- 10 Mart 2019
- 3.294
- 4.436
- 40
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #2.161
Kullaniyorum canim çok şukur gerilemisAy harikaaa ilaç kullanıyosun dimiiiii
Haftaya kontrole cagirdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kullaniyorum canim çok şukur gerilemisAy harikaaa ilaç kullanıyosun dimiiiii
Ilacin ismi ne ?Kızlar merhaba bugün 7+5 iz dün mide bulantılarım biranda şiddetli başladı doktor mide bulantısı ilacı vermişti akşam içecektim işten çıkıp eve kendimi zor attım yendiğim herşeyi afedersiniz çıkardım ilk defa bu kadar kötü oldum ve çalışıyorum şuanda sabahtan beri geçmeyen ince ince bulantılarım var ilaç anlık kesiyor ama nafile çalıştığım yerin yanında çorbacı var oranın kokusu beni mahvediyor bi öneriniz var mı çift maske takıyorum bu seferde başım çok ağrıyor
Benim reflü de şuan bı sıkıntı yokta bulantım fena mecbur bulantı ilacını icicemKızlar reflüden kırılıyorum. Şurup anlık işe yarıyor. Sürekli midem yanıyor. Ne yesem artıyor his. Siz böyle durumlarda ne yapıyorsunuz?
Aynen canım inşaAllahBugün bakar demiştim ama bebek yoksa boşuna yapmayalım diye herhalde istemedi neyse artık on gün sonra kalbi duyunca yaptırırız artık
Olmamı canımm mecburr devlette randevu yok özelde de mecbur paket alacaz uyguna gelsin diye ama hala karar vermedim doktora bi kalbi duyayım aynı doktorumda sonra düşünücemaranızda doğum pakedi satın alan ya da düşünen var mı kızlar bi fiyat araştırmasındayım şu sıra.
Evet üşüme ile anladım hamile olduğumu ayaklarım buz kesti benim sürekli şimdi daha iyimKızlar bi de gereksiz üşüyen var mı ya? Ayaklarım hep buz gibidir zaten benim ama dün ekstra üşüme titreme geldi bana biraz ateşim yükselir gibi oldu. Gebelik başında böyle bi şey yaşayan var mı
Selam kızlar keseyi gördük 5+0 6mm şekerim yine yüksek çıktı halbuki 15 günde 4 kilo verdim diyetle ama hala yüksek. Bakalım olmadı insülin kullanacağım. Gebelikte şekerin 90ı geçmemesi gerekiyormuş. İdrar enfeksiyonum için kültür verdim. Benim de erken doğum öyküm olduğu için işi sıkı tutacağız. Aile hekimine yarın kayıt yaptırıp kan vereceğim. Veremediğim tahlilleri ise doktorum tamamlayacak. Haftaya Perşembe yine kontrolüm var. Kalp atışlarını belki duyarız dedi.
Seker kac cikti.
Benim 121.
Normalde seker sorunum yok.
Benim de 94 çıktı doktor üst sınırda dedi. Şeker yüklemesi erken yapılacakmış sanırım. Kilo vs problemim hiç yok amaYaa benim 110 çıktı takipte kalalım dedi belki ilaç başlarız dedi babam şeker hastası
Bende makarnayla ekmek yiyen biriyim ekmeksiz ne yaparımYaaa valla iyi kilo vermişsin kız dogru diyosun diyet yapsam azalır aslımda ama ben günlük ekmek de pilavda yerim rutin peki ne yicez ekmek yerine makarna serbest mi sanırım bunları doktor söylücek yüksek çıkmaya devam ederse benim
Merhaba biz doğum paketi aldık medicalparktan 12.500. erken diye düşündüm ama muayene artı tahliller o kadar çok tuttu ki bari içine dahil olsun dedik.aranızda doğum pakedi satın alan ya da düşünen var mı kızlar bi fiyat araştırmasındayım şu sıra.
Benim hafif seyreden sabah bulantilarim var .Benim reflü de şuan bı sıkıntı yokta bulantım fena mecbur bulantı ilacını icicem
Şükür canımBenim de 94 çıktı doktor üst sınırda dedi. Şeker yüklemesi erken yapılacakmış sanırım. Kilo vs problemim hiç yok ama
İdrar kültürü temiz çıktı çok şükür
Merhaba geçen ay covid geçirdim hatta muhtemelen hasta iken hamile kaldım. Çok büyük ihtimalle de 5 gün öncesine kadar tekrar covid oldum. 10 gündür çılgınlar gibi öksürüyorum. Bebeğe bir etkisi yok merak etmeyin.Covid geçiren var mı aramızda bugün aile hekimi kan pıhtılaşma sorunu oluyor dedi. Zaten coraspin kullanıyordum bıraktırdı kadın doğum. Tekrar gidemedim kadın doğuma. Düşük yapar mıyım diye çok korkuyorum şu an. Yarın kadın doğuma gidecem pıhtılaşma testi yaptıracağım. Geç mi kaldım acaba kafamda deli sorular
Valla bindik bir alameteŞükür canım
Bana da aynısını dedi erken yaparız dedi bilmiyorum iyi mi kötü mü ne işe yarıyo onu da bilmiyom
Şeker yüklemesi bana yapmadilar gebelik yeni diye, takip edelim dedi iki doktor da.Benim de 94 çıktı doktor üst sınırda dedi. Şeker yüklemesi erken yapılacakmış sanırım. Kilo vs problemim hiç yok ama
İdrar kültürü temiz çıktı çok şükür
Pıhtı atma sorunu oluyor dedi aile hekimi kafam alt üst oldu. İnşallah ya çok teşekkür ederim biraz rahatladımMerhaba geçen ay covid geçirdim hatta muhtemelen hasta iken hamile kaldım. Çok büyük ihtimalle de 5 gün önce tekrar geçirdim. Bebeğe bir etkisi yok merak etmeyin.
Şeker yüklemesi 20. haftadan sonra zaten. Sadece şüpheli durumlarda şeker takibi yapılıyor :)Şeker yüklemesi bana yapmadilar gebelik yeni diye, takip edelim dedi iki doktor da.
Ahahhahaahah ve kilo problemin yokBende makarnayla ekmek yiyen biriyim ekmeksiz ne yaparım
Bugun coraspinle , oksapar igneyi aldim senin gerginlik bana sirayet ettiValla bindik bir alamete
Ay burda da var medical park her yerde aynı mı acaba oraya daha gitmedim yine özel ama dsndik bi hastaneye gidiyorum şuan evime 5dk diye. Belki oraya geçebilirim 20dk flndır orasıda şuan hala karar aşamasındayımMerhaba biz doğum paketi aldık medicalparktan 12.500. erken diye düşündüm ama muayene artı tahliller o kadar çok tuttu ki bari içine dahil olsun dedik.
Benim sali gunu gittim dahiliyedeki çilgin doktor seker yuklemesi icin yarin gel dedi tahlili ayarladiydi bir yanlislik oldugunu hissedip tahlile gitmemistimŞeker yüklemesi 20. haftadan sonra zaten. Sadece şüpheli durumlarda şeker takibi yapılıyor :)