- 26 Mayıs 2022
- 127
- 33
- 28
- 24
- Konu Sahibi blackandwhte
Evet canım ismi azam duası Meryem duası ve günde 41 inşirah süresi oku bende çok araştırıp öğrendimİnşirah zikri İnşirah suresi değil mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım ismi azam duası Meryem duası ve günde 41 inşirah süresi oku bende çok araştırıp öğrendimİnşirah zikri İnşirah suresi değil mi
Teşekkür ederimEvet canım ismi azam duası Meryem duası ve günde 41 inşirah süresi oku bende çok araştırıp öğrendim
Donmuş yok canım yani benim tedavi sürekli başa sarıyor 2 yada 1 tane yumurtam kalıyor artık daha gücüm kalmadı yapmayı düşünmüyorum bi tane kızım var tabbim ona sağlık versin dilerim sizinki pozitif olur cnmKaç yıllık evlisin canım üzülme Rabbim geciktirdikçe güzelleştiriyor benim 7 yılda olmadı şimdide net değil keza asla ümidimi yetirmedim bu olmazsa bile hemen yapacam tekrar üzülme lütfendondurulmuş embriyon varmı tekrar yaparsın canımız sağ olsun daha genciz inşallah olacaktır güçlü kal
![]()
Rabbim sana bağışlasın bir bakmışsın kendiliğinden kalmışsın olmuş bellimi olur ümitsizliğe kapılma biraz iyileştikten sonra daha olumlu bakarsın tekrar şu an yorulduğun için ümitsiz bakıyorsun Allah büyüktür Rabbim bir kız vermiş inşallah bir oğlanda verir iki meyveden tatmış olursunDonmuş yok canım yani benim tedavi sürekli başa sarıyor 2 yada 1 tane yumurtam kalıyor artık daha gücüm kalmadı yapmayı düşünmüyorum bi tane kızım var tabbim ona sağlık versin dilerim sizinki pozitif olur cnm![]()
Rica etsem duaları kopyala yapıştır yapabilir misiniz. Özellikle azam duası ve Meryem duasını. Nette baktım ama emin olamadımEvet canım ismi azam duası Meryem duası ve günde 41 inşirah süresi oku bende çok araştırıp öğrendim
İSMİ AZAM duasıRica etsem duaları kopyala yapıştır yapabilir misiniz. Özellikle azam duası ve Meryem duasını. Nette baktım ama emin olamadım
Meryem Suresi Türkçe OkunuşuRica etsem duaları kopyala yapıştır yapabilir misiniz. Özellikle azam duası ve Meryem duasını. Nette baktım ama emin olamadım
Teşekkür ederimMeryem Suresi Türkçe Okunuşu
1. Kef ha ya ayn sad
2. Zikru rahmeti rabbike abdehu zekeriyya
3. İz nada rabbehu nidaen hafiyya
4. Kale rabbi innı vehenel azmü minnı veştealer ra'sü şeybev ve lem eküm bi düaike rabbi şekıyya
5. Ve innı hıftül mevaliye miv veraı ve kanetimraetı akıran feheb lı mil ledünke veliyya
6. Yerisüni ve yerisü min ali ya'kube vec'alhü rabbi radıyya
7. Ya zekeriyya inna nübeşşiruke bi ğulaminismühu yahya lem nec'al lehu min kablü semiyya
8. Kale rabbi enna yekunü lı ğulamüv ve kanetimraeti akırav ve kad belağtü minel kiberi ıtiyya
9. Kale kezalik kale rabbüke hüve aleyye heyyinüv ve kad halaktüke min kablü ve lem tekü şey'a
10. Kale rabbic'al lı ayeh kale ayetüke ella tükellimen nase selase leyalin seviyya
Öyle mi ben bakarım devamına internetten sagolunnAma Meryem süresi çok uzun buraya atsam sığmayacak kadar 98 E kadar ilerliyor
Merhaba çıktımı acaba kan sonucunuzİnşallah canım ya kan sonucu bir çıksın rahatlayacağım
Nasıl silik çıkabiliyor testler .Maalesef ki negatif canlarım
Çstlatma iğnesi kullandıysa ondan kaynaklı olabilirNasıl silik çıkabiliyor testler .
Negatiflerimde hiç silik cikmadı çok tuhaf![]()
Evet olabilirÇstlatma iğnesi kullandıysa ondan kaynaklı olabilir
Bir daha test verdiniz mi kaç şuan ben de 5. Günündeyim bugünKızlar merhaba. Ben tüp bebek tedavisi görüyorum bugün transferin 7. Günü 2 adet 3. Gün embriyosu transfer edildi. 6. Gün dayanamayıp kan verdim 0.200 çıktı sizce sonradan yükselir mi yoksa sonuç negatif mi? Cevaplarsanız çok sevinirim