2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

yüksekmi cıkmıs oldu yani bu değer
diyet uygulamanı ıstıyorlar canım sanırım.
Aynen ilaç vermedi diyetisyene yönlendirdi.
Canım merak ederim bende dikkat etmeni öneriyorum. Bak mesela ben kan şeker yüklemesi yapmamak için 1 hafta boyunca aç ve tok kan şekerime cihazla baktım onun sonucunda sıkıntı yok denildi ve yüklemeye ihtiyaç duyulmadi
Benim 116 çıktı açlık kan şekerim. O yüzden yükleme yapmadılar. Her gün yarım saat yürüyüş dedi. Diyetisyenden de randevu alıcam.
Son 6 aylık kan degerime bakmışlar normalde şeker yokmuş. Gebelik şekeri olmuş sende dedi.

Aynen ilaç vermedi diyetisyene yönlendirdi.

Benim 116 çıktı açlık kan şekerim. O yüzden yükleme yapmadılar. Her gün yarım saat yürüyüş dedi. Diyetisyenden de randevu alıcam.
Son 6 aylık kan degerime bakmışlar normalde şeker yokmuş. Gebelik şekeri olmuş sende dedi.
Hayırlısı olsun cnm dikkat et diyetisyene mutlaka git doktorun dediklerine harfiyen uy emi fazla meyve tüketme demişti bana da doktor yürüyüş önemli tabiki kan takibi de yaptır ki kolestaz oluşmasın

Kızlar bugün bana şeker yüklemesi yapılacaktı ama açlık kan şekerim 130 çıkınca yüklemeyi iptal ettiler. Kahvaltı yap gel tokluk şekerine bakacağız dediler. Şimdi geldim bekliyorum tekrar kan vericem. Yüksek olunca şeker diyetisyene mi gönderiyor doktor. Başına gelen var mı kızlar ?
Canım şeker yüklemesi öncesi 3 gün diyet yapman istendi mi

Yok hayır öyle bişey demediler. 3 gün diyet yapıp sonra tahlil yaptırmak ne kadar sağlıklı bir sonuç verir orası da muamma.
Demi gittiğim devlet hastanesi öyle yapıyor bana da doğru gelmedi. Normal beslenmem önemli zaten diyet yaptıktan sonra şeker çıkmama ihtimali yüksek zaten anlamadım bu işi.

Kızlar bugün bana şeker yüklemesi yapılacaktı ama açlık kan şekerim 130 çıkınca yüklemeyi iptal ettiler. Kahvaltı yap gel tokluk şekerine bakacağız dediler. Şimdi geldim bekliyorum tekrar kan vericem. Yüksek olunca şeker diyetisyene mi gönderiyor doktor. Başına gelen var mı kızlar ?
Canım benim açlık değil ama tokluk yüksek çıktı
Dahiliye ordanda diyetisyene yönlendiriyor 10 gün diyetle birlikte evde ölçüm yapılıyor yazıp not alıyorsun
Eğer normal düzeylerde çıkmazsa ünsilin iğnesine başlanıyormuş
Diyetle normal çıkarsa
Diyetle devam ediyorsun doğuma kadar
Bildiklerim bunlar

Canım merak ederim bende dikkat etmeni öneriyorum. Bak mesela ben kan şeker yüklemesi yapmamak için 1 hafta boyunca aç ve tok kan şekerime cihazla baktım onun sonucunda sıkıntı yok denildi ve yüklemeye ihtiyaç duyulmadi
Canım ben evde hep ölçüm yaptım ve hep normal çıkıyordu ama yüklemede gebelik şekeri çıktı

T Tuna umut peperutka90 peperutka90 Elifk61 Elifk61 Mlk anns Mlk anns pamukmelek pamukmelek S Senibeklerkenben
Kızlar benim baya kasık ağrım oluyor. Sizlerde de var mı ? 2 tane miyomum vardı bu yüzden mi bilmiyorum ama ara ara baya ağrım oluyor.
Gecen hafta 2 hastane dolaştım çok yürüdüğümden alt kısımda sancı oldu adım atamadım Allahtan aracına yaklaşmıştım ,çok oturduğumda yanlarım ağrıyor, bazen sancı giriyor.Yorucu iş yapıyor musun ondanda olabilir son haftalarda da kasılmalar olabilir yazıyordu bir programda yinede dktra gorun bir sor cnm...

Gecen hafta 2 hastane dolaştım çok yürüdüğümden alt kısımda sancı oldu adım atamadım Allahtan aracına yaklaşmıştım ,çok oturduğumda yanlarım ağrıyor, bazen sancı giriyor.Yorucu iş yapıyor musun ondanda olabilir son haftalarda da kasılmalar olabilir yazıyordu bir programda yinede dktra gorun bir sor cnm...
Pazartesi dr kontrolüm vardı. Dr artık ağrılar başlayacak normal demişti. Bende o gün ve ertesi gün çok ayakta kaldım yürüdüm falan onun etkisi mi bilmiyorum. Dr randevusundan sonra baya arttı ağrılarım.
Canım bende bel ağrısı oluyor son birkaç gündür ama kasıklarda ağrım yok. Ama kasık ağrısı idrar yolu iltihabıdan da olur ona baktı istersen
Pazartesi test yaptırdım hem kan hemde idrar bir şey çıkmadı. Galiba ben 2 gün kendimi zorladım ondan oldu.

T Tuna umut peperutka90 peperutka90 Elifk61 Elifk61 Mlk anns Mlk anns pamukmelek pamukmelek S Senibeklerkenben
Kızlar benim baya kasık ağrım oluyor. Sizlerde de var mı ? 2 tane miyomum vardı bu yüzden mi bilmiyorum ama ara ara baya ağrım oluyor.
Cnm dikkat et yavaş yavaş sona yani bitiş çizgisine gidiyoruz o kasılmalar Braxton Hicks yani yalancı sancı olabilir ki bende de oluyor arada ama en iyisi için rahat olsun diye NST ye bağlanabilir 20dk NST çekilip doktoruna sunabilirsin. Ben de bu ağrılar nedeni ile gittim NST çekildim ve normaldi. Içim rahatladı açıkçası çok pipirikli olduğumun farkındayım ama kolay gelmedim ben bu güne onun için ne gerekirse kat kat yapacağım Allah'ın da izni ile. Sende git cnm ben hatta bu hafta sonuna randevu aldım cumartesi günü gidip görelim bal böceği mi

Canım benimde ağrım yok ama bi 10 gün öncesine kadar ağrı kasılma vardı bebek tek tarafa topluyordu kendini acile gittim nst bağlandım serum aldım. Çok dayanılmayacak gibi olursa gidip baktırmanda fayda var. Ama yürüdükten sonra oluyorsa o bende hep var bel kasık agrısı yürüyemiyorum
Belki çok yoruldun yürüdün faln ondan olabilir
Ama dediğim gibi dikkatini çekicek farklı bişey olursa bi nst gir

canım bende yok
bır doktora gorunsene ıdrar yolu enfeksıyonu olmasın ?
Pazartesi günü dr kontrolüm vardı idrar ve kan tahlillerim yapıldı. İdrarda iltihap çıkmadı canım.
Canım benimde ağrım yok ama bi 10 gün öncesine kadar ağrı kasılma vardı bebek tek tarafa topluyordu kendini acile gittim nst bağlandım serum aldım. Çok dayanılmayacak gibi olursa gidip baktırmanda fayda var. Ama yürüdükten sonra oluyorsa o bende hep var bel kasık agrısı yürüyemiyorum
Belki çok yoruldun yürüdün faln ondan olabilir
Ama dediğim gibi dikkatini çekicek farklı bişey olursa bi nst gir
Galiba yordum kendimi. Bugün de sağlık ocağına gittim tetenoz aşısının 2. dozunu vuruldum. Hemşire kalp atışlarını dinledi sorun yok gayet iyi dedi. Tabi detaylı nst değil. Yorgunluktan sanırım.

Kızlar biz dün beybisini görmeye gittik. Sonunda kafa aşağı inmiş yani normal pozisyona gelmişiz.Maşallah herşey yolunda denildi çok şükür 1.409kg olmuşuz. Boyumuz 38.57cm civarı ölçüldü ilk defa net şekilde yüzünü gördüm çok mutlu oldum ve kesinlikle erkek denildi yine 😂aynı rüyamdaki gibi suratı Rabbime şükürler olsun resmen sevinçten ağladım. 3 hafta sonra 11 Mart da gidip çalışır raporu alacam yavaş yavaş zorlanmaya başladık nefes nefese kaliyoruz fazla hareket edince kilo almadim ama karnim çok büyüdü o zorluyor artik iyiden iyiye beni . Doktorumuz Hazırlıklara yavaş yavaş başla dedi doktor hastane çantanızı hazır tutun dedi hatta yavaş yavaş kiyafetleri yıkayıp ütüleyin isterseniz dedi. Bende bir panik başladı anlatamiyorum içim içime sığmıyor acayip rüyalar görüyorum ruyamda emziremiyordum ve cok ağlamıştım anlasilan her annedeki ya yetemezsem ona korkusu sardı beni. Allah'a şükür eşim benden metanetli ve yardımcı. Sizler nasılsınız?

X