- 8 Ocak 2016
- 1.057
- 1.411
- 34
-
- Konu Sahibi melekomelek
- #14.161
24 saat onceden kes ilaçlarını tamam. Hersey iyi cıkacak allahın ıznıyleSöylemediler canım. Bende bilmediğim için öyle iğnemi vuruldum gittim. Cuma veya cumartesi tekrar gidicem kan vermeye
Ayyy bi aksilik olmazsa bana da 5ab 4aa koyulucak umarim sizinki gibi bende pozitif gorurumKızlar siz keseyi beta kaçta gördünüzmelekomelek aşkitom 9.gun 200.73 bugün 11. gün 506.45 çıktı pazartesi tekrar istedi sanırım garanti olsun istiyor kese kalp randevusu için dedi ama çift embriyo benimki 5ab ile 4aa bu veletler geriden mi geliyor yoksa kendim sorup kendim cevaplıyorum sen kaçta gördün kalp atışıni canım ya da kaçıncı haftada çağırdılar kızlar
Gebelik aklımda bile değil yıkılan evimizden zor ciktikMaysa2011 canım son durumun nedir ? En son gebelik testin pozitifti.
İnşallah canım sağlıkla gelsin bebeğin güzel haberler bekliyoruzAyyy bi aksilik olmazsa bana da 5ab 4aa koyulucak umarim sizinki gibi bende pozitif gorurum
Çok geçmiş olsun herhangi bir şeye ihtiyacın var mı canım yapabileceğim herhangi bir şeyGebelik aklımda bile değil yıkılan evimizden zor ciktik
Çok çok geçmiş olsun, umarım şimdi güvendesinizdir. Neredesin bilmiyorum, ama varsa yapabileceğimiz bir şey elimden geldiğince yardımcı olmak isterim.Gebelik aklımda bile değil yıkılan evimizden zor ciktik
Çok geçmiş olsun canım. Bilmiyordum deprem bölgesinde olduğunu.Gebelik aklımda bile değil yıkılan evimizden zor ciktik
Allah yardımcınız olsun.Neye ihtiyacımız yokki bı çoraba bı tane battaniyeyecokk kötü buralarrr çoooook sevdiklerimiz daha enkazda
Ben gebelikten dolayı şimdi Mersin'e geldim biraz toparlayıp geri gitcem yardımlar çok geliyormuş oraya biseye ihtiyaç yok dua edin yeterAllah yardımcınız olsun.
Neredesiniz tam olarak? Size doğrudan yardım ulaştırmanın bir yolu var mı?
Ben gebelikten dolayı şimdi Mersin'e geldim biraz toparlayıp geri gitcem yardımlar çok geliyormuş oraya biseye ihtiyaç yok dua edin yeter
Dualarımız sizlerle, allahım bir daha yaşatmasın, dayanma gücü versinSadece ilk 2 gün sıkıntı oldu herşeyde ama artık herşey var geliyo sadece soguk
Çok geçmiş olsun arkadaşımSadece ilk 2 gün sıkıntı oldu herşeyde ama artık herşey var geliyo sadece soguk
Kahrolduk gerçekten. Allah bir daha yaşatmasınSadece ilk 2 gün sıkıntı oldu herşeyde ama artık herşey var geliyo sadece soguk
Çok çok geçmiş olsun canım Rabbim bir daha böyle felaketler yaşatmasın kimseyeGebelik aklımda bile değil yıkılan evimizden zor ciktik
Vallahi açlık kan 100 hatta 90 altı olması lazım diye biliyorum.Kızlar bugün bana şeker yüklemesi yapılacaktı ama açlık kan şekerim 130 çıkınca yüklemeyi iptal ettiler. Kahvaltı yap gel tokluk şekerine bakacağız dediler. Şimdi geldim bekliyorum tekrar kan vericem. Yüksek olunca şeker diyetisyene mi gönderiyor doktor. Başına gelen var mı kızlar ?
yüksekmi cıkmıs oldu yani bu değerKızlar bugün bana şeker yüklemesi yapılacaktı ama açlık kan şekerim 130 çıkınca yüklemeyi iptal ettiler. Kahvaltı yap gel tokluk şekerine bakacağız dediler. Şimdi geldim bekliyorum tekrar kan vericem. Yüksek olunca şeker diyetisyene mi gönderiyor doktor. Başına gelen var mı kızlar ?
Canım merak ederim bende dikkat etmeni öneriyorum. Bak mesela ben kan şeker yüklemesi yapmamak için 1 hafta boyunca aç ve tok kan şekerime cihazla baktım onun sonucunda sıkıntı yok denildi ve yüklemeye ihtiyaç duyulmadiKızlar bugün bana şeker yüklemesi yapılacaktı ama açlık kan şekerim 130 çıkınca yüklemeyi iptal ettiler. Kahvaltı yap gel tokluk şekerine bakacağız dediler. Şimdi geldim bekliyorum tekrar kan vericem. Yüksek olunca şeker diyetisyene mi gönderiyor doktor. Başına gelen var mı kızlar ?