Ben bu gebeliğimde nerdeyse hıçkırılçk hiç hissetmedim. Hatta hareketleri de büyük oğluma oranla çok çok azdı. İnşallah sağlıkla doğduktan sonra da böyle sakın bi bebek olur.
Evet biberon ve mama önemli kızlar mutlaka yanınızda götürün. İnsanlar artık değişiyor, eski dmnemlerde değiliz, bebekler ilk 2 3 hafta mama desteğine ihtiyaç duyabiliyor. Avent biberon da gerçekten iyi.
Manuel pompa varsa bence elektrıklıye gerek yok canım. Mesleğin nedir? Öğle aralarında emzirme için görüşemez misin bebeğinle? Bende chicco nun Manuel pompası vardı, çok güzel sağım yapıyordu, hala o var bende biraz yıprandı ama iş görür, zaten çalışmayacağım. Yüksek lisans yapıyorum, okula gittiğim zamanlar ihtiyaç olur diye arada bir sağım yapsam yeterli.
Normal doğum mu yaptın? Venım de çarsamba randevum inşallah bende de çikar :)
Bebeklerde bu kadar küçükken masaj gerektirecek kadar gaz sancısı olmuyordu sanki ya, sen yine de göbek bağı düşene kadar n yapma tekrar. Omzuna koyduğunda biraz yukarı koy, omzun tam karnına gelecek şekilde, bir süre öyle idare edin. Allah korusun iltihaplanmasın bi göbek bağı yeri.