- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #29.981
Canım Allah kolaylık versinÇok teşekkürlerbende meditasyon müziği çok dinlerim… inşallah yarın çok güzel haberlerle döneceğim kısa sürede detaylıca yazacağım size
hepinize bol bol dua edeceğim ıkınırken
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım Allah kolaylık versinÇok teşekkürlerbende meditasyon müziği çok dinlerim… inşallah yarın çok güzel haberlerle döneceğim kısa sürede detaylıca yazacağım size
hepinize bol bol dua edeceğim ıkınırken
![]()
Sende normal dikiş mi var? Benim ilk sezaryenim yapıştırma idi. Bi bant taktılar hiçbirşey sürmedim. 5. gün mü neydi gittim açtılar. O bant takılıyken duş da aldım. Sonra da birşey sürmedim açıkçası.Bana doktorum şey demişti günde bir defa tentirdiyot sürüp onu da fön makinesi ile kurutucaksın demişti bi de iki tane krem yazmış onları günde bir defa ikisini karıştırıp sürüyoruz
Anladim canim benimkilerden dustukten sonra hic kan gormedim oyuzden yardimci olamayacagim saglik ocagi yakinsa orayada sorabilirsin.Yok canım devletde doğum yapmadım. Yapmam için kaynanam gil çok zorladı ama ben yapmadım. Eşim dedi bu seferlik özelde yaptırtıyorum bi dahaki devletde olur dedi..
Evet canım bebeğimin göbek bağı düştü ama bir kaç seferdir çıtçıtlısında kan görüyoruz göbeği birazcık kanıyo onun sebebini araştırıcaz bugün. Neden oluyo diye. Ben biraz elimle gaz masajı yaparken karnına bastırmaktan dolayı da olabilir bilmiyorum artık göbeğine doğru masaj yapmıyorum elimle. İnşaAllah geçer iyileşir o da
Tahliller için canım aç karna yapılıyormuş, çoğunu anlamadım ama glikoz falanda bakmışlar, EKG çektiler, sonra anestezi ile görüştüm bir evrak hazırladı, doktorda acil bisey olduğunda hastaneye bununla basvuracaksin dedi, acil bir durum olmazsa sezaryen günü yine getireceksin dediNeden aç gel demişti ki ameliyat yapmayacakss
Memurum canim gorusecegim İnsallah evime yakin halk otbsyle eve gelip gidecegim.Ama ben yokken aglarsa yada uyku zamanina denk gelirsem emziremezsem die yinede dolapta bulunsa iyi olur die dusundum ama bilemioeum durumlar ne gosterecek.Uyuyan bebegi uyandiramama ozelligim vardir hic kiyamamBen bu gebeliğimde nerdeyse hıçkırılçk hiç hissetmedim. Hatta hareketleri de büyük oğluma oranla çok çok azdı. İnşallah sağlıkla doğduktan sonra da böyle sakın bi bebek olur.
Evet biberon ve mama önemli kızlar mutlaka yanınızda götürün. İnsanlar artık değişiyor, eski dmnemlerde değiliz, bebekler ilk 2 3 hafta mama desteğine ihtiyaç duyabiliyor. Avent biberon da gerçekten iyi.
Manuel pompa varsa bence elektrıklıye gerek yok canım. Mesleğin nedir? Öğle aralarında emzirme için görüşemez misin bebeğinle? Bende chicco nun Manuel pompası vardı, çok güzel sağım yapıyordu, hala o var bende biraz yıprandı ama iş görür, zaten çalışmayacağım. Yüksek lisans yapıyorum, okula gittiğim zamanlar ihtiyaç olur diye arada bir sağım yapsam yeterli.
Normal doğum mu yaptın? Venım de çarsamba randevum inşallah bende de çikar :)
Bebeklerde bu kadar küçükken masaj gerektirecek kadar gaz sancısı olmuyordu sanki ya, sen yine de göbek bağı düşene kadar n yapma tekrar. Omzuna koyduğunda biraz yukarı koy, omzun tam karnına gelecek şekilde, bir süre öyle idare edin. Allah korusun iltihaplanmasın bi göbek bağı yeri.
Rabbim guzel bir dogum nasip etsin İnsallah canimHastaneye geldim doktoru bekliyorm Yusuf Yusuf
Ben de uyandırmam :)) evet iyi olur eve süt birakman.Memurum canim gorusecegim İnsallah evime yakin halk otbsyle eve gelip gidecegim.Ama ben yokken aglarsa yada uyku zamanina denk gelirsem emziremezsem die yinede dolapta bulunsa iyi olur die dusundum ama bilemioeum durumlar ne gosterecek.Uyuyan bebegi uyandiramama ozelligim vardir hic kiyamam![]()
Kıyamam. Süper mario gibi bir levelıda başarıyla geçtinSelam canlarım doğurmadımmmn
Doktor takiple biraz dhaa bekleyelim dedigidip rahat bir kahvaltı yapim açlıktan öldüm
![]()
Bende 1 tane 40 üzeri sancı çıkmıştı doktor düzensiz diye önemsemediNstde 40üstü sancı ne demek kızlar? Hastanedeyim daha doktorunla görüşemedim
Bende 5tane var bakalım ne diyecekBende 1 tane 40 üzeri sancı çıkmıştı doktor düzensiz diye önemsemedi
Bir sonraki doğurma randevun ne zaman canımSelam canlarım doğurmadımmmn
Doktor takiple biraz dhaa bekleyelim dedigidip rahat bir kahvaltı yapim açlıktan öldüm
![]()
Hadi hayırlı haberler bekliyoruzHastaneye geldim doktoru bekliyorm Yusuf Yusuf
YaaaSelam canlarım doğurmadımmmn
![]()
Pazartesi tekrar gel dedi uzattı süreyiBir sonraki doğurma randevun ne zaman canımböyle böyle sen de alışacaksın ve hazır olacaksın. En doğru zamanda keyifli bir doğum hikayen olacak sağlıkla Ali yi alacaksın kucağına
![]()
Böyle böyle 40ta doğuracaksınPazartesi tekrar gel dedi uzattı süreyi![]()