- 4 Şubat 2015
- 370
- 576
- 26
-
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #2.121
Tabiki orasi oyle hayırlı sağlıklı olsunda. Ama ben bi tık kiz cocuguna hasret kaldim cunku iki ablamin iki abimin olacak sekilde 4 tane erkek yigenim var o yuzden kiz olmasini cok istiyorum. Ama hayirlik saglikli olsunda esimde erkek cok istiyo hep oglum oglum diye seviyo karnimiben de ilk gebeliğimde çook kız istiyordum ama erkek hissediyordum, şu an 4 yaşında oğlum var şükürler olsun ki olmuş :)) Şimdi de hamileliği öğrendiğim andan beri kız hissediyorum ama nasip tabi. Erkek de kız da olsa evlat her türlü çok seviliyor :)
tabiki haber veririmTamam canım sorarsan bize de hbr et mutlaka
Çok tutarliyiz aynenAhhaha ne kadar tutarlı ilerliyoruz. O zaman sen ne zaman doktora gidersen o zaman gidiyim sen kaç +kaç şuan? Ben geç döllenme olduğu için kaçıncı haftadayım hiç bilmiyorum yaaa
Bana da aynısını dedi dedim test falan yok mu yok dedi kalpten sonra herşeyine bakıcaz dediBenden de kan almadılar bugün canım bebeği görelim kalp atışını duyalım ondan sonra bakarız dedi on gün sonra gideceğim bakalım kalp atışını duyabilecek miyiz
Ne için öyle vermişti ikinci betadan sonra mı 15gün sonra gel dediCanım sordum, şu anlık sıkıntı yok 15 gün spnra kontrole gel 15 gün sonra kan verirsin bakarız dedi . Çok geç değil mi bana mı öyle geliyo
Yaaa insülin nası bakılıyor bana glukoz bakıldı sadece97 çıktı ama insülinim yüksek bu da insülin direncini yükseltiyor. Benim önceki gebeliğimde de şeker vardı.
ah ahhh bizim de öyleydi eşim erkek erkek diyordu :) şimdi de kız olsun diyor. Ben de tek kızım o yüzden istiyordum bir arkadaş olsun diye ama oğlum en yakın arkadaş oldu banaTabiki orasi oyle hayırlı sağlıklı olsunda. Ama ben bi tık kiz cocuguna hasret kaldim cunku iki ablamin iki abimin olacak sekilde 4 tane erkek yigenim var o yuzden kiz olmasini cok istiyorum. Ama hayirlik saglikli olsunda esimde erkek cok istiyo hep oglum oglum diye seviyo karnimi
Ooo harikaaa seliztoşSonucum çıkmış kızlar. Kızlar pazartesi 300 olan değerim çarşamba 850 olmuş çok şükür.
Normalde şeker sorunum hiç olmadi ilk defa böyle yüksek çikti.Yüksekmiş senin de. benim 97 çıktı ama insülin çok yüksek çıktı. Benim şeker var önceki gebeliğimde de vardı
Takip ederler merak etme bir de karbonhidrattan uzak durmak gerek :) beyaz ekmekten özellikle makarnadan.Normalde şeker sorunum hiç olmadi ilk defa böyle yüksek çikti.
Gebelik sekeri galiba.
Benim başka sorunum vardı önceden bakıldı. Yemek yiyince uyuyordum. Önceki gebeliğimde şeker vardı. Tansiyonum düşüyordu hamile kalmadan önce. Hamilelik düşününce test ile hepsine baktıralım dedik.Yaaa insülin nası bakılıyor bana glukoz bakıldı sadece
Benim sali günü 111 di bugun 121 çikmiş.Yaa benim 110 çıktıtakipte kalalım dedi belki ilaç başlarız dedi babam şeker hastası
Babam şeker hastası yemek yedikten sonra uyuma bende de var doktora bahsedeyim en iyisiBenim başka sorunum vardı önceden bakıldı. Yemek yiyince uyuyordum. Önceki gebeliğimde şeker vardı. Tansiyonum düşüyordu hamile kalmadan önce. Hamilelik düşününce test ile hepsine baktıralım dedik.
İlk testte şekerim az yüksek çıktı. Ailede de şeker hastalığı olunca Homa IR diye bir test var ona bakıldı. Orada insülin yüksek çıkınca şeker ilacı kullanmaya başladım. Gebelik başlayınca kestim.
Off napcaz böyle yüksek yani şekerli şeyler yiyo musun ben şekerli ve hamurişi yiyince ertesi gün yüksek cıkıyo evde şeker cihazı var bakıyorum bazen bikeresinde 165 gelmiş ocak ayında açlıkBenim sali günü 111 di bugun 121 çikmiş.
Takipte kalacakmişiz zatenTakip ederler merak etme bir de karbonhidrattan uzak durmak gerek :) beyaz ekmekten özellikle makarnadan.
Bana seker deBabam şeker hastası yemek yedikten sonra uyuma bende de var doktora bahsedeyim en iyisi
Off napcaz böyle yüksek yani şekerli şeyler yiyo musun ben şekerli ve hamurişi yiyince ertesi gün yüksek cıkıyo evde şeker cihazı var bakıyorum bazen bikeresinde 165 gelmiş ocak ayında açlık
Ya canım bence sen TSH için dahiliye ya da endonkrine git 15 gün sonra çok benaçarsamba dahiliyeden talasemi taşıyıcılığı testimi alıcam o sırada onu da sorayım bari hzır gitmişken
Ah bu doktorlar neden herkes farklı biYa canım bence sen TSH için dahiliye ya da endonkrine git 15 gün sonra çok bence
Biyandan telaş biyandan gamsızlık çok iyiBana seker de
Ben sekerli her seye bayiliyorum
Insallah iyi olur canimsin.
Ben ilk gebelikte çok taktim kendimi çok kastim o kadar da saglikli bir gebelik gecirdim oysa her sey yolundaydi taktim da taktim bir sey olacak diye.
Simdi degerlerim kafayi yemiş bir yandan telas var , bir yandan da gamsizlik hissediyorum sanki
Benim de öyle devamlı takip altında olacağım.Tam belli değil canım ya enfeksiyon ya rahim ağzı yetmezliği bu sefer hem enfeksiyona hem de rahim ağzı uzunluğuna sürekli baktıracak ilerleyeceğim
Beni dahiliyeye gönderdi doktor simdi orda sira bekliyorumBiyandan telaş biyandan gamsızlık çok iyi
Of ben de bayılırım şekerli şeylere hamurişinee şekeri azalttım ama hamurişi yiyorum vallahergün olmasa da buldukça yiyorum inşaAllah ilaç kullanmak zorunda kalmayız babamın cihazıyla 2güne 1takip ediyim ben en iyisi
Babam şeker hastası yemek yedikten sonra uyuma bende de var doktora bahsedeyim en iyisi
Off napcaz böyle yüksek yani şekerli şeyler yiyo musun ben şekerli ve hamurişi yiyince ertesi gün yüksek cıkıyo evde şeker cihazı var bakıyorum bazen bikeresinde 165 gelmiş ocak ayında açlık
Kızlar sakin diyetle çözülür.Bana seker de
Ben sekerli her seye bayiliyorum
Insallah iyi olur canimsin.
Ben ilk gebelikte çok taktim kendimi çok kastim o kadar da saglikli bir gebelik gecirdim oysa her sey yolundaydi taktim da taktim bir sey olacak diye.
Simdi degerlerim kafayi yemiş bir yandan telas var , bir yandan da gamsizlik hissediyorum sanki
Canım tsh için 15 gün sonra gel dedi. Test sonucumda 2.91 di. 2 hafta sonra geldiğinde kan alıp tekrar bakalım dediBana da aynısını dedi dedim test falan yok mu yok dedi kalpten sonra herşeyine bakıcaz dedi
Ne için öyle vermişti ikinci betadan sonra mı 15gün sonra gel dedi