- 18 Temmuz 2022
- 1.271
- 1.153
- 37
- Konu Sahibi melekomelek
- #14.381
K Kubra Avci Ayy kuzum çok sevindim inşallah bu sefer alacaksın yavrunu kucağına bize haber et
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bu Mayıs ayinda yaptırmıştım bir tane transfer olmadı kuzum dönmüş emriyomda kalmadı zaten sil baştan yeni baslicaz ne zaman başlarız bilmiyorumK Kubra Avci Ayy kuzum çok sevindim inşallah bu sefer alacaksın yavrunu kucağına bize haber et
Ayy kuzum çok sevindim inşallah bu sefer alacaksın yavrunu kucağına bize haber et
[/QUOT
Malesef kuzum nasıp olmadı negatif sonuç
Dualarımız seninle kübracığım. Allah sana da nasip etsin.Canım bu Mayıs ayinda yaptırmıştım bir tane transfer olmadı kuzum dönmüş emriyomda kalmadı zaten sil baştan yeni baslicaz ne zaman başlarız bilmiyorum
Allahim yardımcın olsun hayırlısını nasip etsin inşallahh tez zamanda dualarımız seninleCanım bu Mayıs ayinda yaptırmıştım bir tane transfer olmadı kuzum dönmüş emriyomda kalmadı zaten sil baştan yeni baslicaz ne zaman başlarız bilmiyorum
Amin canım benim inşallahDualarımız seninle kübracığım. Allah sana da nasip etsin.
Amin inşallah canım benim inşallahAllahim yardımcın olsun hayırlısını nasip etsin inşallahh tez zamanda dualarımız seninle
MerhabaMerhabalar 29 Temmuzda 5. Gün 2 embriyo transferi oldum transferden 9 Gün sonra beta verdim sonu 600 geldi. 2 gün sonra yine kan verdim sonuç 1600 geldi. Değerler çok yüksek değil mi niye böyle
İnşallah teşekkür ederim forumda geziyordum kaç gündür herkesten yüksek gelince ters giden bir şey mi var diye düşündümMerhaba
İnşallah sağlıklı bir gebeliktir. İkiz diye geldi aklıma
Kese için ne zaman gideceksinizİnşallah teşekkür ederim forumda geziyordum kaç gündür herkesten yüksek gelince ters giden bir şey mi var diye düşündüm
Ayın 24 ü kalp atışı için gel dedi kese için bişey demedi başka biyere mi gitsem acaba görünür mü 29 temmuzda transfer oldum 5. Gün transferi. Cuma günü 11. Gündü 1600çıktı hcgKese için ne zaman gideceksiniz
Ayın 15 inden sonra gitseniz kese görünür. Doktorlar genelde ilk kese için sonra da kalp atışı için çağırıyorlar. Sizinki direkt kalp atışı için çağırmış. Sabredemem derseniz başka bir doktora gidebilirsiniz.Ayın 24 ü kalp atışı için gel dedi kese için bişey demedi başka biyere mi gitsem acaba görünür mü 29 temmuzda transfer oldum 5. Gün transferi. Cuma günü 11. Gündü 1600çıktı hcg