• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaç yıllık evlisin canım üzülme Rabbim geciktirdikçe güzelleştiriyor benim 7 yılda olmadı şimdide net değil keza asla ümidimi yetirmedim bu olmazsa bile hemen yapacam tekrar üzülme lütfen 🥺 dondurulmuş embriyon varmı tekrar yaparsın canımız sağ olsun daha genciz inşallah olacaktır güçlü kal ♥️
Donmuş yok canım yani benim tedavi sürekli başa sarıyor 2 yada 1 tane yumurtam kalıyor artık daha gücüm kalmadı yapmayı düşünmüyorum bi tane kızım var tabbim ona sağlık versin dilerim sizinki pozitif olur cnm 🙏

Donmuş yok canım yani benim tedavi sürekli başa sarıyor 2 yada 1 tane yumurtam kalıyor artık daha gücüm kalmadı yapmayı düşünmüyorum bi tane kızım var tabbim ona sağlık versin dilerim sizinki pozitif olur cnm 🙏
Rabbim sana bağışlasın bir bakmışsın kendiliğinden kalmışsın olmuş bellimi olur ümitsizliğe kapılma biraz iyileştikten sonra daha olumlu bakarsın tekrar şu an yorulduğun için ümitsiz bakıyorsun Allah büyüktür Rabbim bir kız vermiş inşallah bir oğlanda verir iki meyveden tatmış olursun 🤲🏻♥️

Rica etsem duaları kopyala yapıştır yapabilir misiniz. Özellikle azam duası ve Meryem duasını. Nette baktım ama emin olamadım
İSMİ AZAM duası
inni es'elüke bi-enni leke'l-hamdü la ilahe illa ente'l-Mennanü,ya Hannanü,ya Mennanü,ya Bedi'as-semavati ve'l-ard,Ya zel celali vel ikram."Ya Hayyu,Ya Kayyum.La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minez zalimin..Allahümme inni es'elüke bi-enni eşhedü enneke ente'l-lahü la ilahe illa ente'l-Ehadü's-Samedüllezi lem-yelid,ve lem yüled,ve lem yekun lehü küfuven Ehad.Elif Lam Mim,Allahü la ilahe illa Hüve'l-Hayyu'l-Kayyum.Ve ilahüküm ilahün Vahidün la ilahe illa Hüve'r-Rahmanü'r-Rahim.Ya zel celali vel ikram.Ya Erhame'r-Rahimin.Allahümme inni es-elüke bi-enneke ente'l-lahu la ilahe,illa entelVahidül-Ehadül Ferdüs Samedüllezi lem yelid ve lem yüled,ve lem yekün lehü küfüven Ehad.La İlahe illallahu vahdehü la şerike leh,lehü'l mükü ve lehül hamdü ve Hüve ala külli şey'in Kadir.La ilahe illallahu ve la havleve la kuvvete illa billahil Aliyyil Azim.Es-elüke bismike'l-e'azze'l-ecelli'l-ekrem.Rabbi,Rabbi,Rabbi, Ya Rabbi,Ya Rabbi,ya Rabbi.La ilaheillallahu Vahdehu la şerike leh,lehül mülkü ve lehül hamdü ve Hüve ala külli şey'in Kadir.Elhamdüli'llahi ve Sübhan-Allahi ve'l-hamdülllahi ve la ilahe illallahu v'Allahhu Ekber,ve la havle ve la kuvvete illa billahi'l-Aliyyi'l-Azim

Rica etsem duaları kopyala yapıştır yapabilir misiniz. Özellikle azam duası ve Meryem duasını. Nette baktım ama emin olamadım
Meryem Suresi Türkçe Okunuşu

1. Kef ha ya ayn sad

2. Zikru rahmeti rabbike abdehu zekeriyya

3. İz nada rabbehu nidaen hafiyya

4. Kale rabbi innı vehenel azmü minnı veştealer ra'sü şeybev ve lem eküm bi düaike rabbi şekıyya

5. Ve innı hıftül mevaliye miv veraı ve kanetimraetı akıran feheb lı mil ledünke veliyya

6. Yerisüni ve yerisü min ali ya'kube vec'alhü rabbi radıyya

7. Ya zekeriyya inna nübeşşiruke bi ğulaminismühu yahya lem nec'al lehu min kablü semiyya

8. Kale rabbi enna yekunü lı ğulamüv ve kanetimraeti akırav ve kad belağtü minel kiberi ıtiyya

9. Kale kezalik kale rabbüke hüve aleyye heyyinüv ve kad halaktüke min kablü ve lem tekü şey'a

10. Kale rabbic'al lı ayeh kale ayetüke ella tükellimen nase selase leyalin seviyya

Meryem Suresi Türkçe Okunuşu

1. Kef ha ya ayn sad

2. Zikru rahmeti rabbike abdehu zekeriyya

3. İz nada rabbehu nidaen hafiyya

4. Kale rabbi innı vehenel azmü minnı veştealer ra'sü şeybev ve lem eküm bi düaike rabbi şekıyya

5. Ve innı hıftül mevaliye miv veraı ve kanetimraetı akıran feheb lı mil ledünke veliyya

6. Yerisüni ve yerisü min ali ya'kube vec'alhü rabbi radıyya

7. Ya zekeriyya inna nübeşşiruke bi ğulaminismühu yahya lem nec'al lehu min kablü semiyya

8. Kale rabbi enna yekunü lı ğulamüv ve kanetimraeti akırav ve kad belağtü minel kiberi ıtiyya

9. Kale kezalik kale rabbüke hüve aleyye heyyinüv ve kad halaktüke min kablü ve lem tekü şey'a

10. Kale rabbic'al lı ayeh kale ayetüke ella tükellimen nase selase leyalin seviyya
Teşekkür ederim 🙏🏻

Back
X