• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar soranlara teşekkür ederim. Pazartesi 9 da suni sancı almaya başladım 4 te epidural istedim takıldı epidural takıldıktan sonra gayet rahattım. Tam açıklık oldu ama bebeğin kafa pozisyonu rotasyon yapmamış bekledik bekledik doktor riske atmak istemedi apar topar sezeryana girdim :) şükür ki kızıma kavuştum.. 2900 diyorlardı 3170 gr doğdu kızım. İkimizde sağlıklıyız , dikişlerim ağrıyor ama olacak o kadar. Kızım çok tatlı mis gibi kokuyor simsiyah saçları ile doğdu anası gibi:) eşim hep yanındaydı doğuma girdi. O ağladı ben ağladım tarif edilemez bi duygu.. şimdi emzirme ile uğraşıyoruz :)
Allah analı babalı büyütsün canım inşallah 😍🙏
Kızlar çocuğun ayağı sanki şeyimden çıkıcak gibi yahu olabilir mi böyle bir şey 😂😂
Her an her yerde olabilirler bordo bereli olmak bunu gerektirir 😂

Tuvalette şeyimi silerken minik bir ayağa denk gelecem diye korkuyorum o kadar aşağıa vuruntu hissediyorum ki 😂😂
Benim de ilk hamilelikte oğlumun başı öyleydi.her tuvalete gittiğimde kafa var mı diye bakardım😂😂artık son haftalarda ördek gibi bacaklarım ayrık yürüyordum birleşmiyordu 😂😂

Eşimde aynı seyi söylüyor haftaya ararsın bugünlerini diyor ama rahata alışmakta kötü 😅
Evet çok da alışmamak gerek 😇
Kızlar soranlara teşekkür ederim. Pazartesi 9 da suni sancı almaya başladım 4 te epidural istedim takıldı epidural takıldıktan sonra gayet rahattım. Tam açıklık oldu ama bebeğin kafa pozisyonu rotasyon yapmamış bekledik bekledik doktor riske atmak istemedi apar topar sezeryana girdim :) şükür ki kızıma kavuştum.. 2900 diyorlardı 3170 gr doğdu kızım. İkimizde sağlıklıyız , dikişlerim ağrıyor ama olacak o kadar. Kızım çok tatlı mis gibi kokuyor simsiyah saçları ile doğdu anası gibi:) eşim hep yanındaydı doğuma girdi. O ağladı ben ağladım tarif edilemez bi duygu.. şimdi emzirme ile uğraşıyoruz :)
Maşallah gözünüz aydın. Böbrekle ilgili durum kontrol edildi mi? İnşallah güzel haberler almissinizdir.
herkesin bebeği aşağı inmişken benimki yukarı çıktı sanki :))) daha önce hep aşağıda hissediyordum şimdi midemde, göğüs kafesimde tekmeleri. Doğuramıycam galiba :bicak:
Aynenn.. geçen haftalarda baya aşağıda hissediyordum. Şimdi midemin hemen altında. Sürekli göğüs kafesimi zorluyor

Harika💐💐💐 gözünüz aydın ❤️

Gözünüz aydın olsun canım. Merak ettik ses soluk çıkmayınca. Allahın izniyle sağlıkla tamamlamışsınız süreci. Allah sağlıkla evladını büyütmek nasip etsin inşallah ♥️

Kızlar çocuğun ayağı sanki şeyimden çıkıcak gibi yahu olabilir mi böyle bir şey 😂😂
Dün makatımdan çıkacak gibiydi ve ağrıyordu ne biçim ha😂
Ay hayırlı olsun canm. Benim daha 1,5 haftam var. Son haftalar zaman geçmiyor sanki. Sen de dinlen güzelce. Bebeksiz günlerin keyfini çıkar bolca uyu :KK200:
Öyle oluyor demi ama bir bakmışsın hop evdesin. Yatcam kalkcam bi daha yatcam😁

Back