- 30 Mayıs 2014
- 269
- 68
-
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #2.181
O ne canım ben bilmyiorumKızlar daha önce facete grup kurmuştuk gizli olarak. Kapalı grup. Öyle mi yapsak acaba. Girişi daha kolay olurdu
Evet ben de çok istiyorum ve klasik balon patlatma da değil daha güzel bir şey yapmak istiyorum bakalım o günlere gelelim de güzel bir planlama yapacağım. Baksam anlamam ben yüksek ihtimal ama bakmam yine de erkekse belki anlarım diye sürpriz bozulmasinBenim doktorumda 16-17 de soyluyo ben o yuzden direkt cinsiyet ogrenmeye gittigimde tembihlicem soylemesin diye..kagita yazip verin dicem. Ultrason ekraninada bakmicam bakarsam anlarim cunku.cinsiyet partisi en buyuk hayalim benim
Taksit yapıyolar mı canımMerhaba biz doğum paketi aldık medicalparktan 12.500. erken diye düşündüm ama muayene artı tahliller o kadar çok tuttu ki bari içine dahil olsun dedik.
O zaten 20. Haftadan sonra yapılırŞeker yüklemesi bana yapmadilar gebelik yeni diye, takip edelim dedi iki doktor da.
Vuyma vuymaAhahhahaahah ve kilo problemin yok
Demir hapı 12. Haftadan sonra başlanır genelde. Bence kafanıza göre davranmayın. Sağlık ocağına gidip genel değerlerinize baktırın.Bir şey sorcaktım ben hala bir doktora başlamadım ; kontrola 1,5 hafta war7 haftalık olcak sanırım Bat tarihine göre kalp atışından sonra inşallah başlıcam bi’ doktora..
ben kansızım diye kan hapı kullanıyorum sabah akşam FERRUM (demir+folik asit)
Acaba zararı olur mu ; geç aklıma geldi. Eşim olabilir mi diince ; düşünmeden duramıyorum.? Fikri olan warmı kızlar
Çokmuş cidden ; ben ilk hamileliğimde aynı şekilde dr ve tahlillere çok harcamıştım. Her hafta kontrolMerhaba biz doğum paketi aldık medicalparktan 12.500. erken diye düşündüm ama muayene artı tahliller o kadar çok tuttu ki bari içine dahil olsun dedik.
Ben düşük yaptığım zaman dr. Vermişti kansızlığım var diye dewam ettim bırakmadım. Ama haklısınız.Demir hapı 12. Haftadan sonra başlanır genelde. Bence kafanıza göre davranmayın. Sağlık ocağına gidip genel değerlerinize baktırın.
ben de araştırıyorum. Gitmeyi çok istediğim bir doktordan 11.500 fiyat aldım. sınırsız muayene, tüm tahlil tetkikler, detaylı ultrason, doğum, refakatçi giderleri, doğum sonrası anne ve bebeğin rutin kontrolleri, bebeğin işitme testi hepsi dahil. Ama şöyle bir tereddütüm var ilk gebeliğimde 7,5 ay özel doktora gittim, doğum yapacağım hastaneyi ayarladık. Ama 34.haftada suyum gelince sen doğum hastanesine git orda doğur riskli bir doğum, bebeğin kaç gün küvezde kalacağı belli değil. Onlar daha tecrübeli bu konuda dedi. Ve devlette doğurdum :)aranızda doğum pakedi satın alan ya da düşünen var mı kızlar bi fiyat araştırmasındayım şu sıra.
Yaaa aralarında 1 gün varmış ne istediKızlar doktordan geldim kalp atışını duydun şükürler olsun 6#3 günlükmus tahliller istedi onları yaptırıp 20 gün sonra gitcem
Facebook GrubuO ne canım ben bilmyiorum
İste kan tahlili detaylı bide idrar evet çok azmis siz hangi tarihte gidiceksiniz sizde asprin kullanoyormusunuzYaaa aralarında 1 gün varmış ne istedi
Ben tutmuyorum canım bebek için sağlıklı bulmuyorum beslenmemize dikkat etmemiz gerekiyor. Bazı doktorlar sıkıntı olmaz diyor ama emin olamayiz bence bulantın olsa bir şey yiyemezsin vs sıkıntı. Tutan arkadaşlar var amaKızlar merhaba bende inşallah aranıza katılacağım regle 3 gün varken kan testi 62 çıktı biraz daha takip yapacağım sonra doktora gideceğim, oruç tutuyor musunuz merak ettim doktorlarınız ne dedi? Temmuz ayında bebeğiöim kalp atışı durduğu için kürtaj oldum çok pimpirikliyim şuan ya bugün orucum ama bilemedim ne yapsam.
Bide kan pıhtılaşma sorunu olan varsa aranızda yardımcı olabilit misiniz? Kürtaj olduğum ay zar zor istedim doktordan pıhtılaşma testi aşağıya ekleyim bakılan değerlere doktor sorun yok dedi ama sanki eksik bakılmış gibi geldi bana geröi bilgim yok ama