayacak acılar içinde de değilim şu an. 3 kez koridorlarda yürüdüm doğumdan sonra, yataktan kalkmak en zor kısmı açıkçası yürürken ya da yatarken ağrım yok. Ama inerken yaptığım hareket ağrılı. Sondayı spinal yapıldıktan sonra taktılar, çıkardıklarında da hala uyuşuktum çok az bi his oldu. Zorlamadı. Bebeğimizi iki kez emzirdim. Emdi uyudu, uyandırdım emdi. Şimdi tekrar uyuyor. Kan uyuşmazlığımız vardı, bebek pozitif doğdu. O yuzden tekrar uyuşmazlık iğnesi olacağım. Durum şimdilik bu şekilde, ben 7dk falan uyuyabildim toplamda eşim sanki doğumdan çıkan o gibi baygın uyuyor. Çok komik
Gözün aydın canım, sağlıkla büyüt yavrunu inşallahHerkese merhaba arkadaslar dün gece 3.30da dogum yaptim ebe suyumu patlatti bebek bi türlu asagi inmedi baski yaparak müdahale ettiler cok canim yandi zor cıktigi içinde iceriden cok yirtilmam oldu maalesef bir süru dikişim ve suanda kanamam var ama allahima sükur oglumu kucagima aldim 3350 kg dogdu
Gözün aydın canım, sağlıkla büyüt yavrunu inşallahSabah 9.49 da kızım geldi canım 2300 gr çok şükür iyiyiz sorduğun için teşekkür ederim
Gözün aydın canım, sağlıkla büyüt yavrunu inşallahKızlar merhaba, ben de 28 Kasımda sabah kontrole diye gittim o gün öğleden sonra ise spinal sezaryen ile kızımı kucağıma aldım. 39+0 da 2655 gr, 49 cm doğdu minik kuşum. O günkü ultrasonda 3150 gr görünüyordu ama küveze girmedi çok şükürher şey bir anda hızlı gelişti ki hala şaşkınım ama en güzeli kızımı kucağıma alıp kokusunu içime çekmek oldu. Spinal sezeryani doğum anını görmek için istedim şimdilik iyiyim ancak dikişlerimi koruyup kollamaya çalışıyorum. Kızımla da sarılık olmaması adına emzirme savaşı veriyoruz ancak kendimi toparlayıp yazabildim Herkese güzel sorunsuz doğumlar diliyorum
Ne demek senin paran mı? Kimin parası karşı komşunun mu? İkinizin ortak birikimi sonuçta.. çok çok çok haklısın.. ama bu günleri kendine zehir etme bence.. bu olanları unut demek değil bu sadece ertele demek istiyorum. Çocuğunla kavuşma keyfini hiç bir şey gölgede bırakmasın bence. Sonra nasıl davranmak istiyorsan öyle davranacak bol bol zamanın olacağına eminim..Ya okadr doluyumki saatlerce ağlamak bağırmak istiyorum ama eşim yüzünden onuds yapamıyorum.Hemen diyor senin paranmi benim param olmayabilir ama sonuçta bizde kredi borç harç edip biriktirdk araba için.
Kusura bakmaya kimselere anlatamıyorum derdimu sizlerinde vaktini aliyorm ama napmam gerek.Sinirfen üzüntüden eşime tavrım değişti uzaklaşmak istiyorum
İnşallah canım, hamilelik ayrı bebişler geldikten sonrası ayrı zormuş. Hep sadece doğuma kadar olan kısmı düşünüyordumÇok bilmiyorum canım ama her emziği de kabul etmiyorlar sanırım bazı bebek hiçbir emziği kabul etmeyebiliyor biraz uğraşmak gerekiyor sanırım öyle düşündüğümüz gibi kolay olmayabiliyor inşallah bir an önce alışır
Eşinin yaptığı şey çok ayıp ne desen haklısın ama şu an için en azından sadece bebeğini düşünmeye çalış. Bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım en önemli şey o. Çok zor tabi bu durumda sinirlenmemek elde değildir ama sen üzülürsen bebiş de üzülürYa okadr doluyumki saatlerce ağlamak bağırmak istiyorum ama eşim yüzünden onuds yapamıyorum.Hemen diyor senin paranmi benim param olmayabilir ama sonuçta bizde kredi borç harç edip biriktirdk araba için.
Kusura bakmaya kimselere anlatamıyorum derdimu sizlerinde vaktini aliyorm ama napmam gerek.Sinirfen üzüntüden eşime tavrım değişti uzaklaşmak istiyorum
Ee sizde onların altınlarını isteyin araba alıcaz diye eşin söylemiyorsa sen söyle ama şimdiKizlar en sonunda stres ve üzüntüden erken doğuracağım.Esim benden gizli araba için birikimimizi ailesine vermiş.Bunlar zamanında biz evlenirken bir çöp dahi almayan insanlar.Ayrica Yeni evliyken takılarımızı alan bizi dimdizlak ortada birakn insanlar..İnanın uyuyamiyormKayınvalidem in altınları var onlara dokundurtmuyor ama kendilerine daha lüks ev almak için Bizim paramız gitti
Ve kustumda ama hala migdemin agrisi gecmedi bagirsaklarimdanda sesler geliyorOff kizlar ya migde agrisi migde bulantisiyla uyandim isal gibiyimde fenayim suan kusacak gibiyim misafirlerde birazdan evde olacaklar kahvaltida hazirlamaliyim
Karni burnunda kadinsin canim, önce bebegini ve kendini dusun, gelince hazirlasinlar kendileriVe kustumda ama hala migdemin agrisi gecmedi bagirsaklarimdanda sesler geliyor
Cok tesekkur ederimHayirli olsun canim saglik mutlulukla buyut bebisini :)
Ne kadar surdu peki dogum. Ikinci dogum hizli olur deniyor da hatta Sansi olanin dikisi kesigi de olmuyor da bende beklentimi epey dusuk tutmaya calisiyorum
Kizlar en sonunda stres ve üzüntüden erken doğuracağım.Esim benden gizli araba için birikimimizi ailesine vermiş.Bunlar zamanında biz evlenirken bir çöp dahi almayan insanlar.Ayrica Yeni evliyken takılarımızı alan bizi dimdizlak ortada birakn insanlar..İnanın uyuyamiyormKayınvalidem in altınları var onlara dokundurtmuyor ama kendilerine daha lüks ev almak için Bizim paramız gitti
Eşiniz çok gereksiz davranmış ve ayıp etmiş gerçekten hem de en ihtiyacınız olan zamanda. Kaldı ki ailesinin ihtiyacı da olabilir ama önceliği her zaman sizin küçük aileniz olmalı. Herkes ailesine zor durumda kalmasın diye yardım etmek ister ama kendi ailesini zora koymamak şartıyla. Canını sıkma diyecem ama ben bile sinir oldum yani. Utanmadan parayı kabul etmişler bir de eşiniz bir suçlu onlar iki.Ya okadr doluyumki saatlerce ağlamak bağırmak istiyorum ama eşim yüzünden onuds yapamıyorum.Hemen diyor senin paranmi benim param olmayabilir ama sonuçta bizde kredi borç harç edip biriktirdk araba için.
Allah Allah ya neyden enfeksiyon olmus acaba eve cikmislarmiydi?Selizayin neyi varmis ya cok uzuldum Rabbim bian once şifa versin İnsallah Ya ŞafiiiKizlarSelizay in bebegini enfeksiyon oldugu icin yogun bakima almislar, kendisinin de bir takim saglik sorunlari varmis. Dua edelim mi , Insallah bir an once sagliklarina kavusup evlerine cikarlar
Gecedendir Uyuyamadm sancım çok oldu.Simdi doktora gidiyoruz.Ben doğum parama kadar oradan burdan biriktireym Kendimi herşeyden mahrum edeyim ama Eşim de bana bunu yapsın.Biz 4yildir neler yaşadık gebelik kayıpları falan kimse birgn bir kuruş yardm etmedi elimizden tutan olmadı.Eşiniz çok gereksiz davranmış ve ayıp etmiş gerçekten hem de en ihtiyacınız olan zamanda. Kaldı ki ailesinin ihtiyacı da olabilir ama önceliği her zaman sizin küçük aileniz olmalı. Herkes ailesine zor durumda kalmasın diye yardım etmek ister ama kendi ailesini zora koymamak şartıyla. Canını sıkma diyecem ama ben bile sinir oldum yani. Utanmadan parayı kabul etmişler bir de eşiniz bir suçlu onlar iki.
Allah'ım biran önce şafi ismiyle sifalar versin.KizlarSelizay in bebegini enfeksiyon oldugu icin yogun bakima almislar, kendisinin de bir takim saglik sorunlari varmis. Dua edelim mi , Insallah bir an once sagliklarina kavusup evlerine cikarlar
İstemek ne mümkün.Beni parcalarlar ancak.Ya kendi arabalarida var ona karismiyorlar.Neymis ee yenimis arabaları kiyamiyorlarmsEe sizde onların altınlarını isteyin araba alıcaz diye eşin söylemiyorsa sen söyle ama şimdi
Doğumuna odaklan. Hiç birşey sizden önemli değil
İnanın Sabaha kadar gözüme uyku girmedi.Ya Parasından gectm.Ben Çok zor zamanlar gecirmistm.Ozamn kimse yoktu yanımızda.İnsana bu koyuyor gerçektenNe demek senin paran mı? Kimin parası karşı komşunun mu? İkinizin ortak birikimi sonuçta.. çok çok çok haklısın.. ama bu günleri kendine zehir etme bence.. bu olanları unut demek değil bu sadece ertele demek istiyorum. Çocuğunla kavuşma keyfini hiç bir şey gölgede bırakmasın bence. Sonra nasıl davranmak istiyorsan öyle davranacak bol bol zamanın olacağına eminim..
çok çok haklısınız ama şimdi biraz sakin olun bebekle sizin sağlığınız içinİnanın Sabaha kadar gözüme uyku girmedi.Ya Parasından gectm.Ben Çok zor zamanlar gecirmistm.Ozamn kimse yoktu yanımızda.İnsana bu koyuyor gerçekten
İyi fazla almamışsın ki ben daha fazla aldın sandımBen de çalışırken kilo kontrolüm daha iyiydi. 7. Aya kadar 2 kg aldım ama son 2 aydır raporluyum ve evdeyim 4 kilo aldımevdeki aktivite ile işteki maalesef aynı olmuyor. Son zamanlarda yeme içme konusunda da sapıttım. Çocuk gibiyim ya her gün bir kaçağım var bir kendimi toparlayamadım
Lütfen ben olayım artık dayanamıyorum26 kişide hiç fena değilmiş. Bakalım ilk aralık bebesi kimden gelecekbenim bir haftam var haftaya perşembe planlandı ve bence plana uyacak. kesin bir sürü kişinin doğumuna şahit olacağım
Son 2 haftada 1 şişe rennie 1 şişe gaviscon bitirdim ve bana mısın demiyorŞu mide yanmasından çok yoruldum kızlar süt harici önerebileceğiniz bir yiyecek var mıdır Alev alev yanıyor midem
Bebekli hayata hoşgeldin :) tabiki sürekli emmek isteyecek, karnı doyunca memeyi bırakıp sadece acıktıkça emen bebek anca rüya bebek olur :)Kızlar benim bebiş memeye alıştı iyi güzel çok şükür de bir süredir sürekli emmek istiyor, huysuzlandığında yarım saat önce bile emmiş olsa tekrar emiyor öyle sakinleşiyor. Sanırım açlıktan değil emme refleksinden bu sebeple emzik vermeye çalıştım ama ağzında pek tutmuyor. Bu bebişlerin emziğe alışması için sürekli denemek mi lazım ben hoşuna gider bir anda emer emziği sanıyordum önceden
Düşüncesiz kocalar ve daha da düşüncesiz aileleri. Bu erkekler nedense doğup büyüdüğü aileden kopup kendine yeni bi aile kurduklarının farkına varamıyor. Kopmak derken bağlarını koparmasından da bahsetmiyorum ha. sadece önceliği kendi kurdukları aileye vermeliler artık. Bir tane de benim başımda var bu kocadan. 10 kardeşler, eşim ortanca. Ama büyüğüne de küçüğüne dr, kaynanaya kayınbabaya da ilk kim koşar? Eşim tabiki. Ve öyle düzenli gelişi olan maddi durumı iyi olan bi aile dr değiliz yani. Şuan cüzdanımda 5 lira yok, kartlarımda da aynı şekilde.Kizlar en sonunda stres ve üzüntüden erken doğuracağım.Esim benden gizli araba için birikimimizi ailesine vermiş.Bunlar zamanında biz evlenirken bir çöp dahi almayan insanlar.Ayrica Yeni evliyken takılarımızı alan bizi dimdizlak ortada birakn insanlar..İnanın uyuyamiyormKayınvalidem in altınları var onlara dokundurtmuyor ama kendilerine daha lüks ev almak için Bizim paramız gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?