-
- Konu Sahibi melekomelek
- #14.201
Ne güzel yazmışsın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar biz dün beybisini görmeye gittik. Sonunda kafa aşağı inmiş yani normal pozisyona gelmişiz.Maşallah herşey yolunda denildi çok şükür 1.409kg olmuşuz. Boyumuz 38.57cm civarı ölçüldü ilk defa net şekilde yüzünü gördüm çok mutlu oldum ve kesinlikle erkek denildi yineaynı rüyamdaki gibi suratı Rabbime şükürler olsun resmen sevinçten ağladım. 3 hafta sonra 11 Mart da gidip çalışır raporu alacam yavaş yavaş zorlanmaya başladık nefes nefese kaliyoruz fazla hareket edince kilo almadim ama karnim çok büyüdü o zorluyor artik iyiden iyiye beni . Doktorumuz Hazırlıklara yavaş yavaş başla dedi doktor hastane çantanızı hazır tutun dedi hatta yavaş yavaş kiyafetleri yıkayıp ütüleyin isterseniz dedi. Bende bir panik başladı anlatamiyorum içim içime sığmıyor acayip rüyalar görüyorum ruyamda emziremiyordum ve cok ağlamıştım anlasilan her annedeki ya yetemezsem ona korkusu sardı beni. Allah'a şükür eşim benden metanetli ve yardımcı. Sizler nasılsınız?
Bende pazartesi gittiğimde baş aşağı duruyor dedi doktor. Renkli resmini çekti yüzünün. Oyy annesi kurban olsun onaKızlar biz dün beybisini görmeye gittik. Sonunda kafa aşağı inmiş yani normal pozisyona gelmişiz.Maşallah herşey yolunda denildi çok şükür 1.409kg olmuşuz. Boyumuz 38.57cm civarı ölçüldü ilk defa net şekilde yüzünü gördüm çok mutlu oldum ve kesinlikle erkek denildi yineaynı rüyamdaki gibi suratı Rabbime şükürler olsun resmen sevinçten ağladım. 3 hafta sonra 11 Mart da gidip çalışır raporu alacam yavaş yavaş zorlanmaya başladık nefes nefese kaliyoruz fazla hareket edince kilo almadim ama karnim çok büyüdü o zorluyor artik iyiden iyiye beni . Doktorumuz Hazırlıklara yavaş yavaş başla dedi doktor hastane çantanızı hazır tutun dedi hatta yavaş yavaş kiyafetleri yıkayıp ütüleyin isterseniz dedi. Bende bir panik başladı anlatamiyorum içim içime sığmıyor acayip rüyalar görüyorum ruyamda emziremiyordum ve cok ağlamıştım anlasilan her annedeki ya yetemezsem ona korkusu sardı beni. Allah'a şükür eşim benden metanetli ve yardımcı. Sizler nasılsınız?
Oyyykuzum fotosunu atabilir misinBende pazartesi gittiğimde baş aşağı duruyor dedi doktor. Renkli resmini çekti yüzünün. Oyy annesi kurban olsun onaSağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Yok kız daha tam net değil. Dr 34-35. haftada çok net olacak dediOyyykuzum fotosunu atabilir misin
Canım çoğu insanın kanaması oluyor zaten. Karın sertliği için şuan çok erken. Gaz sıkışmasından da olabilir o sertlik veya üşütmüş olabilirsin.Kızlar sizler daha tecrübeli olduğunuz için size soruyorum benim kırmızı aktıf kanamam oldu doktor kanama alanı 2,5 cm dedi neyse sonrası progesteron pruloton yapıldı şimdi daha iyiyim kanamam yok
Amaaaaa kanama sonrası rahim sanki boş gibi hissediyorum öncesi sertlik vardı ama şimdi bomboş ve yumuşak nedenki bilen varmi
Yaptı kanama sonrası muayene etti kalp atışı vardı sorun yok dedi ama sertlik gidince dedim ne oluyoCanım çoğu insanın kanaması oluyor zaten. Karın sertliği için şuan çok erken. Gaz sıkışmasından da olabilir o sertlik veya üşütmüş olabilirsin.
Kötüyü düşünme kanama alanı gelmiştir senden. Diğer türlü bir şey olsa iğne miğne fayda etmiyor çünkü. Doktor kese muayenesi yapmadı mı ?
Dediğim gibi olumsuz düşünme. Sıkıntılı bir şey olsa doktor söylerdi zaten.Yaptı kanama sonrası muayene etti kalp atışı vardı sorun yok dedi ama sertlik gidince dedim ne oluyo
İyiyim canım sen nasılsın.kızlar nasılsınız
dogum tarıhı netleşen varmı ? doğum şekli , planı..
ve doğum hazırlıkları başladınmı bebeğin odası vs.
Kalp atışı için doktora gidebildin mi?Ne güzel yazmışsın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinben de yarın kalp atışı duymaya gideceğim bir sorun çıkmazsa
Biz sezeryan olacağız inşallah.kızlar nasılsınız
dogum tarıhı netleşen varmı ? doğum şekli , planı..
ve doğum hazırlıkları başladınmı bebeğin odası vs.
Salı günü gittim canım gup gup atıyor vallaKalp atışı için doktora gidebildin mi?
Kaç haftalıkmis canım maşallah gözün aydınSalı günü gittim canım gup gup atıyor vallaçok bulantım çok uykum var öyle böyle değil rüyamda baklava yediğimi gördüm ona uyandım bu saatte de yazık eşime demeyeyim dedim sen nasılsın canım neler yaptın
canım nasılsın geçtimi kanaman. keske prolutan yapsalar. be hastahanede yapmadılar. sağlık ocağında yaptırıyorum 3 günde bir. Evin yıkılmadı umarım çok üzüldüm.Kaç haftalıkmis canım maşallah gözün aydın
Ada ismini çok seviyorum. Zeynep Ada çok güzel olurKızlar Zeynep isminin yanına ikinci isim ne olabilir ?
Gerçekten çok yakıştı not aldımAda ismini çok seviyorum. Zeynep Ada çok güzel olur
canım nasılsın geçtimi kanaman. keske prolutan yapsalar. be hastahanede yapmadılar. sağlık ocağında yaptırıyorum 3 günde bir. Evin yıkılmadı umarım çok üzüldüm.
Çok üzüldüm allah yardımcın olsun valla. Evet kesilmezse 3 günde bir yaptır. zararı yok çok faydası var progesteron içeriyor. ben transferden 3 gün önce başladım prolutana 3 günde bir devam ediyorum. tutundu şükür devam ediyorum yinede.Malesef ev felan yok canım ben pruloton yaptırıyorum ama haftada 1 olmazsa söylerim 3 günde bı yapsinlar