- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #31.561
Sen hamileliğin sonundasın. Bu aşamada gelen kahvaltı bulursa yer bulamazsa kendi hazırlar sen de oturur onunla yersin. Hiç bir sorun yok hazırlanmamış kahvaltıda.. sen kendine ve bebeğine odaklan şu an.Off kizlar ya migde agrisi migde bulantisiyla uyandim isal gibiyimde fenayim suan kusacak gibiyim misafirlerde birazdan evde olacaklar kahvaltida hazirlamaliyim
Evett acitti vallaa, icimden dedim bu boyle aciyosa dogumda napicam acabaNişanı sökmeye calısmıstır acılmayı kolaylastırmak için .benim bayagı acımıstı ama sonra da nişan gelmişti .catı muayenesi dışında yapmıstı
Canım benim zaman gerekiyor olabilir ama en kötü gelmez ve mama ile beslenir. Dünyanın sonu değil. Sen yapılması gerekeni yapıyorsun sonuçta. Çabaların sonuç verir umarım bol bol sütün gelir..Tek damla süt yok maalesef
Diyorumm hadi gel artik diyee tepki veriyo ama yatmaya devamSen bu çocuğa vaktinin geldiğini doğması gerektiğini söylüyor musun? Rahatı iyi galiba. Yeni yılı bekliyor olmasın.
Canım lütfen süt yok deme kendine. Çok beyinsel ve hormonal bir faaliyet o. Sürekli sütün yeterli geliyormuş gibi düşün kendini. Sakın stres yapma. Bol su iç.Tek damla süt yok maalesef
Yok nişanı ayırt edersin. Allah yardımcın olsun su gibi gecsin doğumunEvett acitti vallaa, icimden dedim bu boyle aciyosa dogumda napicam acabahafif lekelenmem oldu sonrasinda ama nisanmi bilmiyorumm muayeneden sonrada oluyodu bende hep lekelenme
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.Çok haklısın. Aile demek dayanışma birbirini sarıp sarma demek bir yerde. Ama zaten tam bir aile olmuş olsalardı bugün yarın bebekleri gelecek çocuklarından birikimlerini istemenin en hafif ifade ile terbiyesizlik olduğunu düşünürlerdi. O yüzden hislerinde çok haklısın. Ama kimsenin bebeğinle kavuşurken hissedeceğin harika duyguları gölgelemesine izin vermemeye çakış. Bebeğin doğsun kavuşmanın güzelliğini keyfini yaşa o konu orada zaten.. istediğin gibi içinden geldiği gibi hesaplaşırsın. Ama şu an bebeğinle senden önemli bir şey yok. Zor olduğuna eminim ama her şeyi geri plana itip bunca kayıp, zor zamandan sonra sağlıklı kavuşmanın keyfini sürmek lazım..
Yaşadığın şeyler stress seni etkiler. Sütü şimdilik bırak kenara. Aç kalmaz Ali. Ne savaşçı o baksana acıksa ortalığı inletir.Tek damla süt yok maalesef
Durumuna ben de yoğun bakımdayım yazmış. Sanırım çok fırsatı olmuyor kendine bakmak için.Canım lütfen süt yok deme kendine. Çok beyinsel ve hormonal bir faaliyet o. Sürekli sütün yeterli geliyormuş gibi düşün kendini. Sakın stres yapma. Bol su iç.
Evet canim ilginc birsey o da dogum sonrasi unutuluyor hersey. Yine de cabucak iyilesirsin insallah :)Cok tesekkur ederimDogum 5 saat surdu cunku direk suni sanci taktilar. Kesi ve dikiş var ilk dogum gibi. Yani dogum zor ama sonrasi guzel canim biliyosun ki normal dogumda bebek dogduktaj sonra bitiyor tum acılar. Simdi kizimla ilgileniyorum bol bol
Hepimiz aynısı olacağız sanırım daha şimdiden ilk 3-4 ay hemen geçer inşallah diyorumİnşallah canım, hamilelik ayrı bebişler geldikten sonrası ayrı zormuş. Hep sadece doğuma kadar olan kısmı düşünüyordumhep doğsun doğsun derken şimdi diyorum birkaç aylık olsa, sonra herhalde bi yaşına girsin falan diye gidecek
teşekkür ederim canımmHem tadı güzel hem de diğer sitelerden çok daha uyguna geldi , Instagram bebekcikolatasi ne yaptırdım ben canım
ne kadar güzelmiş canımm çok teşekkür ederimİnstagramda Mira dizayn sayfasından aldım. 2 günde ulaştı eşime
MİRA DİZAYN Ürünleri, İndirim ve Kampanyaları - Trendyol
MİRA DİZAYN mağazasının ürünleri çeşitli indirim ve kampanya fırsatlarıyla Trendyol’da. MİRA DİZAYN ürünleriyle alışverişin keyfini çıkarın!ty.gl
Tadına henüz bakmadık ama Melodi çikolata kullanılmış.
Genelde bazısında su az az gelmeye başlıyor birkaç gün önceden.anne farketmeyebiliyor.Ozaman açıklıktan endeksin kapabiliyorlar.ya da doğuma doğru son zamanlarda anne bi enfeksiyon geçirmişse bebeğe geçebiliyor.çevremde 2 örnekten de olduğu için ordan biliyorumKızlar bebekler doğumda nasıl enfeksiyon kapıyor ya çok üzülüyorumnasıl koruyabılırız bizim elimizden gelir mi bir şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?