• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Iyi aksamlar kizlar. Öğleye dogru kontrol vardi. Çok şükür sezaryen tarihini netlestirdik. 22 kasimda alacak ve ben o günü iple çekiyorum. Hamileliğin basinda cektigimiz o mide sorunlari hortladi. Dün gece hic uyumadim gözler kıpkırmızı perişan bir halde gittim randevuya. Doktor bakti beyefendinin gelmeye niyeti yok ama tatli doktorum beni düşünerek çok bekletmeyelim dedi.Sen artik cok zorlaniyorsun gerek yok haftaya alabiliriz dedi🌸 Zaten 3100 gram 50 cm olmuş sıkıntı olmaz dedi. Haftaya sali sabah erkenden hem ogluma hem de sagligima kavuşacağım insallah. Simdi gün netlesince zaman durdu gibi. Saaatler gecmek bilmiyor😍 bu arada mide bulantisi falan geri gelen var mi ne gibi careler önerirsiniz?

Kızlar bu arada bir tecrübemi paylaşmak istiyorum nst de sancım varken kendimi iyice dinledim 70 e kadar çıktı benim için cok iyi oldu en azından neyin sancı olduğunu tamamen idrak etmiş oldum. Göbeğimin üstünden başlayıp altına doğru sertleşiyor genelde bir yere toplanıyor o sertlik … 1 dk sonra fln gevşiyor. Bazen karıncalanma hissiyle geliyor. Belime ve yanlarıma vuruyor. Yani benim hissettiğim sancı bu şekilde.

Iyi aksamlar kizlar. Öğleye dogru kontrol vardi. Çok şükür sezaryen tarihini netlestirdik. 22 kasimda alacak ve ben o günü iple çekiyorum. Hamileliğin basinda cektigimiz o mide sorunlari hortladi. Dün gece hic uyumadim gözler kıpkırmızı perişan bir halde gittim randevuya. Doktor bakti beyefendinin gelmeye niyeti yok ama tatli doktorum beni düşünerek çok bekletmeyelim dedi.Sen artik cok zorlaniyorsun gerek yok haftaya alabiliriz dedi🌸 Zaten 3100 gram 50 cm olmuş sıkıntı olmaz dedi. Haftaya sali sabah erkenden hem ogluma hem de sagligima kavuşacağım insallah. Simdi gün netlesince zaman durdu gibi. Saaatler gecmek bilmiyor😍 bu arada mide bulantisi falan geri gelen var mi ne gibi careler önerirsiniz?
Ya benim bebiş gelmezse aynı gün sezeryan olacağız gibi duruyor sağlıkla kucaklayalım inşallah

Ben de çeşitli nedenlerle hamilelikte 3 kere antibiyotik aldım. Bugün de sinüzitten dolayı yazdı yine doktor 4. Kere başlıcam.hiçbi şikayetim yokken kan verdiğimde crp 10 çıkmıştı.doktor bi şikayetin yokkken bişey ifade etmez dedi crp nin 10 olması dedi.enfeksiyon olarak düşünme en ufak bi soğuk algınlığında falan da çıkıyormuş
Ama oyle bi soğuk algınlıgımda yok bu deger bilinen 3haftadır var 29 dan 25e dustu ve 2kutu antıbiyotıge ragmen hala 25 degerde hiç düşme olmayınca sıkıntı dedi doktor gebelikte crp yukselır ama bu kadar degil dedi belki sizinki normal degerde kabul ediliyordur 🤷🏻‍♀️

Ama oyle bi soğuk algınlıgımda yok bu deger bilinen 3haftadır var 29 dan 25e dustu ve 2kutu antıbiyotıge ragmen hala 25 degerde hiç düşme olmayınca sıkıntı dedi doktor gebelikte crp yukselır ama bu kadar degil dedi belki sizinki normal degerde kabul ediliyordur 🤷🏻‍♀️
Şuan benim kaç bilmiyorum kan vermedim ama yeşil yeşil burun akıntım var ordan şüphelendim zaten

Ben de önlem amaçlı coraspirin kullanıyorum , doktor 34 te şak diye kes dedi. Sorum şu : 33+6. gün mü dedi size yoksa 33+0 mi ?

7 7thstreet kaan kocatepe bir videosunda kan Sulandıcılar doğumdan sonra 1 ay daha kullanılır dedi ama corasprin ile ilintili birşey demedi
Bende kullanıyordum doktorum 34+0 da son kez al sonra bırak dedi, öyle yaptım. İlk hamileligimde de aynı tarihte bırakmıştım

Onemli degil 💐evet artmıyo ama azalmıyorda 2 kutu 1000lik antibiyotik kullandım hastanede 2gün yattıgımda serum olarak aldım bana Mısın dememiş ay bebege zararı olur diye endişeliyim bu enfeksiyon beni doğurtacak bence
Neden düşmüyor çok enteresan, antibiyotik değiştirmedi mi

Kızlar bu arada bir tecrübemi paylaşmak istiyorum nst de sancım varken kendimi iyice dinledim 70 e kadar çıktı benim için cok iyi oldu en azından neyin sancı olduğunu tamamen idrak etmiş oldum. Göbeğimin üstünden başlayıp altına doğru sertleşiyor genelde bir yere toplanıyor o sertlik … 1 dk sonra fln gevşiyor. Bazen karıncalanma hissiyle geliyor. Belime ve yanlarıma vuruyor. Yani benim hissettiğim sancı bu şekilde.
Aaa bu bana her gün oluyor 5,6 defa 😂

Degiştirdi ama fayda etmiyor iltihaplı romatizma olabılırsın dedi 🤭ve devlet hastanesine gir su kaçagı var mı baktır dedi ne alaka anlamadım kendı neden yapmıyo onuda anlamadım
Allah Allah, ya vajinal bakacak su var mı diye ya da amnisure testi yapacak neden devlete git demiş onu ben de anlamadım 😅 test pahalı bu arada, 400 tlye aldık eczaneden

Gittiğiniz doktor devlette mi acaba? Devlet hastanesinde sezeryan için gün veriyolar mı yoksa doğum başlayınca, acil durum olunca mı alıyorlar? Hiç bilmiyorum da merak ettim.🙏

Kızlar hastane çantasıyla ilgili olarak depend kesinlikle yanınızda olsun o çok iyi oluyor iç çamaşırı kaç tane aldım hiç giymedim. 3 gecelik 1 sabahlık almıştım yanıma ama ameliyattan çıkınca hemen giyinmedim ve 1 gece kaldığımız için tek gecelik yetti. O kadar sicakladim ki asla hırka sabahlık vs giyemedim. Çorap bile bir süre sonra çıkardım. 4 takım alt üst 2 tulum ve 5 atlet vardı yanımda bebek için nerdeyse hepsi harcandı çok fazla üst pisletiyorlar. Bez sanırım 10 tane gitti en az, doğduğu gün 7 tane kullandık zaten 15 tane gibi alın bence yanınıza. Göğüs pompası da alın kesinlikle ben emzirdim de ama pompayla da çektim çünkü emmekte zorlandı o zaman da çektiğimi verdim. Bir de konudan bağımsız olarak otomatik sallanan ana kucağı muhteşem bir şey o kadar hoşuna gitti ki saatlerdir onda uyuyor bende yanına yattım izliyorum vakti gelince de emziriyorum
Cnm otomatik ana kucağı hangisini aldın markası nedir .birde bebek emmezse sağılan sütü biberonlamı verdin

Bu bende günde 20 kere falan oluyor 😬🙄

Arkadaslar marhaba cok fena üşütmusum boğaz ağrisi öksuruk halsizlik öksurmekten karnim aciyo yeşil balgam geliyor doktorumda sadece pastil kullan dedi soguk alginligi yaşayip doktoru ilaç tavsiye eden var mi acaba

Belki suan cogu kisi bana tuhaf bakicaktir ama ben cocuguma asi bile yaptirmayi dusunmuyorum ☹️ Guvenemiyorum bu dunyaya artik, donen oyunlara istedikleri dunya hayatina. Cok arastirdim hala arastiriyorum ama bilmiyorum 🥺
Ben de aşı konularında çok tedirginim hala araştırma yapıyorum net değilim 😔

Arkadaşlar 32+ 0da çalışabilir raporu aldım.su an 35+4 teyim. Öğretmenim son haftayı beş gün sağlık ocağından rapor alsam olur mu ki böylece 37+0 a kadar izne çıkmamış olur muyum? Yoksa bu rapor da izinden düşer mi?

Back
X