- 14 Mart 2022
- 2.531
- 7.040
- 108
- 43
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #14.181
Aynen ilaç vermedi diyetisyene yönlendirdi.yüksekmi cıkmıs oldu yani bu değer
diyet uygulamanı ıstıyorlar canım sanırım.
Benim 116 çıktı açlık kan şekerim. O yüzden yükleme yapmadılar. Her gün yarım saat yürüyüş dedi. Diyetisyenden de randevu alıcam.Canım merak ederim bende dikkat etmeni öneriyorum. Bak mesela ben kan şeker yüklemesi yapmamak için 1 hafta boyunca aç ve tok kan şekerime cihazla baktım onun sonucunda sıkıntı yok denildi ve yüklemeye ihtiyaç duyulmadi
Hayırlısı olsun cnm dikkat et diyetisyene mutlaka git doktorun dediklerine harfiyen uy emi fazla meyve tüketme demişti bana da doktor yürüyüş önemli tabiki kan takibi de yaptır ki kolestaz oluşmasınAynen ilaç vermedi diyetisyene yönlendirdi.
Benim 116 çıktı açlık kan şekerim. O yüzden yükleme yapmadılar. Her gün yarım saat yürüyüş dedi. Diyetisyenden de randevu alıcam.
Son 6 aylık kan degerime bakmışlar normalde şeker yokmuş. Gebelik şekeri olmuş sende dedi.
Canım şeker yüklemesi öncesi 3 gün diyet yapman istendi miKızlar bugün bana şeker yüklemesi yapılacaktı ama açlık kan şekerim 130 çıkınca yüklemeyi iptal ettiler. Kahvaltı yap gel tokluk şekerine bakacağız dediler. Şimdi geldim bekliyorum tekrar kan vericem. Yüksek olunca şeker diyetisyene mi gönderiyor doktor. Başına gelen var mı kızlar ?
Yok hayır öyle bişey demediler. 3 gün diyet yapıp sonra tahlil yaptırmak ne kadar sağlıklı bir sonuç verir orası da muamma.Canım şeker yüklemesi öncesi 3 gün diyet yapman istendi mi
Demi gittiğim devlet hastanesi öyle yapıyor bana da doğru gelmedi. Normal beslenmem önemli zaten diyet yaptıktan sonra şeker çıkmama ihtimali yüksek zaten anlamadım bu işi.Yok hayır öyle bişey demediler. 3 gün diyet yapıp sonra tahlil yaptırmak ne kadar sağlıklı bir sonuç verir orası da muamma.
Canım benim açlık değil ama tokluk yüksek çıktıKızlar bugün bana şeker yüklemesi yapılacaktı ama açlık kan şekerim 130 çıkınca yüklemeyi iptal ettiler. Kahvaltı yap gel tokluk şekerine bakacağız dediler. Şimdi geldim bekliyorum tekrar kan vericem. Yüksek olunca şeker diyetisyene mi gönderiyor doktor. Başına gelen var mı kızlar ?
Canım ben evde hep ölçüm yaptım ve hep normal çıkıyordu ama yüklemede gebelik şekeri çıktıCanım merak ederim bende dikkat etmeni öneriyorum. Bak mesela ben kan şeker yüklemesi yapmamak için 1 hafta boyunca aç ve tok kan şekerime cihazla baktım onun sonucunda sıkıntı yok denildi ve yüklemeye ihtiyaç duyulmadi
Benim doktorum zaten şeker yüklemesi yapmak istemediğimi bildiği için sadece takip şartı koydu. Bende bu arada dikkatli yiyip içiyorum ve aktif spor yapıyorumCanım ben evde hep ölçüm yaptım ve hep normal çıkıyordu ama yüklemede gebelik şekeri çıktı
İyi akşamlar tesadüfen mesajlarınızı gördüm benim de rahmin üstten basık ve tekrarlayan düşüklerim var en sonda 16+4 kalbi durdu Malesef sizin son durumunuz ne merak ettimMerhabaewt genetik testlerim yapıldı. 32 yaşındayım
Gecen hafta 2 hastane dolaştım çok yürüdüğümden alt kısımda sancı oldu adım atamadım Allahtan aracına yaklaşmıştım ,çok oturduğumda yanlarım ağrıyor, bazen sancı giriyor.Yorucu iş yapıyor musun ondanda olabilir son haftalarda da kasılmalar olabilir yazıyordu bir programda yinede dktra gorun bir sor cnm...T Tuna umutpeperutka90 Elifk61 Mlk anns pamukmelek S Senibeklerkenben
Kızlar benim baya kasık ağrım oluyor. Sizlerde de var mı ? 2 tane miyomum vardı bu yüzden mi bilmiyorum ama ara ara baya ağrım oluyor.
Canım bende bel ağrısı oluyor son birkaç gündür ama kasıklarda ağrım yok. Ama kasık ağrısı idrar yolu iltihabıdan da olur ona baktı istersenT Tuna umutpeperutka90 Elifk61 Mlk anns pamukmelek S Senibeklerkenben
Kızlar benim baya kasık ağrım oluyor. Sizlerde de var mı ? 2 tane miyomum vardı bu yüzden mi bilmiyorum ama ara ara baya ağrım oluyor.
Pazartesi dr kontrolüm vardı. Dr artık ağrılar başlayacak normal demişti. Bende o gün ve ertesi gün çok ayakta kaldım yürüdüm falan onun etkisi mi bilmiyorum. Dr randevusundan sonra baya arttı ağrılarım.Gecen hafta 2 hastane dolaştım çok yürüdüğümden alt kısımda sancı oldu adım atamadım Allahtan aracına yaklaşmıştım ,çok oturduğumda yanlarım ağrıyor, bazen sancı giriyor.Yorucu iş yapıyor musun ondanda olabilir son haftalarda da kasılmalar olabilir yazıyordu bir programda yinede dktra gorun bir sor cnm...
Pazartesi test yaptırdım hem kan hemde idrar bir şey çıkmadı. Galiba ben 2 gün kendimi zorladım ondan oldu.Canım bende bel ağrısı oluyor son birkaç gündür ama kasıklarda ağrım yok. Ama kasık ağrısı idrar yolu iltihabıdan da olur ona baktı istersen
Cnm dikkat et yavaş yavaş sona yani bitiş çizgisine gidiyoruz o kasılmalar Braxton Hicks yani yalancı sancı olabilir ki bende de oluyor arada ama en iyisi için rahat olsun diye NST ye bağlanabilir 20dk NST çekilip doktoruna sunabilirsin. Ben de bu ağrılar nedeni ile gittim NST çekildim ve normaldi. Içim rahatladı açıkçası çok pipirikli olduğumun farkındayım ama kolay gelmedim ben bu güne onun için ne gerekirse kat kat yapacağım Allah'ın da izni ile. Sende git cnm ben hatta bu hafta sonuna randevu aldım cumartesi günü gidip görelim bal böceği miT Tuna umutpeperutka90 Elifk61 Mlk anns pamukmelek S Senibeklerkenben
Ben bazen karnıma TV kumandasını koyuyorum baya sallıyorKizlar bebeğim karnımda telefon gibi titretiyor sizde oluyor mu deprem gibi sallıyor beni
canım bende yokT Tuna umutpeperutka90 Elifk61 Mlk anns pamukmelek S Senibeklerkenben
Canım benimde ağrım yok ama bi 10 gün öncesine kadar ağrı kasılma vardı bebek tek tarafa topluyordu kendini acile gittim nst bağlandım serum aldım. Çok dayanılmayacak gibi olursa gidip baktırmanda fayda var. Ama yürüdükten sonra oluyorsa o bende hep var bel kasık agrısı yürüyemiyorumT Tuna umutpeperutka90 Elifk61 Mlk anns pamukmelek S Senibeklerkenben
Pazartesi günü dr kontrolüm vardı idrar ve kan tahlillerim yapıldı. İdrarda iltihap çıkmadı canım.canım bende yok
bır doktora gorunsene ıdrar yolu enfeksıyonu olmasın ?
Galiba yordum kendimi. Bugün de sağlık ocağına gittim tetenoz aşısının 2. dozunu vuruldum. Hemşire kalp atışlarını dinledi sorun yok gayet iyi dedi. Tabi detaylı nst değil. Yorgunluktan sanırım.Canım benimde ağrım yok ama bi 10 gün öncesine kadar ağrı kasılma vardı bebek tek tarafa topluyordu kendini acile gittim nst bağlandım serum aldım. Çok dayanılmayacak gibi olursa gidip baktırmanda fayda var. Ama yürüdükten sonra oluyorsa o bende hep var bel kasık agrısı yürüyemiyorum
Belki çok yoruldun yürüdün faln ondan olabilir
Ama dediğim gibi dikkatini çekicek farklı bişey olursa bi nst gir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?