- 7 Şubat 2022
- 1.555
- 3.583
- 83
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #30.581
Aynı gün pırtlatıcaz desene canımKızlar hepinize selamlar. Ben haftaya cuma doğuruyorum sanırım. Diğer detaylardan hiç haberim yok sancım mı var falan sormadım bile doktorane oldu ne bitti haberim yok tek bildiğim bebek büyük o yüzden normal doğum olmuyor. zaten 10 gündür hem soğuk algınlığı hem diş ağrısıyla cebelleşiyorum psikolojik olarak da iyi hissetmiyorum 1 hafta sonra doğurma fikri beni hepten korkutmaya başladı
Aaa öyle mi hadi inşallah hayırlısıylaAynı gün pırtlatıcaz desene canım
Geçen gün ben de aynı şeyi yaşadım tamamen reflüden. Salçalı yemekleri kestim. Gece yastıkları 3 yaptım. Gaviscon içmeden uyumadım. Bir de yoğurt yedim gündüzleri. Sonra toparladı. Ayrıca o ara sakız çiğniyordum. O da reflü yapıyor. Onu da bıraktımBilemiyorum ki, üsütmedim de kisa yuruyusler haric evdeyim. Bi de benim hic bulantim olmadi. Size de gecmis olsun, cikarmak gercekten Cok kötü bisey.
Geçmiş olsun kuzum. Şimdi nasıl oldun? Bazen reflüyü bağlı da çıkarabiliyor insan. Bende mide şikayetleri hep olduğu için aradaki farkı anlayabiliyorum. Midem yanarken bir kaç akşam ben de çıkardım ama endişelenmedim. Senin yediğinle alakalı olduğuna dair kesin bir fikrin mi var? Zehirlenmiş olabileceğini ya da başka hastalıklardan kaynaklı midemin hassas olduğunu mu düşünüyorsun ?Kizlar gece reflüden uyuyamadim, sabah kahvaltisinda yedigimi de 10 dk sonra cikardim, ki dün kendi ellerimle yaptigim balkabagi corbasiydi, hersey tazeydi yani. Atesim yok, covid degilim. Nane cayi yaptim ictim simdi. Enfeksiyon falan degildir Insallah. Kac gündür disardan da yemiyoruz. Siz olsaniz ne yapardiniz dinlenmek disinda? Hastaneye falan gider miydiniz?
Canım boy ve kilosunu liste için paylaşacak mısın?Arkadaşlar 10.24 itibariyle yeni bebişimiz geldi
Hayırlı olsun bebeğin canım sağlıkla büyüsünArkadaşlar 10.24 itibariyle yeni bebişimiz geldi
Bugün gelmedi ama her an gelebilirmiş bu akşam artık güzelce son kontrolleri yapacağımBen 36+3te doğurmuştum canım inşallah biraz daha bekler bebiş ama bir an önce kapat o çantayı yine de
Benim de bir süre tek memeden emdi ama inat ettim zorlaya zorlaya alıştırdım sürekli ötekini vermeye çalışıp. Şimdi ikisini de emiyor
Bende dikiş yoktu canım riskim vardı ama doktor gerek duymamıştıSelam sizinle hemen hemen Aynıyız. Bildiğim kadarıyla dikişi vardı alındı mı dikisin?
Geçmiş olsun umarım hastalık ve ağrılar bir an önce geçer de sağlıklı şekilde bebeğinin gelişine odaklanırsınKızlar hepinize selamlar. Ben haftaya cuma doğuruyorum sanırım. Diğer detaylardan hiç haberim yok sancım mı var falan sormadım bile doktorane oldu ne bitti haberim yok tek bildiğim bebek büyük o yüzden normal doğum olmuyor. zaten 10 gündür hem soğuk algınlığı hem diş ağrısıyla cebelleşiyorum psikolojik olarak da iyi hissetmiyorum 1 hafta sonra doğurma fikri beni hepten korkutmaya başladı
Şiddetlenirse kusmaların acile git istersen kuzum kontrol gününe varmış inş çabucak toparlarsın biraz istirahat biraz sıcak çorba sıcak ballı süt hemencecik toparlan inşSaol canim 7 aralikta, daha iki gün önce kontroldeydik, corapsiz gezen bir tip degilim aslinda ama dun üsütttüm biraz galiba dolasirken.
Geçen gün ben de aynı şeyi yaşadım tamamen reflüden. Salçalı yemekleri kestim. Gece yastıkları 3 yaptım. Gaviscon içmeden uyumadım. Bir de yoğurt yedim gündüzleri. Sonra toparladı. Ayrıca o ara sakız çiğniyordum. O da reflü yapıyor. Onu da bıraktım
Geçmiş olsun kuzum. Şimdi nasıl oldun? Bazen reflüyü bağlı da çıkarabiliyor insan. Bende mide şikayetleri hep olduğu için aradaki farkı anlayabiliyorum. Midem yanarken bir kaç akşam ben de çıkardım ama endişelenmedim. Senin yediğinle alakalı olduğuna dair kesin bir fikrin mi var? Zehirlenmiş olabileceğini ya da başka hastalıklardan kaynaklı midemin hassas olduğunu mu düşünüyorsun ?
ayni fikirdeyim hanımlar bence reflüden oldu, üşütme olamaz, yediğim değişik şüpheli birşey yok çünkü.Şiddetlenirse kusmaların acile git istersen kuzum kontrol gününe varmış inş çabucak toparlarsın biraz istirahat biraz sıcak çorba sıcak ballı süt hemencecik toparlan inşçok çok geçmiş olsun
Ben aldım ama henüz kullanmadım canım birkaç kez krem sürdüm sadece göğüslerim yara olmadı şükür. Yine de bulunmasi lazım benceDoğum yapan anneler gümüş kapak kullanıyor musunuz olmazsa olmazlardan mı ne diyorsunuz? ona göre almayı düşünüyorum
Ben gümüş kalkan aldım fakat nasıl kullanılacak haftaya çarşamba doğumum varBana en iyi gelen gogus kalkanı olmuştu canım, eğer gümüş kapak veya kalkan edinmediysen hemen almanı öneririm
Gümüş kapak kullanmadım canım bilgim yok, aventin gogus kalkanını kullanmıştım ben. Hayırlı olsun şimdidenBen gümüş kalkan aldım fakat nasıl kullanılacak haftaya çarşamba doğumum var
Korkma canım normal doğumsa ve bi sıkıntı yoksa öyle hemen doğmazŞimdi kontrolden geldim bebek iyice kafasını dayamış aşağı her an gelebilir dedi doktor kilomuz 3100 boyumuz yaklaşık 52 cm olmuş progestan magnezyum içmeyi bıraktık çatı muayenesi yaptı normal doğum şeklinde ilerleyeceğiz inşallah 1 hafta daha dayanır da şöyle 37+ oluruz öyle başlar doğum bir stres aldı beni
Ben şimdiden başladım takmayaBen gümüş kalkan aldım fakat nasıl kullanılacak haftaya çarşamba doğumum var
Tebrikler. Sağlıkla, anneli babalı büyüsün miniğiniz.Kızlar herkese tek tek yazmak istedim ama ellerim ödemlendi biraz.yazmak çok zorladı.herkese çok teşekkür ederim insallah sağlıklı şekilde hepiniz atlatırsınız bu süreci. Bebiş 38+0da 3.300 kg,50 cm doğdu.cok şükür bir sıkıntı yok.sütüm henüz gelmedi pek,o biraz zorluyor biraz da illaki sezaryen kaynakli ağrı var.insallah hafifler bakalım.hepinize sevgiler.
Allah kolaylık versib buz uygulaması yaptınız mıHer yerimiz ağrıyorduvalla şuan tek derdim çatı kemiği ağrısı öğlenden beri. Asla yürüyemiyorum. Yatarken otururken sabit dururken sorun yok, adım attırmıyo meret ya bu ne böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?