- 4 Şubat 2015
- 370
- 576
- 103
- 27
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #29.961
Kızlaaar yeni doğum yapanlara ve yapacaklara aciiil şiddetle çok önemliii önerim vaaarr !! Siz siz olun ne yapın edin aventin biberonundan alın. O o kadar güzel bir kurtarıcı ki öyle güzel bir nimetmiş ki anlatamam. Bu güne kadar onu almadığım için kendime kızıyorum. İlk zamanlarda hamileyken almama sebebim kendi kafamın dikine gittiğim içindi. İçimden diyodumki onun emme refleksi var ve mama içmicek sadece benim sütümü içicek diye düşündüğüm için ne süt sağma göğüs pompası aldım ne de mama için biberon aldık. Ama ilk zamanlarda ne olursa olsun o kadar çok gerek oluyomuş ki. Doğduktan sonra da maddi durumdan dolayı eşime söyleyemedim alalım diye. Ama ne yapıp edip dün söyledim Bugün gittik eşimle biberonu aldık . Gerçekten sağlıklı olsunlar da geri kalanı önemli değil yaa. Yaani bak bebeğim 11 günlük oldu ve bu biberon sayesinde düzelmeye başladı maşaAllaah çok şükür elhamdülillah. Bir biberon bir insanı ancak bu kadar mutlu edebilirdi yemin ederm bunu aldık alalı o kadar çok mutluyumki bebeğimin emdiğini gördükçe o kadar mutlu oluyorumki bir anne için bu ne demek yaşayanlar bilir. Kaç gündür biberon vermicez diye diye ne hallerde beslemeye çalışıyoruz yavrumu… emme refleksi olmasına rağmen ememiyordu emmediği için yorgun güçsüz düşüyordu o yüzden uyanmıyodu ne yapsak uyandıramıyoduk ağlamıyodu bile.. uyanamadığı için bir şey de ememiyordu saatlerce aç kalıyordu.. iki kere hastaneye götürdüler sarılığı sınırda çıkmıştı eğer böyle devam ederse küveze girer demişti doktor. Sürekli anne sütü emmesi lazım ama mama ile de takviye yapılsın demişti. hayırlısıyla sağlıkla büyüselerdi gerçekten o kadar çok korkuyorumki ona bişey olucak diyee.. sürekli ağlıyorummm dün gece yine hıçkıra hıçkıra ağladım.. geçen gün gözümü bi açtımki battaniyesi yüzüne örtünmüş çırpınıyodu ve bunu o gece 3 kere yaşadık bir keresinde de ablam nefes alma sesine kalkmışki battaniye yüzüne örtünmüş sonrasında da ben yaşadım ondan sonra daha çok sürekli ağladım agözümün önünden gitmiyo o halleri aklımdan çıkmıyo . Hala aklıma geldikce çok kötü oluyorum. Aklıma kötü körü şeyler geliyo. Bi de benim bebeğimin nefes alması tuhaf yaani nefes darlığı var gibi böyle nefes almakta zorlanıyo gibi nefes alıyo. Ben hamileliğimde çok ağlama krizlerine girdim kriz geçirdim nefes alamadım ya acaba bunun da öyle nefes alması ondan kaynaklı mı diyorum ? İnşaAllah ondan kaynaklı değildir de böyle nefes alması normal bişeydir ve düzelir inşaAllah… çok korkuyorum ona bi şey olucak diye bir kaç ay büyüse belki rahatlarım bu aşırı olan korkum azalır belki… o özellikle battaniye örtülmesi ben de çok kötü travmaya sebep oldu..
Rabbim hiç birimizi evlatlarımızla sınamasın inşaAllah
hayırlısıyla sağlıkla analı babalı büyüsünler inşaAllah
Bir de son olarak vereceğim tavsiye öyle pahalı göğüs pompaları almanıza hiç gerek yok wee baby markasının silikonlu gçğüs pombasını alın ben sürekli onunla sağıyom ve o kadar güzel bir şey ki onu da şiddetle tavsiye ediyorum. Benim gibi işe yaramaz almama gerek yok diye düşünüp sakın almamazlık etmeyin kızlaar
Rabbim hiç birimizi evlatlarımızla sınamasın inşaAllah

Bir de son olarak vereceğim tavsiye öyle pahalı göğüs pompaları almanıza hiç gerek yok wee baby markasının silikonlu gçğüs pombasını alın ben sürekli onunla sağıyom ve o kadar güzel bir şey ki onu da şiddetle tavsiye ediyorum. Benim gibi işe yaramaz almama gerek yok diye düşünüp sakın almamazlık etmeyin kızlaar