- 16 Ocak 2016
- 3.030
- 2.545
- 32
-
- Konu Sahibi melekomelek
- #14.221
Evet bu formda kime sorsam 3 günde bir yaptiriyormusÇok üzüldüm allah yardımcın olsun valla. Evet kesilmezse 3 günde bir yaptır. zararı yok çok faydası var progesteron içeriyor. ben transferden 3 gün önce başladım prolutana 3 günde bir devam ediyorum. tutundu şükür devam ediyorum yinede.
Zeynep MiraKızlar Zeynep isminin yanına ikinci isim ne olabilir ?
Oyyyy maşallahSalı günü gittim canım gup gup atıyor vallaçok bulantım çok uykum var öyle böyle değil rüyamda baklava yediğimi gördüm ona uyandım bu saatte de yazık eşime demeyeyim dedim sen nasılsın canım neler yaptın
7+4 canım bugün sen nasıl oldun bebisin nasılKaç haftalıkmis canım maşallah gözün aydın
7+4 ama mide bulantısı beni mahvediyor sürekli uykum varOyyyy maşallahKaç haftalık oldun canım.
Allah’ımm ilk baş bulamicam sandım ama heyecanlanmaya başladım hshshsZeynep Mira
YaaaaaaSalı günü gittim canım gup gup atıyor vallaçok bulantım çok uykum var öyle böyle değil rüyamda baklava yediğimi gördüm ona uyandım bu saatte de yazık eşime demeyeyim dedim sen nasılsın canım neler yaptın
Hiçbir fikrim yok doğrusu, ama tamamen tesadüf de olabilir. Umarım çabucak geçerKızlar benim kanama sanki pruloton sonrası oluyor nedenki
Canım proloton kanamayı engelliyor diye biliyorum.Kızlar benim kanama sanki pruloton sonrası oluyor nedenki
Seninle konuşmuştuk canım iyisindir inşallahKızlar benim kanama sanki pruloton sonrası oluyor nedenki
Aynen 2 seferdir öyle oluyor bende bide anlamadığım peceteye tampon yapıp bastırınca aktif kanama var oluyo çekince bişey gelmiyorSeninle konuşmuştuk canım iyisindir inşallah
İnanırmısın benimde Aynı. Prolutonu vurduruyorum bir ağrı giriyor ardında kesilmiş veya azalmış kanama tekrar başlıyor. Doktorada söyledim yok canım öyle şey olmaz dedi ama oluyor. Bugün yine iğnem var bakalım nolcak sonrasında
bana doktor en az 5 günde bır demıstı.Aynen 2 seferdir öyle oluyor bende bide anlamadığım peceteye tampon yapıp bastırınca aktif kanama var oluyo çekince bişey gelmiyor
Yani anlamadım peceteye silinmeye korkuyorum
Haftada bı dedibana doktor en az 5 günde bır demıstı.
sizin doktorunuz sıze kac gunde bır dedi.
3 gun demek fazlasıyla horman demek.
Salı günü gittim canım gup gup atıyor vallaçok bulantım çok uykum var öyle böyle değil rüyamda baklava yediğimi gördüm ona uyandım bu saatte de yazık eşime demeyeyim dedim sen nasılsın canım neler yaptın
Kazen bu aradan bu gebelik takvimi neden görünmuyor yapsamda göremiyorum baskasininkide göremiyorm
Canım bende ağırlaştım. Benimde ayaklarımda hafif şişmeler başladı.Kızlar yavaş yavaş ağırlaşma başladı derken artık bu hafta yürüyemez hale geldim bir iki haftadır eşim sağolsun giydiriyor kiyafetlerimi işyerinde de yavaş yavaş hareketlerim hep ilk defa ayaklarım gece şişmeye başladı bizim oğuluşun keyfi yerinde kıpır kıpır ediyor. Iki gün bir sessiz kaldı az hareket edince insanın aklına en kötüler geliyormuş delirecem sandım yani yemediğim şey çikolata kahve vs kalmadi meğer uyuyormuş. Hemen doktora gitmek istemedim cok evham yapıyorum diye birde fırça yemeyelim dedim ama napalim yani bir şekilde atlattık sizler nasılsınız var mi hazırlıklar?