- 11 Nisan 2022
- 1.312
- 3.096
- 45
-
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #2.521
İnşallah , transferden sonra 6. Gün bulamadığımda küçük çaplı bir panik atak geçirtti bana sağolsınBen de 3 tane kullanıyorum. Doktor 12. haftaya kadar devam dedi. İnşaallah şu durum bir an önce biter
Nasıl atlattıniz saniri bağışıklık çöktü7. Haftamda ben de grip olmuştum
Gebelik bağışıklığı baskılıyormuş bu yüzden çok dikkat etmek gerekiyormuş. Ihlamur tükettim sadece
Evet aynı burun tıkanıklığı vardı ondan öncesi bogazik kasindi şimdi burnum akıyor hapsiriyom c vitamini içiliyor dimi alayım bariCanım gebelik alerjisi de olmuş olabilirsin? Benim ilk belirtim burun tıkanıklığı, burun akması, boğazda kuruluk. Takip et kendini C vitamini al.
Bol sıvı c vitamini ıhlamurKızlar galiba ben grip oldum burnum akiyor hapsiriyom birşey olmaz ins bebeğe ne icebilirim acaba bu durumda
Sanırım belli bir süreden sonra tedbiren kullandırıyorlar. Doktorum umarım buluruz bulamasan bile kendini sıkıntıya sokma dediİnşallah , transferden sonra 6. Gün bulamadığımda küçük çaplı bir panik atak geçirtti bana sağolsın
Sağol tşk ederimBol sıvı c vitamini ıhlamur
Günde iki fincan ıhlamur tükettim içine de iki dilim limon bazen de portakal attım.Nasıl atlattıniz saniri bağışıklık çöktü
Geçmiş olsun canım, stres yapma bir şey olmazSağol tşk ederim
Gebelik alerjisi de mi varCanım gebelik alerjisi de olmuş olabilirsin? Benim ilk belirtim burun tıkanıklığı, burun akması, boğazda kuruluk. Takip et kendini C vitamini al.
Evet bende çok ilaç almam gripken ihlamur alırım hapsiriken bide kaşık ağrıyor geriliyor yaGünde iki fincan ıhlamur tükettim içine de iki dilim limon bazen de portakal attım.
Ben normalde de grip gibi durumlarda iğnelik seviyeye gelmediğim sürece ilaç kullanmam bitkisel şeyleryaparım hep ama gebelikte sadece ıhlamura izin var
Sağol canim evet geçer insGeçmiş olsun canım, stres yapma bir şey olmaz
Bende 1 saatlık sapmalar oluyor vallaOksaparı her gün aynı saatte mi yapmak lazım.? 1-2 saatlik kaymalarda bir şey olur mu
Bende de idrar yolu enfeksiyonu oldu bağışıklık gerçekten çok etkileniyor. Sebebi de kanamam var mı diye korktum devamlı sildim. Tahriş etmişim.Nasıl atlattıniz saniri bağışıklık çöktü
Yani kendim yapamadığım için eşime yaptırmak zorunda kalıyorum onda da kaymalar oluyor. Akşam saatlerinde yapıyorum 22 gibiBende 1 saatlık sapmalar oluyor valla
Aaaa bu şey değil mi yaa benBende de idrar yolu enfeksiyonu oldu bağışıklık gerçekten çok etkileniyor. Sebebi de kanamam var mı diye korktum devamlı sildim. Tahriş etmişim.
Limonlu sıcak su iç istersen. Bitki çayı içemezsin. Ihlamur da 1 bardak geçmesin demişti doktorum.
Sorma ilkinde covid oldum sanmıştım geçen sene. Burun damarları genişliyormuş 1 hafta oldu ancak azaldı bende, hala tıkalıGebelik alerjisi de mi var
Anksiyetem varAaaa bu şey değil mi yaa bendakika başı tuvalete gidip peçete sürmem
Hiç korkmayın. Benim şiddetli öksürük de vardı. Her defasında bebeğe bir şey olduğunu düşünüyordum, kasık ağrım da çok fazlaydı o hafta. Kalp atışını da daha duymamıştık, aynı hafta o kadar kötü hastayken kalp atışını duyduk.Evet bende çok ilaç almam gripken ihlamur alırım hapsiriken bide kaşık ağrıyor geriliyor ya
Boğazda kuruluk gıcık kuru öksürükk gebelik ögrendigimden beri varyaaa inşaAllah gebeliktendir ya ben de endişelenmiştim pastil aldım ıhlamurlu doktor kullanabilirsin dediCanım gebelik alerjisi de olmuş olabilirsin? Benim ilk belirtim burun tıkanıklığı, burun akması, boğazda kuruluk. Takip et kendini C vitamini al.
Bir şey olmaz allahın izniyle, stres yapmaAnksiyetem varşimdi de enfeksiyonu takıyorum kafama. Günde 4 lt su içiyorum koca bir damacana gibi geziyorum