• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Nstde 40üstü sancı ne demek kızlar? Hastanedeyim daha doktorunla görüşemedim
Bende 50/60larada ckti gecen hafta ama bisey cikmadi sanci olarak, oglum kablolardan cok rahatsiz oldugu icin tekme attikca yukseldi😂 yoksa 20/25lerdeydii. Ama tekme atinca 50/60 🫢

Hemsire bile dedii doktora soyleyindee bebek cok kipir kipir diye makina surekli kopuyodu😂

Bende 50/60larada ckti gecen hafta ama bisey cikmadi sanci olarak, oglum kablolardan cok rahatsiz oldugu icin tekme attikca yukseldi😂 yoksa 20/25lerdeydii. Ama tekme atinca 50/60 🫢

Hemsire bile dedii doktora soyleyindee bebek cok kipir kipir diye makina surekli kopuyodu😂
Benimki de çok hareketliydi. 2 kere probu çıkarttı hatta. Ondandır o zaman teşekkür ederim 😊

Kızlar doguma bir ay kaldi ve ben hala isim bulamadim.
Yurt disinda yasadigim icin ığöüş harfleri olmayan, anlami guzel ve iyi olan, ve telafuzu yabancilara kolay gelebilecek isim ariyorum. Lutfen bana yardim edin. Daha sekerleri filan yaptirmam gerek.

Kendim hazırladığım hediyelik kurabiyelerim. Ee şimdi doğurmuyom bunlar bayatlar mı ne kadar bekler 😂😂😂
IMG_20221121_135042.webp

Merhaba arkadaşlar benimde 30 Kasım'da sezeryanin var. İlkinde çok panik yapmıştım daha iğneyi vurur vurmaz panikledim bı iğneyle uyuttu beni. Şimdi de kara kara düşünüyorum genel anestezi mi olsam yoksa bu sefer dayanabilir miyim spinal mi olayım diye. Genel anestezide de aşırı ağrı ile uyaniyormussun ne yapmalıyım bilmiyorum. Sizlerde durum nedir? Ne tavsiye edersiniz
Spinalden ben çok memnun kaldım kızımın doğduğu anı görebildim. Ağrı sızı zaten hiç olmuyor doğum çok kolay geçiyor. Uyuşukluk yavaş yavaş geçtiği için bir anda ağrı da olmuyor ve geçene kadar ağrı kesici yapıyorlar zaten. Genel anestezi artık pek tercih edilmiyor diye biliyorum. Panik yapmazsan eğer spinal çok daha iyi.
Bana doktorum şey demişti günde bir defa tentirdiyot sürüp onu da fön makinesi ile kurutucaksın demişti bi de iki tane krem yazmış onları günde bir defa ikisini karıştırıp sürüyoruz
Bana pansuman yaptılar hastanede sonra sprey sıktılar, bakım yapmadım hiç canım demek ki uygulamaya göre de değişiyor.
Tavsiyelerin icin tesekkurler canim.Ya bende wee nin el pompasi vrda acaba elektriklide alsammi die dusunuorum onunla sagmak bana zor geliyor baslarda kullanirsam sknti degilde ise baslayainca eve sut birakmak gerekirse ozaman sknti olacak benim icin.Bi akrabanin var ya ondan odunc alirim.
Sen devlettemi dogum yapmistin bebegi silmek icin falan biseyler istiyorlarmi?ilk baslarda istiolardida artik istemiolar die duydum.Birde bebeginizin gobek bagi dustumu 🤗
Benim kızımın bu sabah düştü 9. günümüz çok sevindim🧿 çok korkuyordum altını bağlarken.
Nstde 40üstü sancı ne demek kızlar? Hastanedeyim daha doktorunla görüşemedim
Doğum sancısı var demek ama sıklığı da önemli 3 kereden fazla olması lazım 20 dk içinde

Yurt disinda yasadigim icin ığöüş harfleri olmayan, anlami guzel ve iyi olan, ve telafuzu yabancilara kolay gelebilecek isim ariyorum. Lutfen bana yardim edin. Daha sekerleri filan yaptirmam gerek.
Canım bebiş kız miydi erkek mi?
Kendim hazırladığım hediyelik kurabiyelerim. Ee şimdi doğurmuyom bunlar bayatlar mı ne kadar bekler 😂😂😂
Eki Görüntüle 3164481
Onlar baya bekliyor ya sen doğurana kadar bozulmaz😂

Ya benim kız üstüme s.cti ahahahah inanamıyorum tam bez bağlıyordum bezini koydum 1 saniyeliğine kucağıma aldım patır patır.... Her yer b.k oldu😂 çok dikkat edin kızlar bu bebeler çok tehlikeli tam bir b.k makinesi!!😂
Ya arkadaş bu bile çok sevimli bir olay. Annelik delilik cidden hahahaha😂😂😂

Ya arkadaş bu bile çok sevimli bir olay. Annelik delilik cidden hahahaha😂😂😂
Ya benim üstüm başım sorun değil de örgü korumalık, halı, onun kıyafetler hepsi gitti shshsh bir de çok hızlı hareket ediyorum ama işte kaldırmamla yapması bir olunca kaldım öyle mal gibi bok içinde 😂

Ya benim üstüm başım sorun değil de örgü korumalık, halı, onun kıyafetler hepsi gitti shshsh bir de çok hızlı hareket ediyorum ama işte kaldırmamla yapması bir olunca kaldım öyle mal gibi bok içinde 😂
Oo zarar çokmuş 😂 ceza verelim o popişi ham yapalım 😘

Kızlar doguma bir ay kaldi ve ben hala kizima isim bulamadim.

Benim 1 aydan da az kaldı ve ben de isim bulamadım daha :D kayınbabamın isminin koyacam da yanına yancı arıyorum :D
Eki Görüntüle 3164481
Ay çoook güzell, bi ara ben de yapsam iyi olur :D bayatlayacagını sanmıyorum. Ama her ihtimale karşı direk paketleriyle buzluğa atabilirsin
Sukulentlerimi de aldım. Örnekteki gibi hediyelik yapacam 😍
Eki Görüntüle 3164482
Eki Görüntüle 3164483
Çok güzeller :))

Spinalden ben çok memnun kaldım kızımın doğduğu anı görebildim. Ağrı sızı zaten hiç olmuyor doğum çok kolay geçiyor. Uyuşukluk yavaş yavaş geçtiği için bir anda ağrı da olmuyor ve geçene kadar ağrı kesici yapıyorlar zaten. Genel anestezi artık pek tercih edilmiyor diye biliyorum. Panik yapmazsan eğer spinal çok daha iyi.

Bana pansuman yaptılar hastanede sonra sprey sıktılar, bakım yapmadım hiç canım demek ki uygulamaya göre de değişiyor.

Benim kızımın bu sabah düştü 9. günümüz çok sevindim🧿 çok korkuyordum altını bağlarken.

Doğum sancısı var demek ama sıklığı da önemli 3 kereden fazla olması lazım 20 dk içinde
Teşekkür ederim işte ben ameliyathanede korku yapıyorum. İnşallah kolay gece

Back