2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Ne güzel yazmışsın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben de yarın kalp atışı duymaya gideceğim bir sorun çıkmazsa

Bende pazartesi gittiğimde baş aşağı duruyor dedi doktor. Renkli resmini çekti yüzünün. Oyy annesi kurban olsun ona Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Kızlar sizler daha tecrübeli olduğunuz için size soruyorum benim kırmızı aktıf kanamam oldu doktor kanama alanı 2,5 cm dedi neyse sonrası progesteron pruloton yapıldı şimdi daha iyiyim kanamam yok
Amaaaaa kanama sonrası rahim sanki boş gibi hissediyorum öncesi sertlik vardı ama şimdi bomboş ve yumuşak nedenki bilen varmi

Canım çoğu insanın kanaması oluyor zaten. Karın sertliği için şuan çok erken. Gaz sıkışmasından da olabilir o sertlik veya üşütmüş olabilirsin.
Kötüyü düşünme kanama alanı gelmiştir senden. Diğer türlü bir şey olsa iğne miğne fayda etmiyor çünkü. Doktor kese muayenesi yapmadı mı ?

Yaptı kanama sonrası muayene etti kalp atışı vardı sorun yok dedi ama sertlik gidince dedim ne oluyo

kızlar nasılsınız
dogum tarıhı netleşen varmı ? doğum şekli , planı..
ve doğum hazırlıkları başladınmı bebeğin odası vs.
İyiyim canım sen nasılsın.
Şuan tarih belli değil ama gönlüm normal doğumdan yana. Son haftalara doğru bakacak dr duruma göre yani.
Bebek odası yapmıycam şuanda. Beşik alıcam ama öyle büyük bir şey istemiyorum. Kaynanam beraber gideriz beşiği ben alıcam dedi. Bende kıyafetlerini yıkayayım diyorum. Neredeyse 7,5 aylık oluyoruz.
Dedim yıkayıp ütüleyeyim hazır olsun. Bir kaç tanıdığım var tüp bebek yapan. 8. Ayda, 8,5 aylık olunca doğum yaptılar. Ne olur ne olmaz diyorum. İnşallah tabi zamanında gelsinler de yine hazırlığımız olsun yani.

kızlar nasılsınız
dogum tarıhı netleşen varmı ? doğum şekli , planı..
ve doğum hazırlıkları başladınmı bebeğin odası vs.
Biz sezeryan olacağız inşallah.

Beşik hazır kiyafetler vs büyük eşyalar alındı
Tek tük eksikleri var tabiki bebeğinde benimde eksiğimiz var mesela hastane icin bana çantaya koyacak pijama vs ama zamanla olacaktır diye panik yapmiyorum.

Bu hafta sonu cumartesi doğum ve bebeğe hazırlık dersine katılacağız eşimle sonra yavaş yavaş evde oldukça hafta sonları yıkar yıkar asarım toparlariz diyoruz.
Allah herkese bu minik heyecanları yaşamayı basıp etsin

Malesef ev felan yok canım ben pruloton yaptırıyorum ama haftada 1 olmazsa söylerim 3 günde bı yapsinlar
Çok üzüldüm allah yardımcın olsun valla. Evet kesilmezse 3 günde bir yaptır. zararı yok çok faydası var progesteron içeriyor. ben transferden 3 gün önce başladım prolutana 3 günde bir devam ediyorum. tutundu şükür devam ediyorum yinede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…