- 7 Şubat 2022
- 1.555
- 3.583
-
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
Hoş geldin, hayırlı olsun bebişin canım. Muhtemel doğum tarihin, yaş, şehir ve hamilelik belirtilerini paylaşırsan sevinirim.Merhabalar. Yeni üye oldum doğru yeremi yazıyorum bilmiyorum:) benimde sat 2 marttı. 30 martta beta 689 ve 1 nisandada 2073 çıktı. 4 nisanda keseyi gördük. Haftayada kalp atışları için gidicez. Yeni bir doktor Doktor araştırıyorum
7 aralık olarak çıkıyo doğum tarihi. Yaşım 38. İstanbuldayım. Belirtimde 4-5 gündür baş dönmem ve uyku haliHoş geldin, hayırlı olsun bebişin canım. Muhtemel doğum tarihin, yaş, şehir ve hamilelik belirtilerini paylaşırsan sevinirim.
Canim ben de 3 martta öğrendim o gunden beri ağrım var doktorum bana progestan verdi o yüzden ama normalmişGünaydın arkadaşlar sizlerde de adet ağrıları oluyo mu sancı seklinde sanki adetimin ilk günü gibi ağrı hissediyorum normal midir?
Gözün aydın darisi keseye artıkKızlar ben bugün kontrole geldim 4+6 görünüyor kesen oluşmuş henüz bebek görünmezn küçük dedi bebek ve kalp atışı için 10 gün sonraya çağırdı
Bakalım sağlık ocağından çıktım barkodu aldım akşama görürüm gibi sonucuEvet iki katı en az
En son pazartesi baktırdım 3900 çıkmıştıGözün aydın darisi keseye artık
Beta en son ne zaman baktırdın ve kaç çıktı benim 1 hafta önce 219 çıktı doktora gitsem mi bugün diye düşünüyorum yoksa beklesem mi
Hoş geldin, bebişin hayırlı olsun canım. Son adet tarihini de yazabilir misin?18 Aralık
29 yaş
Van
Hamilelik belirtim göğüs hassasiyeti uyku yorgunluk
İnşallah canım, durumun belli ise eğer, yaş, şehir, son adet tarihin, muhtemel doğum tarihin ve hamilelik belirtilerini paylaşabilir misin?Günaydın sanırım bende Aralık annesi adayıyım
Canım merhaba, yaş ve şehrini de yazabilir misin?Canim ben de 3 martta öğrendim o gunden beri ağrım var doktorum bana progestan verdi o yüzden ama normalmiş
Güzel haberlerle dönersin inşallah. Bende de kasık ağrıları var adete çok benzeyen. Bu oluyor sen içini ferah tut canım.Bugün iş çıkışı bende gideyim inşallah bişey olmaz çok endişeliyim. Dua edin lütfen
Hoş geldin canım bebişin hayırlı olsun. Bende bekledim açan olmayınca iş başa düştüMerhabalar, grup iyi olmuş. Ben de acaba kim açacak diye düşünüyordum.kendim yapamadım çünkü
Sat 4 Mart,bdt 9 Aralık
12. Günde gebelik testinde silik çizgi olunca 14. Gün kan verdim bhcg 53 çıktı 17. Gün 219 çıktı.
Normal şartlarda dün doktor randevum vardı ancak gidemedim...
Test yapmadan önce belirtilerim ilk olarak göğüs ucu hassasiyeti ile başladı sonra göğüsler hassaslaşti ve şişti...hala biraz şişlik ve hassasiyet var.33 yaşındayım ve İstanbul da yaşıyorum.
Maşallah canım çok sevindim.Kızlar ben bugün kontrole geldim 4+6 görünüyor kesen oluşmuş henüz bebek görünmezn küçük dedi bebek ve kalp atışı için 10 gün sonraya çağırdı