2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Ya okadr doluyumki saatlerce ağlamak bağırmak istiyorum ama eşim yüzünden onuds yapamıyorum.Hemen diyor senin paranmi benim param olmayabilir ama sonuçta bizde kredi borç harç edip biriktirdk araba için.
Kusura bakmaya kimselere anlatamıyorum derdimu sizlerinde vaktini aliyorm ama napmam gerek.Sinirfen üzüntüden eşime tavrım değişti uzaklaşmak istiyorum

Kızlar tüm mesajlara bakamadım. Bebek de ben de iyiyiz. Benim biraz ağrım var. Bebek sürekli uyuyor, uyandıramıyom emzirmek için. Durumlar böyle
Gözün aydın canım, sağlıkla büyüt yavrunu inşallah
Kızlar ben doğum yaptım 3 gün oldu 37+6 da sezeryan ile doğdu ikimiz de iyiyiz vakit bulduğumda ayrıntıyla yazacağım
Sabah 9.49 da kızım geldi canım 2300 gr çok şükür iyiyiz sorduğun için teşekkür ederim

Ne demek senin paran mı? Kimin parası karşı komşunun mu? İkinizin ortak birikimi sonuçta.. çok çok çok haklısın.. ama bu günleri kendine zehir etme bence.. bu olanları unut demek değil bu sadece ertele demek istiyorum. Çocuğunla kavuşma keyfini hiç bir şey gölgede bırakmasın bence. Sonra nasıl davranmak istiyorsan öyle davranacak bol bol zamanın olacağına eminim..

İnşallah canım, hamilelik ayrı bebişler geldikten sonrası ayrı zormuş. Hep sadece doğuma kadar olan kısmı düşünüyordum hep doğsun doğsun derken şimdi diyorum birkaç aylık olsa, sonra herhalde bi yaşına girsin falan diye gidecek

Eşinin yaptığı şey çok ayıp ne desen haklısın ama şu an için en azından sadece bebeğini düşünmeye çalış. Bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım en önemli şey o. Çok zor tabi bu durumda sinirlenmemek elde değildir ama sen üzülürsen bebiş de üzülür

Ee sizde onların altınlarını isteyin araba alıcaz diye eşin söylemiyorsa sen söyle ama şimdi
Doğumuna odaklan. Hiç birşey sizden önemli değil

Hayirli olsun canim saglik mutlulukla buyut bebisini :)
Ne kadar surdu peki dogum. Ikinci dogum hizli olur deniyor da hatta Sansi olanin dikisi kesigi de olmuyor da bende beklentimi epey dusuk tutmaya calisiyorum
Cok tesekkur ederim Dogum 5 saat surdu cunku direk suni sanci taktilar. Kesi ve dikiş var ilk dogum gibi. Yani dogum zor ama sonrasi guzel canim biliyosun ki normal dogumda bebek dogduktaj sonra bitiyor tum acılar. Simdi kizimla ilgileniyorum bol bol

Eşiniz çok gereksiz davranmış ve ayıp etmiş gerçekten hem de en ihtiyacınız olan zamanda. Kaldı ki ailesinin ihtiyacı da olabilir ama önceliği her zaman sizin küçük aileniz olmalı. Herkes ailesine zor durumda kalmasın diye yardım etmek ister ama kendi ailesini zora koymamak şartıyla. Canını sıkma diyecem ama ben bile sinir oldum yani. Utanmadan parayı kabul etmişler bir de eşiniz bir suçlu onlar iki.

Kizlar Selizay in bebegini enfeksiyon oldugu icin yogun bakima almislar, kendisinin de bir takim saglik sorunlari varmis. Dua edelim mi , Insallah bir an once sagliklarina kavusup evlerine cikarlar
Allah Allah ya neyden enfeksiyon olmus acaba eve cikmislarmiydi?Selizayin neyi varmis ya cok uzuldum Rabbim bian once şifa versin İnsallah Ya Şafiii

Gecedendir Uyuyamadm sancım çok oldu.Simdi doktora gidiyoruz.Ben doğum parama kadar oradan burdan biriktireym Kendimi herşeyden mahrum edeyim ama Eşim de bana bunu yapsın.Biz 4yildir neler yaşadık gebelik kayıpları falan kimse birgn bir kuruş yardm etmedi elimizden tutan olmadı.

İnanın Sabaha kadar gözüme uyku girmedi.Ya Parasından gectm.Ben Çok zor zamanlar gecirmistm.Ozamn kimse yoktu yanımızda.İnsana bu koyuyor gerçekten

İnanın Sabaha kadar gözüme uyku girmedi.Ya Parasından gectm.Ben Çok zor zamanlar gecirmistm.Ozamn kimse yoktu yanımızda.İnsana bu koyuyor gerçekten
çok çok haklısınız ama şimdi biraz sakin olun bebekle sizin sağlığınız için
doğumdan sonrada o terbiyesiz hadsiz eşinize ne buluyosanız fırlatın nasıl bir terbiyesizlik senin paran mı demek

İyi fazla almamışsın ki ben daha fazla aldın sandım
26 kişide hiç fena değilmiş. Bakalım ilk aralık bebesi kimden gelecek benim bir haftam var haftaya perşembe planlandı ve bence plana uyacak. kesin bir sürü kişinin doğumuna şahit olacağım
Lütfen ben olayım artık dayanamıyorum
Şu mide yanmasından çok yoruldum kızlar süt harici önerebileceğiniz bir yiyecek var mıdır Alev alev yanıyor midem
Son 2 haftada 1 şişe rennie 1 şişe gaviscon bitirdim ve bana mısın demiyor
Bebekli hayata hoşgeldin :) tabiki sürekli emmek isteyecek, karnı doyunca memeyi bırakıp sadece acıktıkça emen bebek anca rüya bebek olur :)
Düşüncesiz kocalar ve daha da düşüncesiz aileleri. Bu erkekler nedense doğup büyüdüğü aileden kopup kendine yeni bi aile kurduklarının farkına varamıyor. Kopmak derken bağlarını koparmasından da bahsetmiyorum ha. sadece önceliği kendi kurdukları aileye vermeliler artık. Bir tane de benim başımda var bu kocadan. 10 kardeşler, eşim ortanca. Ama büyüğüne de küçüğüne dr, kaynanaya kayınbabaya da ilk kim koşar? Eşim tabiki. Ve öyle düzenli gelişi olan maddi durumı iyi olan bi aile dr değiliz yani. Şuan cüzdanımda 5 lira yok, kartlarımda da aynı şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…