- 4 Aralık 2020
- 99
- 51
- 34
-
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
Benim beta salı günü 144 çıktı doktorum iki gün sonra tekrar kan verip değerlerime baktirmami istedi inşallah cumartesi tekrar kan verecem sizin kaç çıktı ? Mehmet kalo yu duydunuz mu bilmiyorum iki yıldır o benim takibimi yapıyor bundan önce iki düşüğüm olmuştu o yüzden biraz tedirginlik var bakalımYaa sizinde hayırlı olsun beta baktınız mı kaç çıktı
Hangi doktora gideceksiniz
Öncelikle bu tür dusuncelere kapılman normal özellikle çevrende olumsuz gebeliklere de şahit olmussan ister istemez kapılıyor insan. Derin bir nefes al olumsuz düşüncelere yoğunlaşma Allah'a bırak nasipte ne varsa inan o oluyor kalbini gönlünü rahat tutKızlar şimdi size psikolojimden bahsetmek istiyorum çünkü ne eşim ne ailemin bu durumu anlayabilecegini zannetmiyorum yine beni en iyi benim gibi gebeligini yeni öğrenenler anlardoktorum kese için pazartesi gününe çağırdı beni 25inde de kalp atışına bakarız dedi ama benim gözüme uyku girmiyor bu düşüncelerden ya kese gözükmezse ya kalp atışı duyulmazsa diye kafayı sıyırmış durumdayım hamileligimden keyif alamıyorum resmen bunları düşünmekten. Kendi kendime hayat kalitemi düşürdüm kendimi anne olacakmış gibi hissedemiyorum tüm bunlar geçmeden kızlar benim gibi hisseden var mı
Teşekkür 3d3rim benim doktorum bugün izinliymis gidemedim belki yarın giderimEn son pazartesi baktırdım 3900 çıkmıştı
Teşekkür ederim hepimizin bebisleri sağlıkla doğsun inşallahHoş geldin canım bebişin hayırlı olsun. Bende bekledim açan olmayınca iş başa düştü
Bu endişeler hep hormonlardan işte... Müsterih olmaya çalış başka şeylerle ilgilen ilgini dağıt olumsuzu çağırma...benim 1 mol gebelik 3 kimyasal oldu.Bu yüzden kızıma söylemekten çekiniyorum olumsuzluk olur diye bekleyebilirsem bir kaç ay saklayacagimKızlar şimdi size psikolojimden bahsetmek istiyorum çünkü ne eşim ne ailemin bu durumu anlayabilecegini zannetmiyorum yine beni en iyi benim gibi gebeligini yeni öğrenenler anlardoktorum kese için pazartesi gününe çağırdı beni 25inde de kalp atışına bakarız dedi ama benim gözüme uyku girmiyor bu düşüncelerden ya kese gözükmezse ya kalp atışı duyulmazsa diye kafayı sıyırmış durumdayım hamileligimden keyif alamıyorum resmen bunları düşünmekten. Kendi kendime hayat kalitemi düşürdüm kendimi anne olacakmış gibi hissedemiyorum tüm bunlar geçmeden kızlar benim gibi hisseden var mı
Canım benim ki bak ekte. Senin ki referans aralığında sorun yok ki. Bende bugün yaptırdım.Kızlar bişey sorucam Kanda Mono değeriniz nasıl çıktı.. Bende düşük yazıyor 0.36 bişey olur mu
Böyle yazmış sağlık ocağında yaptırdım gerçi ama senin ref.araligina göre normal gözüküyorCanım benim ki bak ekte. Senin ki referans aralığında sorun yok ki. Bende bugün yaptırdım.
Yaaa minnak haşhasinin kesesini gördün demek benimki daha 5mm di haftaya belli olurŞimdi doktordan ciktim keseyi gordum kızlar 15 gün sonra kalp atışı cagirdi 0.93 cm yazıyor kese öylemi oluyor
Merhaba hoşbuldum ilçedeyim ben canım sen merkezde misin?Merhaba hoşgeldin canım bende konyadayim doktorun kim
Gördüm evet cm o zaman fazla dimi benim 9 mm mi acaba anlamadımYaaa minnak haşhasinin kesesini gördün demek benimki daha 5mm di haftaya belli olur
Ultrason resminde yazıyorGördüm evet cm o zaman fazla dimi benim 9 mm mi acaba anlamadım
Maşallah çok güzelŞimdi doktordan ciktim keseyi gordum kızlar 15 gün sonra kalp atışı cagirdi 0.93 cm yazıyor kese öylemi oluyor
Evet canım oradaki referanslar farklıymış. Ama çok düşük değil doktorlar önemsemiyorlar bu kadar farkı. Doktorunla ne zaman görüşeceksin? Hcg kaç çıktı?Böyle yazmış sağlık ocağında yaptırdım gerçi ama senin ref.araligina göre normal gözüküyor
İlk yaptirdigimda 264 tü bugün tekrar yaptırdım çıkmadı henüz diğerleri düşmüş sisteme betayi bekliyorum. Salı günü çağırmıştıEvet canım oradaki referanslar farklıymış. Ama çok düşük değil doktorlar önemsemiyorlar bu kadar farkı. Doktorunla ne zaman görüşeceksin? Hcg kaç çıktı?
Bende pdw hep düşük çıkıyordu daha doğrusu kana bağlı değerlerim hep düşüktü. Geçen ay kadın doğum doktoru bana ferro sanol ilaç verdi(genetik doktorum b12 takviyesi al dediği için ben istedim) . Ondan sonra her şey normale dönmüş. Maşallah diyim yani ilk kez normalim. Sanırım bazı takviyeler şart. Doktoruna endişe ettiğini dile getir belki oda takviye verir.İlk yaptirdigimda 264 tü bugün tekrar yaptırdım çıkmadı henüz diğerleri düşmüş sisteme betayi bekliyorum. Salı günü çağırmıştı
Gözünüz aydın beta kaçla görüldü keseŞimdi doktordan ciktim keseyi gordum kızlar 15 gün sonra kalp atışı cagirdi 0.93 cm yazıyor kese öylemi oluyor
Multivitamin alıyorum kuzum gebelikten 7-8 ay önce başlamıştım büyük ihtimal ya kansızlık var ya da bu ay grip oldum ondan kaynaklı bı bağışıklıkta düşme var enfeksiyondan beridir bı turlu toparlayamadik bağışıklığıBende pdw hep düşük çıkıyordu daha doğrusu kana bağlı değerlerim hep düşüktü. Geçen ay kadın doğum doktoru bana ferro sanol ilaç verdi(genetik doktorum b12 takviyesi al dediği için ben istedim) . Ondan sonra her şey normale dönmüş. Maşallah diyim yani ilk kez normalim. Sanırım bazı takviyeler şart. Doktoruna endişe ettiğini dile getir belki oda takviye verir.
Evet enfeksiyon sebebiyet veriyormuş düşmesine. Çok geçmiş olsun toparlarsın canım o zaman merak etme. Kansızlık üşüme yapıyor bende pek üşürüm ayaklar ve sırtım hiç ısınmaz.Multivitamin alıyorum kuzum gebelikten 7-8 ay önce başlamıştım büyük ihtimal ya kansızlık var ya da bu ay grip oldum ondan kaynaklı bı bağışıklıkta düşme var enfeksiyondan beridir bı turlu toparlayamadik bağışıklığısu sıralar çok üşüyorum bundan kaynaklı galiba
Evet ya şimdi bile ayaklarımın altına sıcak su koydumEvet enfeksiyon sebebiyet veriyormuş düşmesine. Çok geçmiş olsun toparlarsın canım o zaman merak etme. Kansızlık üşüme yapıyor bende pek üşürüm ayaklar ve sırtım hiç ısınmaz.