2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Off kizlar ya migde agrisi migde bulantisiyla uyandim isal gibiyimde fenayim suan kusacak gibiyim misafirlerde birazdan evde olacaklar kahvaltida hazirlamaliyim
Sen hamileliğin sonundasın. Bu aşamada gelen kahvaltı bulursa yer bulamazsa kendi hazırlar sen de oturur onunla yersin. Hiç bir sorun yok hazırlanmamış kahvaltıda.. sen kendine ve bebeğine odaklan şu an.

Nişanı sökmeye calısmıstır acılmayı kolaylastırmak için .benim bayagı acımıstı ama sonra da nişan gelmişti .catı muayenesi dışında yapmıstı
Evett acitti vallaa, icimden dedim bu boyle aciyosa dogumda napicam acaba hafif lekelenmem oldu sonrasinda ama nisanmi bilmiyorumm muayeneden sonrada oluyodu bende hep lekelenme

Sen bu çocuğa vaktinin geldiğini doğması gerektiğini söylüyor musun? Rahatı iyi galiba. Yeni yılı bekliyor olmasın.
Diyorumm hadi gel artik diyee tepki veriyo ama yatmaya devam yeni yili hic bekleyemeyizz kusura bakmasin beyefendi en fazla bir hafta veriyor doktorumm, aralik olmadan dogmam diyen bebislerden benimki demekki inat olucak

Selizay canim cok gecmis olsun Allahim tez vakitte sifa versin insaAllahh, sutun gelirsede gelir sen stress yapma, gelmessede mama verirsin sanki mamaylada buyuyo bebisler hicbisey olmazz kafana takma, sen iyi olki bebeginde bunu hissetsin hemen oda iyi olur annesi

Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.
Hayırlısıyla evladımı sağlıklı kucağıma aldıktan sonra ozmn herkese bir sınır cizecegim.Esim de dahil.Bnm safligimdan caresizligimdn faydalandığını düşünüyorum.

Tek damla süt yok maalesef
Yaşadığın şeyler stress seni etkiler. Sütü şimdilik bırak kenara. Aç kalmaz Ali. Ne savaşçı o baksana acıksa ortalığı inletir. Mama ile çözerler. Şimdilik amacımız ikinizin de iyi olması. Süt falan bunlar hep bize annelik hissi dayatması. Senin ne güzel çaban oldu. Ne olaylar atlattın. Güzel anneliğini biz biliyoruz. Her emziren her doğuran anne olmadığını biliyorum. Sen çok güzel bi annesin. Sütün de olmayı versin. Bi sarıp koklayacaksın o annesini bilecek. Güzel günleriniz çok yakında olsun. Geçmiş gitmiş olsun.

Evet canim ilginc birsey o da dogum sonrasi unutuluyor hersey. Yine de cabucak iyilesirsin insallah :)

Selizay canım hem sana hem de Ali bebeğe geçmiş olsun dualarımız seninle inşallah en kısa zamanda anne oğul iyileşip biribirinize kavuşacaksınız Süt içinde kendini strese sokma kuzum akışına bırakmaya çalış zamanla rayına oturacaktır

Hepimiz aynısı olacağız sanırım daha şimdiden ilk 3-4 ay hemen geçer inşallah diyorum daha bebek doğmadı ben başladım pazarlığa

Selizay canım çok geçmiş olsun. Bebeğinle sağ salim eve döneceksiniz. Dualarımız seninle Yeter ki sen hep olumlu düşün, güzel oğlunu kucaklayıp eve götürdüğün günü düşün.

canım Selizay hiç ama hiç moralini bozma , sütün bir kaç gün sonra gelmeye başlayack , bak tecrübeli tüm arkadaşlar da yazmış zaten , sıcak masaj , bol su , hepsi hallolacak canım , sen moralini yüksek tut yeterki

Kızlar bebekler doğumda nasıl enfeksiyon kapıyor ya çok üzülüyorum nasıl koruyabılırız bizim elimizden gelir mi bir şey

Kızlar bebekler doğumda nasıl enfeksiyon kapıyor ya çok üzülüyorum nasıl koruyabılırız bizim elimizden gelir mi bir şey
Genelde bazısında su az az gelmeye başlıyor birkaç gün önceden.anne farketmeyebiliyor.Ozaman açıklıktan endeksin kapabiliyorlar.ya da doğuma doğru son zamanlarda anne bi enfeksiyon geçirmişse bebeğe geçebiliyor.çevremde 2 örnekten de olduğu için ordan biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…