• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Benim bebeğim de koca kafa 3 hafta ileride kafası😂 doktorum bişey dememişti ben ultrason kağıdında gördüm bu çocuğun kafası büyük mü öyle yazıyor kağıtta dedim ee zaten koca kafa bebek diyor 😂😂 herşeyi önde gidiyor ama en çok da kafası büyük normal doğuma engel olmaz inşallah. Wc konusu bende de aynı hele geceleri mahvoluyorum ya
Kız ben doğurduğumdan beri çok az gidiyorum tuvalete mujdemi isterim anında geçti
yaa bilgiler için çok teşekkürler kuzum valla aklımdaki çoğu şeye cevap buldum :KK200:
bende 2 tane pijama takımı aldım ama 1 gecelik de olsun diyolar sezeryandan dolayı kolay oluyor diyolar
peki sezeryan yarası can yakıyormu canım , yani eve çıktığında falan zorlanıyormusun ?
o salllanan ana kucağından bende almıştım inşallah benim oğluş da sever
Evet sezaryen için bence gecelik daha mantıklı ama zaten yara çok aşağıda oluyor pijamanin beli o kadar aşağıda olmayacağı için yine rahatsız etmez diye düşünüyorum. Evet biraz kısıtlı oluyor hareketim şu an eğilip kalkmam zor biraz hafif ağrım da var bazı konularda eşimden ve annemden yardım alıyorum ama genel olarak gerçekten çok iyiyim bence. Zaten cidden insan kendisini düşünmüyormuş aklımdaki tek şey bebişi besleyebilmek. Allahım sizleri de kurtarsın güzel doğumlar nasip etsin inşallah.
Ana kucağına eve geldiginiz gibi alıştırmaya bak canım dün gece ağlarken denediler binmesi, ben dedim öyle olmaz sakinken yavaşça koyun. Bir süre orda dururken beklediler sonra 1. Derecede açtılar şimdi bağımlı oldu hanımefendi, birkaç saat önce ağlarken koyduk üstüne dedim bırakın birkaç dk ağlasın çok ağlarsa alırız ama kesildi mayisti bir süre sonra.

Kız ben doğurduğumdan beri çok az gidiyorum tuvalete mujdemi isterim anında geçti

Evet sezaryen için bence gecelik daha mantıklı ama zaten yara çok aşağıda oluyor pijamanin beli o kadar aşağıda olmayacağı için yine rahatsız etmez diye düşünüyorum. Evet biraz kısıtlı oluyor hareketim şu an eğilip kalkmam zor biraz hafif ağrım da var bazı konularda eşimden ve annemden yardım alıyorum ama genel olarak gerçekten çok iyiyim bence. Zaten cidden insan kendisini düşünmüyormuş aklımdaki tek şey bebişi besleyebilmek. Allahım sizleri de kurtarsın güzel doğumlar nasip etsin inşallah.
Ana kucağına eve geldiginiz gibi alıştırmaya bak canım dün gece ağlarken denediler binmesi, ben dedim öyle olmaz sakinken yavaşça koyun. Bir süre orda dururken beklediler sonra 1. Derecede açtılar şimdi bağımlı oldu hanımefendi, birkaç saat önce ağlarken koyduk üstüne dedim bırakın birkaç dk ağlasın çok ağlarsa alırız ama kesildi mayisti bir süre sonra.
yaa sağlıkla büyüsün canım prenses :KK200:
ne güzel sen atlattın darısı vakti zamanı geldiğinde darısı bize olsun inşallah :dua:
benim işte sezeryan korkum var ama kendimi sakinleştirmeye çalışıcam napalım mecbur bi şekilde :KK70:
ne tatlıdır o şimdi annesi mis kokulu maşallah :nazar:

ben coraspin kullanıyorum geçen hafta kontrole gittiğimde 2 hafta sonra bırakalım dedi bana 32 de çalışabilir için gitmiştim yani 34 te bırakacağım aspirini iğne için aynı şey geçerli olur mu bilmiyorum ama size bi fikir versin istedim
Ben de corasprin kullanıyorum bana da doğuma 5 gün kala falan bırakırız dedi.Doğumdan sonra kullanacak mıyız acaba

Aynen kasığımdaki öyle bi ağrı karnım da çok sertleşiyor komple her yeri. Kasığımdaki ağrı çok rahatsız etmiyor da karnımdaki o sertlik yakıyor valla canımı. Bian önce doğurmak istiyorum ya😂

Benim kaburgalarimin altında toplanıyor beyefendi o rahatsız edici oluyor. Öyle can acitici bir durumla karşılaşmadım şimdi ne yalan söyleyeyim 🙁

Selam kızlar nasılsınız? Çarşambadan beri okuyamadım doğuran var mı? Benim son kontrol Perşembe günüydü 2950gr çıktı doktor artık progestan kullanmayı birakabilirsin gelirse gelsin dedi😬nst de hiç sancı çıkmadı ki çekildiği sırada zaten iyiydim sancı çıksaydi çatı muayenesi olacaktı.kontroller haftada 1 e düştü tekrar Perşembe günü gideceğim 36+6 olacağım gittiğimde çatı muayenesi de olacak.bunlar dışında biraz hasta gibiyim ıhlamur parol takılıyorum şimdilik ateş falan yok sadece halsizlik ve burun tıkanıklığı.haftasonu misafirim vardı yoğun geçti yorgunluktan sanırım bebek hareketleri farkedilir şekilde azalmıştı, bugün dönüşü muhteşem oldu sipanin. 1 saattir falan dört dönüyor karnımda hareket ettikçe makatta keskin ağrı hissediyorum.regl sancısına benzer ağrı da var. İlk gebelikte nişan önce geldiği için gidip gelip çamaşır kontrolü yapıyorum ama o tarz birşey de yok.bizden haberler bunlar

Kızlar benim crp 25 gecen haftadan bu zamana kullandıgım antibiyotik hiiç işe yaramamıs ve doktor baska hastaneye yönlendirdi böyle giderse doğurturmu acaba bilemedim belki romatizman vardır dedi 🤷🏻‍♀️ Selizay Selizay bu seni 3.etiketlemem 😀gör artık.senin değerin kaçtı ne oldu? Düştümü

Kızlar benim crp 25 gecen haftadan bu zamana kullandıgım antibiyotik hiiç işe yaramamıs ve doktor baska hastaneye yönlendirdi böyle giderse doğurturmu acaba bilemedim belki romatizman vardır dedi 🤷🏻‍♀️ Selizay Selizay bu seni 3.etiketlemem 😀gör artık.senin değerin kaçtı ne oldu? Düştümü
Canımm kusura bakma, benim 21 di, antibiyotik kullandım 2 gün sonra 45 oldu ondan sonra yatışım yapıldı hızlıca düşürdüler. 11 falan oldu. Şimdi ağızdan antibiyotik alıyorum ama 11 altına düşmüyor. Doktor doğurana kadar kullanacaksın dedi 😂 ama benim geçmişte pid enfeksiyonu öyküm olmasa bu kadar ciddiye alır mıydı bilmiyorum. Sende artma eğilimi de yok sanırım

Ben de corasprin kullanıyorum bana da doğuma 5 gün kala falan bırakırız dedi.Doğumdan sonra kullanacak mıyız acaba
5 gün kala mı dediler size benim eğer haftaya bırakırsam doğuma daha 4 hafta kalıyor sanırım dr um benim o kadar bekleyeceğimi düşünmüyor 😂

ben coraspin kullanıyorum geçen hafta kontrole gittiğimde 2 hafta sonra bırakalım dedi bana 32 de çalışabilir için gitmiştim yani 34 te bırakacağım aspirini iğne için aynı şey geçerli olur mu bilmiyorum ama size bi fikir versin istedim
Ben de önlem amaçlı coraspirin kullanıyorum , doktor 34 te şak diye kes dedi. Sorum şu : 33+6. gün mü dedi size yoksa 33+0 mi ?

7 7thstreet kaan kocatepe bir videosunda kan Sulandıcılar doğumdan sonra 1 ay daha kullanılır dedi ama corasprin ile ilintili birşey demedi

Canımm kusura bakma, benim 21 di, antibiyotik kullandım 2 gün sonra 45 oldu ondan sonra yatışım yapıldı hızlıca düşürdüler. 11 falan oldu. Şimdi ağızdan antibiyotik alıyorum ama 11 altına düşmüyor. Doktor doğurana kadar kullanacaksın dedi 😂 ama benim geçmişte pid enfeksiyonu öyküm olmasa bu kadar ciddiye alır mıydı bilmiyorum. Sende artma eğilimi de yok sanırım
Onemli degil 💐evet artmıyo ama azalmıyorda 2 kutu 1000lik antibiyotik kullandım hastanede 2gün yattıgımda serum olarak aldım bana Mısın dememiş ay bebege zararı olur diye endişeliyim bu enfeksiyon beni doğurtacak bence

Ben de önlem amaçlı coraspirin kullanıyorum , doktor 34 te şak diye kes dedi. Sorum şu : 33+6. gün mü dedi size yoksa 33+0 mi ?

7 7thstreet kaan kocatepe bir videosunda kan Sulandıcılar doğumdan sonra 1 ay daha kullanılır dedi ama corasprin ile ilintili birşey demedi
Benim arkadaşım da oksapar iğne kullanıyordu kan sulandırıcı olarak. Onun doktoru da 5 gün önce kesecekti ama erken suyu geldi 36. Haftada.onun da aklı çıktı doğumda kanama olursa falan diye ama hiç sıkıntı olmamış.ben de ondan korkuyordum bunu söyleyince rahatladım.Doğumdan sonra bence de devam ederiz çünkü pıhtılaşma riskimiz olur

Onemli degil 💐evet artmıyo ama azalmıyorda 2 kutu 1000lik antibiyotik kullandım hastanede 2gün yattıgımda serum olarak aldım bana Mısın dememiş ay bebege zararı olur diye endişeliyim bu enfeksiyon beni doğurtacak bence
Ben de çeşitli nedenlerle hamilelikte 3 kere antibiyotik aldım. Bugün de sinüzitten dolayı yazdı yine doktor 4. Kere başlıcam.hiçbi şikayetim yokken kan verdiğimde crp 10 çıkmıştı.doktor bi şikayetin yokkken bişey ifade etmez dedi crp nin 10 olması dedi.enfeksiyon olarak düşünme en ufak bi soğuk algınlığında falan da çıkıyormuş

2 hafta sonra bırak dedi hafta ya da gün ile ilgili bişey demedi 32 de olduğumu biliyodu demek ki 34 te bırakıcam o zamana kontrolüm var tekrar gidince sorarım netleşir

Back
X