- 7 Şubat 2022
- 1.555
- 3.583
- 83
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #30.381
Tüm öğretmen hamişlerimizin
Öğretmenler gününü kutlarım
Öğretmenler gününü kutlarım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim sağlıkla yavruna kavuşmayı nasip etsin canımKızlarrrrr, bebeğin serbest suyu kalmamış saat 3 gibi gireceğim sezeryana , dualarınızı bekliyorum![]()
Nasıl anladınız? Hareketleri nasıldı ? Miktarı soylendımı saglıkla kavusunKızlarrrrr, bebeğin serbest suyu kalmamış saat 3 gibi gireceğim sezeryana , dualarınızı bekliyorum![]()
Bende olmadı ama kanama olursa hastaneye gelmelisin diye uyarmıştı doktorum. Hemoroid kaynaklı mı nasıl anlayabilirsin bilemedim ama istersen tedbir amaçlı doktoruna haber ver canımGünaydın kızlar,
Son haftalarda kanaması olan oldu mu hiç? Dün peçeteye çok az gelecek kadar kan geldi sonra gece baktım bir ceviz büyüklüğü kadar gelmiş devamında. Bende bir de hemoroid çıktı onun bir etkisi olabilir mi? Ama hiç zorlanmadan değil kabız falan değilim çok öksürüyorum belki ondan olabilir
Geçmiş olsun canım ya nefes alamamak çok kötü bir his umarım bir an önce geçer ve rahatlarsın.. bu haftalarda öksürmek hapşırmak da ayrı dert ben hastayken WC de yatacaktım neredeyseGünaydın kızlar son bir kaç gündür alerjim beni çok zorlamaya başladı. Her sabah deli gibi hapşırmaktan yoruldum. Ve her seferinde altıma kaçırıp çamaşır değiştirmekten deburnum sürekli tıkalı, gözümden yaş geliyor, zor nefes alıyorum ve alerji ilaçlarımı kullanamamak çok kötü… hamileliğin son zamanlarında hepimize kolaylıklar diliyorum.
Aynı ya bu sene hiç başlamadım zaten böyle bir değişik hissettim kendimiTüm meslektaşlarımın öğretmenler günü kutlu olsun
Öğrencilerimden ayrı bir öğretmenler günü, buruk geçiyor![]()
Benimki de öyle canım gece kalkıyorum yine uyanık doğunca da böyle olursa ayvayı yedim diyorumKızlar bebeğim 2 gündür çok fazla hareketli, tedirgin etti beni sabah uyanır uyanmaz başlıyor uyuyana kadar durmuyor. Normal mi
Sağlıkla al kucağına canımKızlarrrrr, bebeğin serbest suyu kalmamış saat 3 gibi gireceğim sezeryana , dualarınızı bekliyorum![]()
Normal bendede buaralar öyleKızlar bebeğim 2 gündür çok fazla hareketli, tedirgin etti beni sabah uyanır uyanmaz başlıyor uyuyana kadar durmuyor. Normal mi
Hareketleri iyiydi ama ultrasonda baktı Dr sebest suyu nerdeyse hiç kalmamış plasenta şu uretimini durdurmuş dedi miktar söylemediNasıl anladınız? Hareketleri nasıldı ? Miktarı soylendımı saglıkla kavusun
Saglikla gelsin minik kuzuKızlarrrrr, bebeğin serbest suyu kalmamış saat 3 gibi gireceğim sezeryana , dualarınızı bekliyorum![]()
Benim evde vardı ameliyat korsesi taktım ama içim dışım acıdı. Erken galiba dahakızlar doğumdan sonra kullanmak için korse aldınızmı?
aldıysanız fikir açısından iyi olur aslında
trendyolda uygunlar da var owli de var karrsız kaldım bende
İnşaallah sağlıcakla gelir kuzunKızlarrrrr, bebeğin serbest suyu kalmamış saat 3 gibi gireceğim sezeryana , dualarınızı bekliyorum![]()
bazıları da çok memnun kuzumBenim evde vardı ameliyat korsesi taktım ama içim dışım acıdı. Erken galiba daha
Benim dönmedi canım 38 giyiyordum hamilelikte 39 oldu hala aynı.Belki çok çok zayıflarsan düşer mi bilmiyorum. ben bir ara doğumdan önceki kilomdan da zayıfladım ama aynı kaldı.Kızlar merhaba, hamilelikte büyüyen ayak numarası eski haline dönüyor mu?
Owli iyi diyorlar, ondan alacam sanırım da sıra gelmedi bir türlükızlar doğumdan sonra kullanmak için korse aldınızmı?
aldıysanız fikir açısından iyi olur aslında
trendyolda uygunlar da var owli de var karrsız kaldım bende
yaa bende aynı dertten müzdaribim , çok merak ediyorum bu soruyuKızlar merhaba, hamilelikte büyüyen ayak numarası eski haline dönüyor mu?
ya ben dolap uygulamasında buldum aslında , sıfır ürünler var , ama bedenine kararsız kaldımOwli iyi diyorlar, ondan alacam sanırım da sıra gelmedi bir türlü![]()
Kilo verince ayağın şişliği de iniyor ben kilolu zamanlarımda 40 numaraya giremiyordum 41 olmuştu çok zorlanmıştım sonra kilo verince 38-39 a düştüKızlar merhaba, hamilelikte büyüyen ayak numarası eski haline dönüyor mu?