- 20 Mart 2025
- 11
- 4
- 1
- 29
- Konu Sahibi blackandwhte
Var gibi ama tam anlayamadım. En iyisi kan sonucu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendi tecrubemden mantik yuruteyim, 5.gun embriyom icin bile transfer gunu harici 11 gun sonra kan vermemi istediler. Oncesindeki hicbir durum yuzde yuz sonuc olarak sayilmaz diyerek. Ucuncu gun embriyosu altinci gunde cikmamasi cok normal geldi bana o yuzdenKızlar merhaba. Ben tüp bebek tedavisi görüyorum bugün transferin 7. Günü 2 adet 3. Gün embriyosu transfer edildi. 6. Gün dayanamayıp kan verdim 0.200 çıktı sizce sonradan yükselir mi yoksa sonuç negatif mi? Cevaplarsanız çok sevinirim
Bana da 12. Gün dediler de dayanamadım ama keşke de vermeseydim çok pişman oldum. Umarım yükselir de herşey hayrıma gelişir.Kendi tecrubemden mantik yuruteyim, 5.gun embriyom icin bile transfer gunu harici 11 gun sonra kan vermemi istediler. Oncesindeki hicbir durum yuzde yuz sonuc olarak sayilmaz diyerek. Ucuncu gun embriyosu altinci gunde cikmamasi cok normal geldi bana o yuzden![]()
Bence o gunu sabirla bekleyin, surekli kan vermek cok yipratici olur mental olarak. Surec zaten basli basina cok stres endise dolu. Hakkinizda hayirlisi olsun insallahBana da 12. Gün dediler de dayanamadım ama keşke de vermeseydim çok pişman oldum. Umarım yükselir de herşey hayrıma gelişir.![]()
Çıktımı sonucun cnmİnşallah canım ya kan sonucu bir çıksın rahatlayacağım
Sizce bunda bişey varmıdır dün yaptım sabahki idrarka ilk 10. Saniyede böyle silik belirdi sonra dahada belirdi çizgi ama sabah korktum tekrar yapmaya yarın kan vereceğim 11. Gün olacak yarınSanmam çıkıyorsa vardır cnm pozitiftir yani bende hiç çıkmadı
Bence varrrr hayırlı olsun umarım güzel gelişirrSizce bunda bişey varmıdır dün yaptım sabahki idrarka ilk 10. Saniyede böyle silik belirdi sonra dahada belirdi çizgi ama sabah korktum tekrar yapmaya yarın kan vereceğim 11. Gün olacak yarın
Çok teşekkürler inşallah bebişlerimiz tutunur bizlereBence varrrr hayırlı olsun umarım güzel gelişirr![]()
Var cnmSizce bunda bişey varmıdır dün yaptım sabahki idrarka ilk 10. Saniyede böyle silik belirdi sonra dahada belirdi çizgi ama sabah korktum tekrar yapmaya yarın kan vereceğim 11. Gün olacak yarın
Var bence hayırlı olsunSizce bunda bişey varmıdır dün yaptım sabahki idrarka ilk 10. Saniyede böyle silik belirdi sonra dahada belirdi çizgi ama sabah korktum tekrar yapmaya yarın kan vereceğim 11. Gün olacak yarın
İnşallah Allah kucaklarımızı boş bırakmasın hepimizin inşallahVar bence hayırlı olsun![]()
Ben de pazartesi transfer oldum saat 3 te :)) hiç belirtim yok bugün 3. Gunumm. Siz de belirti var mıydıİnşallah Allah kucaklarımızı boş bırakmasın hepimizin inşallah![]()
4.günden sonra bel ağrısı başladı bende 6. Günden sonra kasık yanması böyle değişik batıyordu daha önce hiç böyle yaşamamıştım çünkü ve sol göğsümde dolgunluk var sanki her an adet olacakmışım gbi ağrılar kuzum daha erken bol bol c vitamini al kivi portakal ceviz badem ve en önemlisi kabak çekirdeği ye o çok güzel tutturuyır ben her gün bir avuç yiyorum hepsinden sende ye ekmek beyaz türü işlerden pilav makarna kola kahve çaydan uzak durBen de pazartesi transfer oldum saat 3 te :)) hiç belirtim yok bugün 3. Gunumm. Siz de belirti var mıydı
Teşekkür ederim önerilerin için dikkate alacağımm4.günden sonra bel ağrısı başladı bende 6. Günden sonra kasık yanması böyle değişik batıyordu daha önce hiç böyle yaşamamıştım çünkü ve sol göğsümde dolgunluk var sanki her an adet olacakmışım gbi ağrılar kuzum daha erken bol bol c vitamini al kivi portakal ceviz badem ve en önemlisi kabak çekirdeği ye o çok güzel tutturuyır ben her gün bir avuç yiyorum hepsinden sende ye ekmek beyaz türü işlerden pilav makarna kola kahve çaydan uzak dur![]()
Doğru gerçekten geçmiyor benim 10 günüm nasıl geçti bir Allah bilir bir ben düşünmekten zamanım geçmiyordu şükür 10. Güne geldik tabi uğraşacak bişeyler bul canım boş bol inşirah zikiri çek 41 kereTeşekkür ederim önerilerin için dikkate alacağımmevet daha erken vakit de geçmiyor sankki.
Kaç yıllık evlisin canım üzülme Rabbim geciktirdikçe güzelleştiriyor benim 7 yılda olmadı şimdide net değil keza asla ümidimi yetirmedim bu olmazsa bile hemen yapacam tekrar üzülme lütfenBen 6.7.8.9 güne kadar yaptım hep tek çizgiydi bugün kan verdim 0.2 çıktı negatif oldu yani transferin 9.günü 3.gün embriyosu doktor bıraktırdı ilaçları
Teşekkür ederim İnşallah çekerimDoğru gerçekten geçmiyor benim 10 günüm nasıl geçti bir Allah bilir bir ben düşünmekten zamanım geçmiyordu şükür 10. Güne geldik tabi uğraşacak bişeyler bul canım boş bol inşirah zikiri çek 41 kere
Yok benim bugün 10 günüm 9.gün idrar testi yaptım benTeşekkür ederim İnşallah çekerimama başlıkta transferin 6 . günü diyordu sizin 6. gününüz mü 10. günümüz mü
İnşirah zikri İnşirah suresi değil miYok benim bugün 10 günüm 9.gün idrar testi yaptım ben