2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

siz pozitifmişsiniz çok sevindim. Gözünüz aydın, sağlıkla alın kucağınıza

Çok teşekkür ederim adminim 2 yıl tedavi 1 defa transfer ve olumlu oldu çok şükür korkular bitmiyor Allah hepimizin evladını bizlere bağışlasın

kızlar nasılsınız :)
zaman daralıyor doğum tarihi netleşenlerr oldumuu

benımkı sezeryan olacak. en son tarıh 28 nisan. ama duruma göre bebeğin şekline degerlerıme göre bakılacak :) ama en son tarıh 28 nisan

İyiyim canım sen nasılsın.
Benimde pazartesi kontrolüm var. Bakalım ne diyecek. Ben yine normal doğum istediğimi söyliycem tabi şartlar uygun devam ederse.
Ay tarih belli olunca daha bir heyecanlı olur

peperutka90 canım bir de benim kafamı karıştırıyor hala. Şimdi bizim haftalarımız seninle aynı ya benim bugün 31+1 oldu. Şimdi 32 haftalık mi diyoruz yoksa 31. haftanın içindeyim mi diyoruz.

peperutka90 canım bir de benim kafamı karıştırıyor hala. Şimdi bizim haftalarımız seninle aynı ya benim bugün 31+1 oldu. Şimdi 32 haftalık mi diyoruz yoksa 31. haftanın içindeyim mi diyoruz.
ONU BENDE ANLAMIŞ DEĞİLİM HALA senle bir gun aramız var zaten.
cuma günü gidicem doktor 32. hafta için rapor başlatacak . calısmaya devam

İyiyim canım sen nasılsın.
Benimde pazartesi kontrolüm var. Bakalım ne diyecek. Ben yine normal doğum istediğimi söyliycem tabi şartlar uygun devam ederse.
Ay tarih belli olunca daha bir heyecanlı olur
Hadi çok az kaldı
Sağlıkla gelsin bebişleriniz

Bildiğim kadarıyla hep x+0’dan x+6’ya kadar sayılıyor. Bu durumda 31+0’dan 31+6’ya kadar 32 haftalık oluyorsun.

Biz 23-24 Nisan gini bu cumartesi gidip rapor alacağız çalışmak için çok şükür çoğu bitti azı kaldı kızlar heyecanlar dorukta mı çantaları hazir olan var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…