- 22 Mayıs 2019
- 889
- 1.283
- 32
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #2.541
Gebelik resmen hastalıkSorma ilkinde covid oldum sanmıştım geçen sene. Burun damarları genişliyormuş 1 hafta oldu ancak azaldı bende, hala tıkalı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gebelik resmen hastalıkSorma ilkinde covid oldum sanmıştım geçen sene. Burun damarları genişliyormuş 1 hafta oldu ancak azaldı bende, hala tıkalı
Lökosit 39 çıkmıştı 8e düşmüş. Şimdi de acaba çok su içtim test bozuldu mu acaba diyorumBir şey olmaz allahın izniyle, stres yapma
Çok doğru söylüyorsunuz evet oluruna bırakmak lazım kasiyoruz her kaşık ağrısinda korkuyoz aslında çok normal sağolun valla için hafiflediHiç korkmayın. Benim şiddetli öksürük de vardı. Her defasında bebeğe bir şey olduğunu düşünüyordum, kasık ağrım da çok fazlaydı o hafta. Kalp atışını da daha duymamıştık, aynı hafta o kadar kötü hastayken kalp atışını duyduk. doktora kasık ağrılarımın çok fazla olduğunu söyledim o da hamile olduğun için tabii ki sancın olacak dedi. Biz her şeyi fazla kafaya takıyoruz
Sen hala kullaniyormusun canimm estrofemi? Benim doktorum kalp atisindan sonra kesti o ilaciiMaalesef ilaç bulunmuyor. Başka ilçelerdeki eczaneleri arıyorum sadece bir yerde iki kutu bulup aldım bir kutu kaldı o da bayramdan sonra bitecek. Doktorumla görüştüm ilacı bulamadığımızı söyledim, firmanın istediği fiyat yükseltme durumu varmış halledilirse hemen piyasaya sürülür dedi. Bulamazsak da yapabileceğimiz bir şey olmayacak Tek problem ilacın 30₺ olması
Kuytuda kalmış eczanelere bakın, daha kolay bulunuyor
Bendede bazen 1/2 saat oynuyor cok bisey olacagini sanmiyorum ama yinede dikkat etmek lazimm. Disarda veya misafirlikte filan olunca aksiyor ya ister istemezYani kendim yapamadığım için eşime yaptırmak zorunda kalıyorum onda da kaymalar oluyor. Akşam saatlerinde yapıyorum 22 gibi
Bana her gün ayni saatte dediler hem doktor hem de eczanede.Oksaparı her gün aynı saatte mi yapmak lazım.? 1-2 saatlik kaymalarda bir şey olur mu
Sag kasikta sabahtan beri araliklarla agri fena yokluyor bugun beni.Tek taraflı ağrı batma yaşayan var mı
Bende de sol. İnsan ister istemez stres oluyorSag kasikta sabahtan beri araliklarla agri fena yokluyor bugun beni.
Sürekli geçmeyen agri varsa o zaman sıkıntı.Bende de sol. İnsan ister istemez stres oluyor
Merhabalar ben daha dün hamile olduğumu öğrendim test yaptım. 23-24 Aralık 2022 tarihinde doğum yapacağım gösteriyor. 5 haftalık hamileyim. Test yaptım ve pozitif çıktı. 23 yaşındayım Kayseri de yaşıyorum son regl tarihim 18 Mart 2022 :))) hamilelik belirtilerim ise geciken regl kasık bel ağrısı göğüste aşırı hassasiyet :)Hayırlı olsun, grubu açan olmayınca gereksinim duydum, hep birlikte bu süreci sağlıkla tamamlarız inşallah
SAT ve öğrenme sürecinizi paylaşır mısınız?
Hoş geldin, hayirli olsun ilk gebelik mi ?Merhabalar ben daha dün hamile olduğumu öğrendim test yaptım. 23-24 Aralık 2022 tarihinde doğum yapacağım gösteriyor. 5 haftalık hamileyim Test yaptım ve pozitif çıktı. 23 yaşındayım Kayseri de yaşıyorum son regl tarihim 18 Mart 2022 :))) hamilelik belirtilerim ise geciken regl kasık bel ağrısı göğüste aşırı hassasiyet
Evet ilk :)Hoş geldin, hayirli olsun ilk gebelik mi ?
Girişten belliydiEvet ilk :)
Ay ne yapimm çok heyecanlıyım nasıl gireceğimi bile düşünmeden direk girdimGirişten belliydi
Evet evet o bahsettiklerinin hepsini biliyorum evet o bebek kiyafetli olanlarda cok guzel ama onlardan antepde yok ya yoksa ben onu cok sevmistim. Aynen ya cafe ya da park tarzi bi yerde olur heralde ben dedigim gibi ortama gore ya mesale yaparim ya da kutunun icinde kucuk ucan balonlarEvde yapmak zor olur bence en iyisi aile yakını ve arkadaşlarla ya bir cafe ya da büyük bir park gibi yerde yapmak. Balon artık çok klasik oldu, meşale güzel evet bir de gördüysen mesela futbol topu var bir vuruyorlar her yeri pembe/mavi yoğun bir toz kaplıyor o da güzel. Bir de kız ve erkek bebekler var büyük bebek kıyafetli kişiler yani, birkaç videoda gördüm parkta yarışıyorlar son dakikada biri diğerine çelme takıyor falan aşırı eğlenceli. Türkiye'ye de gelmiş onlar yoktu önceden ben baya hakimim konuya
Ben de ilk gebelikte böyleydimAy ne yapimm çok heyecanlıyım nasıl gireceğimi bile düşünmeden direk girdim