- 13 Ocak 2021
- 7.964
- 21.395
- 298
- 33
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #30.001
Sağlıkla gelsin bebeğin canımYaaaama benim kaçarım yok yarın sabah sezaryen garanti. Gün aldım ve kendimi hazırladım artik
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağlıkla gelsin bebeğin canımYaaaama benim kaçarım yok yarın sabah sezaryen garanti. Gün aldım ve kendimi hazırladım artik
![]()
Ne kadar sıklıkla olduğu da önemli düzenli değilse sancı bir anlam ifade etmez canımBende 5tane var bakalım ne diyecek
Bende 50/60larada ckti gecen hafta ama bisey cikmadi sanci olarak, oglum kablolardan cok rahatsiz oldugu icin tekme attikca yukseldiNstde 40üstü sancı ne demek kızlar? Hastanedeyim daha doktorunla görüşemedim
Doktora yazmıştım durumu o da gel dedi suyunda bi sorun yokmuş şükür devamı gelmedi doktor o yüzden alttan bakmadı şu an için iyiyiz şükürTabi canım kesin su demiştim ama değilmiş artık insan her şeyden şüphelenir oldupeki devamı geldi mi canım
Benimki de çok hareketliydi. 2 kere probu çıkarttı hatta. Ondandır o zaman teşekkür ederimBende 50/60larada ckti gecen hafta ama bisey cikmadi sanci olarak, oglum kablolardan cok rahatsiz oldugu icin tekme attikca yukseldiyoksa 20/25lerdeydii. Ama tekme atinca 50/60
Hemsire bile dedii doktora soyleyindee bebek cok kipir kipir diye makina surekli kopuyodu![]()
Selam canlarım doğurmadımmmn
Doktor takiple biraz dhaa bekleyelim dedigidip rahat bir kahvaltı yapim açlıktan öldüm
![]()
Spinalden ben çok memnun kaldım kızımın doğduğu anı görebildim. Ağrı sızı zaten hiç olmuyor doğum çok kolay geçiyor. Uyuşukluk yavaş yavaş geçtiği için bir anda ağrı da olmuyor ve geçene kadar ağrı kesici yapıyorlar zaten. Genel anestezi artık pek tercih edilmiyor diye biliyorum. Panik yapmazsan eğer spinal çok daha iyi.Merhaba arkadaşlar benimde 30 Kasım'da sezeryanin var. İlkinde çok panik yapmıştım daha iğneyi vurur vurmaz panikledim bı iğneyle uyuttu beni. Şimdi de kara kara düşünüyorum genel anestezi mi olsam yoksa bu sefer dayanabilir miyim spinal mi olayım diye. Genel anestezide de aşırı ağrı ile uyaniyormussun ne yapmalıyım bilmiyorum. Sizlerde durum nedir? Ne tavsiye edersiniz
Bana pansuman yaptılar hastanede sonra sprey sıktılar, bakım yapmadım hiç canım demek ki uygulamaya göre de değişiyor.Bana doktorum şey demişti günde bir defa tentirdiyot sürüp onu da fön makinesi ile kurutucaksın demişti bi de iki tane krem yazmış onları günde bir defa ikisini karıştırıp sürüyoruz
Benim kızımın bu sabah düştü 9. günümüz çok sevindimTavsiyelerin icin tesekkurler canim.Ya bende wee nin el pompasi vrda acaba elektriklide alsammi die dusunuorum onunla sagmak bana zor geliyor baslarda kullanirsam sknti degilde ise baslayainca eve sut birakmak gerekirse ozaman sknti olacak benim icin.Bi akrabanin var ya ondan odunc alirim.
Sen devlettemi dogum yapmistin bebegi silmek icin falan biseyler istiyorlarmi?ilk baslarda istiolardida artik istemiolar die duydum.Birde bebeginizin gobek bagi dustumu![]()
Doğum sancısı var demek ama sıklığı da önemli 3 kereden fazla olması lazım 20 dk içindeNstde 40üstü sancı ne demek kızlar? Hastanedeyim daha doktorunla görüşemedim
Canım bebiş kız miydi erkek mi?Kızlar doguma bir ay kaldi ve ben hala isim bulamadim.
Yurt disinda yasadigim icin ığöüş harfleri olmayan, anlami guzel ve iyi olan, ve telafuzu yabancilara kolay gelebilecek isim ariyorum. Lutfen bana yardim edin. Daha sekerleri filan yaptirmam gerek.
Onlar baya bekliyor ya sen doğurana kadar bozulmazKendim hazırladığım hediyelik kurabiyelerim. Ee şimdi doğurmuyom bunlar bayatlar mı ne kadar bekler
Eki Görüntüle 3164481
Ya arkadaş bu bile çok sevimli bir olay. Annelik delilik cidden hahahahaYa benim kız üstüme s.cti ahahahah inanamıyorum tam bez bağlıyordum bezini koydum 1 saniyeliğine kucağıma aldım patır patır.... Her yer b.k olduçok dikkat edin kızlar bu bebeler çok tehlikeli tam bir b.k makinesi!!
![]()
Ya benim üstüm başım sorun değil de örgü korumalık, halı, onun kıyafetler hepsi gitti shshsh bir de çok hızlı hareket ediyorum ama işte kaldırmamla yapması bir olunca kaldım öyle mal gibi bok içindeYa arkadaş bu bile çok sevimli bir olay. Annelik delilik cidden hahahaha![]()
Oo zarar çokmuşYa benim üstüm başım sorun değil de örgü korumalık, halı, onun kıyafetler hepsi gitti shshsh bir de çok hızlı hareket ediyorum ama işte kaldırmamla yapması bir olunca kaldım öyle mal gibi bok içinde![]()
Kiz. Yazmayi unutmusumCanım bebiş kız miydi erkek mi?
Onlar baya bekliyor ya sen doğurana kadar bozulmaz![]()
Benim 1 aydan da az kaldı ve ben de isim bulamadım dahaKızlar doguma bir ay kaldi ve ben hala isim bulamadim.
Yurt disinda yasadigim icin ığöüş harfleri olmayan, anlami guzel ve iyi olan, ve telafuzu yabancilara kolay gelebilecek isim ariyorum. Lutfen bana yardim edin. Daha sekerleri filan yaptirmam gerek.
Ay çoook güzell, bi ara ben de yapsam iyi olurKendim hazırladığım hediyelik kurabiyelerim. Ee şimdi doğurmuyom bunlar bayatlar mı ne kadar bekler
Eki Görüntüle 3164481
Çok güzeller :))Sukulentlerimi de aldım. Örnekteki gibi hediyelik yapacam
Eki Görüntüle 3164482
Eki Görüntüle 3164483
Teşekkür ederim işte ben ameliyathanede korku yapıyorum. İnşallah kolay geceSpinalden ben çok memnun kaldım kızımın doğduğu anı görebildim. Ağrı sızı zaten hiç olmuyor doğum çok kolay geçiyor. Uyuşukluk yavaş yavaş geçtiği için bir anda ağrı da olmuyor ve geçene kadar ağrı kesici yapıyorlar zaten. Genel anestezi artık pek tercih edilmiyor diye biliyorum. Panik yapmazsan eğer spinal çok daha iyi.
Bana pansuman yaptılar hastanede sonra sprey sıktılar, bakım yapmadım hiç canım demek ki uygulamaya göre de değişiyor.
Benim kızımın bu sabah düştü 9. günümüz çok sevindimçok korkuyordum altını bağlarken.
Doğum sancısı var demek ama sıklığı da önemli 3 kereden fazla olması lazım 20 dk içinde