- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #30.721
Cnm benim nst de sancım çok çıktıhayırlı olsun sağlıkla büyüsün bebişin. Nasıl oldu doğum, öncesinde şikayetin var mıydı canm? normal mi oldu sezaryen mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm benim nst de sancım çok çıktıhayırlı olsun sağlıkla büyüsün bebişin. Nasıl oldu doğum, öncesinde şikayetin var mıydı canm? normal mi oldu sezaryen mı?
Teşekkür ederim canım. Evet onu bende duydum ve öyle yapmaya başladım bakalım insallah sonuc alırımCanım öncelikle gözün aydın ilk günler göğüs ucu problemi Bende yaşadım. Kendi sütümü sürdüm bazen havalandırdım bazen de göğüs kalkanı koydum 2 3 güne toparladı
Zorlu sürece güzellik eklendi desenize çok sevindim sağlıklı olmanızaTeşekkür ederim sordugunuz için :) herşey yolunda 3.150 gr bir bebisim oldu :) Dikiş ağrıları biraz hala zorluyor sezeryandan dolayı bide ilk çocuğum öncesinde göğüs ucu kremı sürmeme rağmen meme uclarım cok yara oldu emzırmede bıraz zorluk cekıyorum. Şükür ikimizde sağlıklıyız![]()
Yetememe düşüncesi Bende de var canım. Ama bizim mutlu huzurlu olmamız onlar için en önemli olan. Onların bizim varlığımıza ihtiyacı var. Bu düşünce ara ara yoklayacak ama yeteriz bizKızlar. 18 Kasım'da yazmıştım. Doğum o gün oldu. Sezeryan sonrası biraz zorladı beni. Oğlumu çok seviyorum ama yetemediğimi düşünüyorum..
Ben 3 saatte bir her göğsü 15 dk sağıyorumKızlar yardımınıza ihtiyacım var bebek küvezde memelerim şişti kaç dakikada bir makineyle sağmam gerekiyorkar_bella yardımcı olurmusun
Bu dünyada sizden başka o minik varlığa yetebilecek tek bir insan yok sizin bir damla ilginiz sütünüz dokunuşunuz vs. Dünya üzerindeki tüm insanların ona seferber olmasına değişilmez.Yetememe düşüncesi Bende de var canım. Ama bizim mutlu huzurlu olmamız onlar için en önemli olan. Onların bizim varlığımıza ihtiyacı var. Bu düşünce ara ara yoklayacak ama yeteriz biz
Ben 3 saatte bir her göğsü 15 dk sağıyorum
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsinTeşekkür ederim sordugunuz için :) herşey yolunda 3.150 gr bir bebisim oldu :) Dikiş ağrıları biraz hala zorluyor sezeryandan dolayı bide ilk çocuğum öncesinde göğüs ucu kremı sürmeme rağmen meme uclarım cok yara oldu emzırmede bıraz zorluk cekıyorum. Şükür ikimizde sağlıklıyız![]()
Biz kendi kendimiz çekildik canım stüdyo çekimi pek benlik değil ama içinizde kalmasın varsa böyle bir isteğiniz yaptırınArtık tamamen hormondan oluşan bir varlık olduğumu düşünüyorum. Aşık olduğum kocama gıcık oluyorum. O normal rutininde hayatına devam ediyo uyuyo uyanıyo işe gidiyo geliyo takılıyo falan. Acaba kıskanıyomuyum ki onu
Hamilelikte stüdyo fotoğrafı çektireniniz oldu mu. Ben fotoğraf çekinmek istiyorum güzel güzel anı kalsın istiyorum bi türlü kısmet olmadı stüdyoya para vermek de boşa masraf gibi geliyo
Merhaba, stüdyo fotoğrafı bana çok gereksiz geldi ama anı kalsın diye dış mekanda bir saatlik bir çekim yaptık. Fotoğrafları kardeşim benim profesyonel makinemle çekti çok da güzel oldu. Makine olmasaydı da artık telefonlar baya makine gibi. Ama stüdyo çekimi hevesin varsa erteleme ben iyi ki çekimi ertelenmemişim diyorum.Artık tamamen hormondan oluşan bir varlık olduğumu düşünüyorum. Aşık olduğum kocama gıcık oluyorum. O normal rutininde hayatına devam ediyo uyuyo uyanıyo işe gidiyo geliyo takılıyo falan. Acaba kıskanıyomuyum ki onu
Hamilelikte stüdyo fotoğrafı çektireniniz oldu mu. Ben fotoğraf çekinmek istiyorum güzel güzel anı kalsın istiyorum bi türlü kısmet olmadı stüdyoya para vermek de boşa masraf gibi geliyo
Stüdyo isteğim hiç yok sadece anı kalsın istiyorum güzel bi fotoğraf yarın deniycrx umarım beceririzBiz kendi kendimiz çekildik canım stüdyo çekimi pek benlik değil ama içinizde kalmasın varsa böyle bir isteğiniz yaptırın![]()
Güzelce giyin süslen canım bizde öyle anı kalsın istedik eşimin yeğeni çekti resimlerimizi güzel doğal olduStüdyo isteğim hiç yok sadece anı kalsın istiyorum güzel bi fotoğraf yarın deniycrx umarım beceririz
Benim var canım. Ayak bileklerimin arka tarafları ve bacaklarım. Doktor, beni dinlemeyip fazla kilo aldığın için oldu diyorKızlar merhaba, son bir kaç gündür ayak bileğimin az üstünde hafif bir sertlik kızarıklık oluştu ve acıyor nir de üst bacaklarım aşırı açıyor oturup kalkarken çok canım yanıyor siz de var mı bu şikayetler![]()
Ben de aynı şekilde. Nst lenmeyen bir ikimiz kalmışız sanırımAy 36 da nst yaparız dedi gittim şimdi değil 37 de yaparız dedi meraktan çatlayacam nst diye![]()
Aslinda dk kaya bakmayacaksin canim bebegin yaninda gbi dusun memelerin sisyorsa muhakkak sizliyordurda sizladgi anda sag.Yada sismeye basladigini hissettgnde sag.Bide duş al elinle masaj yaparak kanallar kapanmasin agri yapar.Yada sicak soguk kompres uygula bol bol sagmaya calis burda onemli olan fazla sismeden sagmak ve gogsu tamamen bosaltmak.Sen dueumuna gore saatte birde sagabilirsin kendini takip et canimKızlar yardımınıza ihtiyacım var bebek küvezde memelerim şişti kaç dakikada bir makineyle sağmam gerekiyorkar_bella yardımcı olurmusun
Yarın yapacağım bu işiGüzelce giyin süslen canım bizde öyle anı kalsın istedik eşimin yeğeni çekti resimlerimizi güzel doğal oldu![]()
Çok teşekkür ederim canım ben izleyeceğim içerikler çok güzelArkadaşlar çocuk hastalıkları uzmanı Osman Gönünal diye bir doktorun youtube kanalını keşfettim. Acemi anneler için şahane videoları var. Hafta hafta ve ay ay nelere dikkat etmeliyiz, neler yapmalıyız anlatmış. Tavsiye ederim.
Sağlıkla büyüsün inşallah canım sana da çok geçmiş olsun. Birkaç gün zorluyor dikişler ama sonra geçiyor ben hiç ameliyat olmamış gibiyim şu an.Teşekkür ederim sordugunuz için :) herşey yolunda 3.150 gr bir bebisim oldu :) Dikiş ağrıları biraz hala zorluyor sezeryandan dolayı bide ilk çocuğum öncesinde göğüs ucu kremı sürmeme rağmen meme uclarım cok yara oldu emzırmede bıraz zorluk cekıyorum. Şükür ikimizde sağlıklıyız![]()
Lansinoh kullanıyorum canımLansinoh oneriyorum canim.Gogus ucuna hava aldir kiyafetine surtunme olmasin sutunden bir damla sur oda yumusatir malesef baslarda bu sknti oluyor
Bel ağrısı son 1 haftadır var.endişelenme benim ilk hamileliğimde 6. Ayda başlamıştı doğuma kadar sürmüştü.arabada falan oturamıyordum hiçSizin kac hafta oldu agrı basladıgı zaman yuruyorum evde bıraz iyi gelıyor korkuyorum da erken gelmesınden