2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Bana doktorum şey demişti günde bir defa tentirdiyot sürüp onu da fön makinesi ile kurutucaksın demişti bi de iki tane krem yazmış onları günde bir defa ikisini karıştırıp sürüyoruz
Sende normal dikiş mi var? Benim ilk sezaryenim yapıştırma idi. Bi bant taktılar hiçbirşey sürmedim. 5. gün mü neydi gittim açtılar. O bant takılıyken duş da aldım. Sonra da birşey sürmedim açıkçası.

Kizlar günaydın doktordan ciktim.bizimki 3400gram olmus doktor iri bebek önden gidiyo dedi yine.. yediklerine ictiklerine dikkat ediceksin dedi son zamanlarin zaten olasi bir erken dogum yapmanı istemeyiz dedi. Bebegin suyu normal plesanta yine asagi yerleşimli ki sezeryan olacağı icin bunun pek önemi kalmiyo. 12 aralık sezeryan gunu konusmustuk zaten bakalim hayirlisi artık

Anladim canim benimkilerden dustukten sonra hic kan gormedim oyuzden yardimci olamayacagim saglik ocagi yakinsa orayada sorabilirsin.

Neden aç gel demişti ki ameliyat yapmayacakss
Tahliller için canım aç karna yapılıyormuş, çoğunu anlamadım ama glikoz falanda bakmışlar, EKG çektiler, sonra anestezi ile görüştüm bir evrak hazırladı, doktorda acil bisey olduğunda hastaneye bununla basvuracaksin dedi, acil bir durum olmazsa sezaryen günü yine getireceksin dedi

Memurum canim gorusecegim İnsallah evime yakin halk otbsyle eve gelip gidecegim.Ama ben yokken aglarsa yada uyku zamanina denk gelirsem emziremezsem die yinede dolapta bulunsa iyi olur die dusundum ama bilemioeum durumlar ne gosterecek.Uyuyan bebegi uyandiramama ozelligim vardir hic kiyamam

Ben de uyandırmam :)) evet iyi olur eve süt birakman.

Selam canlarım doğurmadımmmn

Doktor takiple biraz dhaa bekleyelim dedi gidip rahat bir kahvaltı yapim açlıktan öldüm
Bir sonraki doğurma randevun ne zaman canım böyle böyle sen de alışacaksın ve hazır olacaksın. En doğru zamanda keyifli bir doğum hikayen olacak sağlıkla Ali yi alacaksın kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…