• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar merhaba. Ben tüp bebek tedavisi görüyorum bugün transferin 7. Günü 2 adet 3. Gün embriyosu transfer edildi. 6. Gün dayanamayıp kan verdim 0.200 çıktı sizce sonradan yükselir mi yoksa sonuç negatif mi? Cevaplarsanız çok sevinirim
Kendi tecrubemden mantik yuruteyim, 5.gun embriyom icin bile transfer gunu harici 11 gun sonra kan vermemi istediler. Oncesindeki hicbir durum yuzde yuz sonuc olarak sayilmaz diyerek. Ucuncu gun embriyosu altinci gunde cikmamasi cok normal geldi bana o yuzden🥰

Kendi tecrubemden mantik yuruteyim, 5.gun embriyom icin bile transfer gunu harici 11 gun sonra kan vermemi istediler. Oncesindeki hicbir durum yuzde yuz sonuc olarak sayilmaz diyerek. Ucuncu gun embriyosu altinci gunde cikmamasi cok normal geldi bana o yuzden🥰
Bana da 12. Gün dediler de dayanamadım ama keşke de vermeseydim çok pişman oldum. Umarım yükselir de herşey hayrıma gelişir. 🤲🏻🤲🏻

Bana da 12. Gün dediler de dayanamadım ama keşke de vermeseydim çok pişman oldum. Umarım yükselir de herşey hayrıma gelişir. 🤲🏻🤲🏻
Bence o gunu sabirla bekleyin, surekli kan vermek cok yipratici olur mental olarak. Surec zaten basli basina cok stres endise dolu. Hakkinizda hayirlisi olsun insallah🙏🏼

Sanmam çıkıyorsa vardır cnm pozitiftir yani bende hiç çıkmadı
Sizce bunda bişey varmıdır dün yaptım sabahki idrarka ilk 10. Saniyede böyle silik belirdi sonra dahada belirdi çizgi ama sabah korktum tekrar yapmaya yarın kan vereceğim 11. Gün olacak yarın

Eklentiler

• c10c015a-66d5-4e7d-8328-cf9e756ee470.webp
    c10c015a-66d5-4e7d-8328-cf9e756ee470.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 39
Ben de pazartesi transfer oldum saat 3 te :)) hiç belirtim yok bugün 3. Gunumm. Siz de belirti var mıydı
4.günden sonra bel ağrısı başladı bende 6. Günden sonra kasık yanması böyle değişik batıyordu daha önce hiç böyle yaşamamıştım çünkü ve sol göğsümde dolgunluk var sanki her an adet olacakmışım gbi ağrılar kuzum daha erken bol bol c vitamini al kivi portakal ceviz badem ve en önemlisi kabak çekirdeği ye o çok güzel tutturuyır ben her gün bir avuç yiyorum hepsinden sende ye ekmek beyaz türü işlerden pilav makarna kola kahve çaydan uzak dur ✋

4.günden sonra bel ağrısı başladı bende 6. Günden sonra kasık yanması böyle değişik batıyordu daha önce hiç böyle yaşamamıştım çünkü ve sol göğsümde dolgunluk var sanki her an adet olacakmışım gbi ağrılar kuzum daha erken bol bol c vitamini al kivi portakal ceviz badem ve en önemlisi kabak çekirdeği ye o çok güzel tutturuyır ben her gün bir avuç yiyorum hepsinden sende ye ekmek beyaz türü işlerden pilav makarna kola kahve çaydan uzak dur ✋
Teşekkür ederim önerilerin için dikkate alacağımm🥰🥰 evet daha erken vakit de geçmiyor sankki.

Ben 6.7.8.9 güne kadar yaptım hep tek çizgiydi bugün kan verdim 0.2 çıktı negatif oldu yani transferin 9.günü 3.gün embriyosu doktor bıraktırdı ilaçları

Teşekkür ederim önerilerin için dikkate alacağımm🥰🥰 evet daha erken vakit de geçmiyor sankki.
Doğru gerçekten geçmiyor benim 10 günüm nasıl geçti bir Allah bilir bir ben düşünmekten zamanım geçmiyordu şükür 10. Güne geldik tabi uğraşacak bişeyler bul canım boş bol inşirah zikiri çek 41 kere

Ben 6.7.8.9 güne kadar yaptım hep tek çizgiydi bugün kan verdim 0.2 çıktı negatif oldu yani transferin 9.günü 3.gün embriyosu doktor bıraktırdı ilaçları
Kaç yıllık evlisin canım üzülme Rabbim geciktirdikçe güzelleştiriyor benim 7 yılda olmadı şimdide net değil keza asla ümidimi yetirmedim bu olmazsa bile hemen yapacam tekrar üzülme lütfen 🥺 dondurulmuş embriyon varmı tekrar yaparsın canımız sağ olsun daha genciz inşallah olacaktır güçlü kal ♥️

Doğru gerçekten geçmiyor benim 10 günüm nasıl geçti bir Allah bilir bir ben düşünmekten zamanım geçmiyordu şükür 10. Güne geldik tabi uğraşacak bişeyler bul canım boş bol inşirah zikiri çek 41 kere
Teşekkür ederim İnşallah çekerim 🙏🏻 ama başlıkta transferin 6 . günü diyordu sizin 6. gününüz mü 10. günümüz mü

Back
X