2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Evet bu formda kime sorsam 3 günde bir yaptiriyormus

Yaaaaaa
Minnacık olmasına rağmen kalbin pıt pıt atması ne kadar mutluluk verici değil mi? Sağlıkla kavuşmak nasip olsun inşallah
Bulantılar da uyku hâli de geçecek yeter ki her şey sağlıkla ilerlesin. Yarın aldır hemen baklavaları

Ben de iyiyim çok şükür. İki haftadır bulantılarım bitti gitti sanmıştım bugün yine bir yokladı. Arada hafif hafif hissettiriyor da kendini minik, çok mutlu oluyorum

Kızlar benim kanama sanki pruloton sonrası oluyor nedenki
Seninle konuşmuştuk canım iyisindir inşallah
İnanırmısın benimde Aynı. Prolutonu vurduruyorum bir ağrı giriyor ardında kesilmiş veya azalmış kanama tekrar başlıyor. Doktorada söyledim yok canım öyle şey olmaz dedi ama oluyor. Bugün yine iğnem var bakalım nolcak sonrasında

Aynen 2 seferdir öyle oluyor bende bide anlamadığım peceteye tampon yapıp bastırınca aktif kanama var oluyo çekince bişey gelmiyor
Yani anlamadım peceteye silinmeye korkuyorum

Aynen 2 seferdir öyle oluyor bende bide anlamadığım peceteye tampon yapıp bastırınca aktif kanama var oluyo çekince bişey gelmiyor
Yani anlamadım peceteye silinmeye korkuyorum
bana doktor en az 5 günde bır demıstı.
sizin doktorunuz sıze kac gunde bır dedi.
3 gun demek fazlasıyla horman demek.

Kızlar yavaş yavaş ağırlaşma başladı derken artık bu hafta yürüyemez hale geldim bir iki haftadır eşim sağolsun giydiriyor kiyafetlerimi işyerinde de yavaş yavaş hareketlerim hep ilk defa ayaklarım gece şişmeye başladı bizim oğuluşun keyfi yerinde kıpır kıpır ediyor. Iki gün bir sessiz kaldı az hareket edince insanın aklına en kötüler geliyormuş delirecem sandım yani yemediğim şey çikolata kahve vs kalmadi meğer uyuyormuş. Hemen doktora gitmek istemedim cok evham yapıyorum diye birde fırça yemeyelim dedim ama napalim yani bir şekilde atlattık sizler nasılsınız var mi hazırlıklar?

siz pozitifmişsiniz çok sevindim. Gözünüz aydın, sağlıkla alın kucağınıza

Kazen bu aradan bu gebelik takvimi neden görünmuyor yapsamda göremiyorum baskasininkide göremiyorm

Canım bende ağırlaştım. Benimde ayaklarımda hafif şişmeler başladı.
Bazen bende tedirgin oluyorum niye oynamıyor diye ama evet çoğunlukla uyuyorlar.
Önümüzdeki hafta kıyafetlerini yıkayıp ütülüycem.
Kaynanam da beşiğini alacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…