- 1 Kasım 2019
- 1.446
- 6.347
-
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #2.141
Ahhaaha bence mantıklı sürekli ölçtürmektenseBeni dahiliyeye gönderdi doktor simdi orda sira bekliyorum
Ne diyecek bakalim takip mi ilac mi
Sen de seker takibini yap canim. Ben de gidip babamin cihazini mi alayim napayim başim agricak sanki sekerden
Yaaa valla iyi kilo vermişsin kız dogru diyosun diyet yapsam azalır aslımda ama ben günlük ekmek de pilavda yerim rutinKızlar sakin diyetle çözülür.Benim sorun şu ben 15 gündür diyetteyim ne beyaz ekmek yedim ne başka birşey sıkı diyet yaptım tatlı falan da yemedim yine düşmedi. Şöyle anlatayım 66 kg idim 62ye düştüm. Ama şeker gram oynamamış. Ağzımı bantlasam yine düşmeyecek gibi sorun bu yüzden başladı.
Var kim tahmin ediyor yollayayimMaşallah çok sevindim bende 4.5 da gitcem ins bende duyarım bebeğin resmi varmı atıp cinsiyet tahmin ediyorlar ya
Yaaa ben her gün cikolata hatta sekerleme ekler falan Allah ne verdiyse yiyorumKızlar sakin diyetle çözülür.Benim sorun şu ben 15 gündür diyetteyim ne beyaz ekmek yedim ne başka birşey sıkı diyet yaptım tatlı falan da yemedim yine düşmedi. Şöyle anlatayım 66 kg idim 62ye düştüm. Ama şeker gram oynamamış. Ağzımı bantlasam yine düşmeyecek gibi sorun bu yüzden başladı.
Bayramdan sonra canım 10 u ile 15 i arasi kontrole çağırdıCanım kalp atışını duyduktan sonra ne zamana yeni randevu verdi doktorunn
Insallah takiple kurtaririz, zaten kan sulandirici igne kullanacagim bir de insülin olmasinAhhaaha bence mantıklı sürekli ölçtürmektense
Yaa inşaAllah takipliktir aslında ilaç da zayıflatıyo diyen çok var bebişe sağlık olsun da gerisi önemli değil tabi
Aboo doğru söylüyosun kız inşaAllah bide o olmasınnInsallah takiple kurtaririz, zaten kan sulandirici igne kullanacagim bir de insülin olmasin
Doktorun karari şeker yasak takipte kalacagizAboo doğru söylüyosun kız inşaAllah bide o olmasınn
OlleeyDoktorun karari şeker yasak takipte kalacagiz
Süt çok iyi geliyor ya ben de öyleyim soğuk sütü içiyorum. Çok iyi geliyor.Kızlar reflüden kırılıyorum. Şurup anlık işe yarıyor. Sürekli midem yanıyor. Ne yesem artıyor his. Siz böyle durumlarda ne yapıyorsunuz?
Çok üzüldüm kuzum benim daha bişey başlamadı ama çözümü var mı bilmiyorumKızlar reflüden kırılıyorum. Şurup anlık işe yarıyor. Sürekli midem yanıyor. Ne yesem artıyor his. Siz böyle durumlarda ne yapıyorsunuz?
Deneyeyim canım şimdi. Bende gastrit var zaten ama dikkat edince bir şey olmuyordu. Şimdi ne yesem yakıyor.Süt çok iyi geliyor ya ben de öyleyim soğuk sütü içiyorum. Çok iyi geliyor.
Ben laktozsuz aldım malum gaz da gebelikte tavan. Bimde satılıyor. Eğer gastrit nedeniyle dokunursa aklında olsun.Deneyeyim canım şimdi. Bende gastrit var zaten ama dikkat edince bir şey olmuyordu. Şimdi ne yesem yakıyor.
Insallah guzel haberlerle gelirsin canimOlleey
Bakalım benim nası olcakk ben de pzt gidicem hem tsh hem de şeker baktırrım
Ay harikaaa ilaç kullanıyosun dimiiiiiInsallah guzel haberlerle gelirsin canim
Benim tsh 7 ye duşmüş 2 günde sevindim
Gerçekten insan sevincini tam yaşayamıyor canım ne zaman kucağımıza alırız sağlıkla ancak rahat nefes alırız herhaldeYaaevett dikkat et canimm. Insan bilemiyokii neler neler varmis baktiracagimiz insan sasiriyor gercekten. Diyorum eskiden hicbisey yoktu resmen yaa hamile kalip dogururlardi ne guzel, simdi ona baktir buna baktir ona ragmen icimiz rahat degil tadini cikaramiyoruz hamileligin
Ben bugün bakar demiştim ama bebek yoksa boşuna yapmayalım diye herhalde istemedi neyse artık on gün sonra kalbi duyunca yaptırırız artıkBana da aynısını dedi dedim test falan yok mu yok dedi kalpten sonra herşeyine bakıcaz dedi
Ne için öyle vermişti ikinci betadan sonra mı 15gün sonra gel dedi
Sizin kaçıncı haftada oldu kaybınızBenim de öyle devamlı takip altında olacağım.
Ben hamile kalmadan önce Anadolu sigortadan tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmıştım canım o yüzden bakmadım tabi ama hem doğum paketine bak doğum düşündüğüm hastanenin hem de Demir sigortanın iki can sigortası var onu da araştır hangisi kafana yatarsa tercih edersinaranızda doğum pakedi satın alan ya da düşünen var mı kızlar bi fiyat araştırmasındayım şu sıra.