2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Elektrikli olarak Lansinoh tekli var. Onu sağarken diğerinden akmasın diye mochi lazım oluyor dediler koydum valla

Hametan yeni doğan için uygun olmayabilir biz kendimize kullanıyoruz onu
Uygun canım kullanılabilir.
Bende de enerji yok gece uykusu hiç yok bende sabaha karşı dalıyorum sabah da kızım erken uyanıyor mecbur kalkıyorum. Yarın okul macerası başlıyor zaten eşim 6 da ise gidiyor ben kızım için 7 de kalkıyorum aradaki bir saat uyusan bir dert uyumadan bir dert... Şimdi bebek de olunca halimiz ne olacak bakalım artık gün içinde bebek uyudukça onunla uyumam lazım.

Sezeryan olan kızlar gaz çıkarma problemi yaşıyorum bir türlü çıkmıyor ve çok canımı yakıyor. Sizde durumlar nasıl.

Doğum yapan annişler gözünüz aydın.

Pompa için de bana hastanede hemen verdiler ama hiç işe yaramadı. Eve geldim bir tanıdık kraft marka elektrikli verdi çok memnunum tavsiye ederim.

Hastanede gaz çıkarmış mıydın

Kızlar benim bebenin pozisyonu hep aynı ultrasonda karnımda deli gibi hareket ediyor ama kafa bacaklar hep aynı yerde. Sizde de böyle mi? Şekil değiştirmemesi bir problem mi acaba

Canım müsait olduğun bir zamanda bize hikayeni anlatır mısın? Sadece bulantı ve biraz kasılma ile mi hastaneye gittin? Herşey ne güzel yolunda gitmiş. Ama ben olsam hastaneye gitmezdim herhalde

Hoşgeldin canım. Profil ismini mi değiştirdin. Tanıyamadık?
Yok canım hep buydu. Ama pek aktif olamadım. Tüm yaz köydeydim, beni tanırsanız misafirim falan eksik olmaz, tam siteyi takip edemiyorum, bla bla derken ceza aldım 20 gün
Rahatlık seviyesi %100
Ben 34te hazırladım eksikleri de olsa kabul edilebilir bir çanta 38e girmişsin kalk hazırla hemen
Hazırlayacam inşallah en kısa zamanda

Kızlar bugün 36+0 oldum
35+3 de gittiğimde rahim ağzım 23.55 mm olmuştu
Şuan hala bekliyorum her an gelecekmiş korkusu var
Benle aynı durumu yaşayan var mı
Umarım 37+ görebilirim
Canım bende 31+1 de gittim 40 mm ölçüldü 31+5 te ağrı yüzünden tekrar gittiğimde 28 mm e düşmüştü sınır değil ama bu kadar hızlı kısalmasını hiç beğenmedim dedi progestan başladık dikkat etmemi söyledi geçenki kontrolde ölçmedi tekrar galiba benimde aklımdan çıkmış sormak 36 ya kadar progestana devam edeceğiz dikkat etmeye de dedi 1 aralıkta tekrar gidicem bakalım senin haftan çok iyiymiş bizde görebilseydik o günleri

Benim de bir haftada düştü cnaım doktorum enfeksiyondan olabilir dedi bana hiç ilaç vermedi ama insan hep daha çok kalsın istiyor canım bende 38+ 37+ göreyim istiyorum en azından yarında benim kontrol var bakalım me diyecek

Ama senin 28 mm gayet iyi kötü değil canın

Banada bi enerji geldi dun camlari balkonlari sildim yikadim esimden gizli son 10 gun kala basimiza is acma der simdi duysaaa:)) ama kendimi hic 9 aylik hamile hissetmiyorum

Kızlar bugün 36+0 oldum
35+3 de gittiğimde rahim ağzım 23.55 mm olmuştu
Şuan hala bekliyorum her an gelecekmiş korkusu var
Benle aynı durumu yaşayan var mı
Umarım 37+ görebilirim
Canım bnm 20 mm di. Dinlene dinlemeye geldim inş yarın doğumum var. Merak etme sende iş falan yapma dinlen sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…