- 14 Mart 2022
- 2.374
- 6.719
- 42
-
- Konu Sahibi melekomelek
- #14.241
Erkek zaten. Tedavi derken eşinden bahsediyor.Kazen ben niye seni erkek sanıyordum
Ayyy bende kendime çok güldümErkek zaten. Tedavi derken eşinden bahsediyor.
Onlarında bir oğluşları oldu tüp bebekle.
siz pozitifmişsiniz çok sevindim. Gözünüz aydın, sağlıkla alın kucağınıza
Çok teşekkür ederim adminim
Canım profil forum seçeneklerine gir orada "Başkalarının mesaj altındaki imzalarını görüntüle" seçeneğini açAyyy bende kendime çok güldüm
Canım hamilelik takvimine hep heves etmisimdir ama kimsede göremiyorm nedenki
Teşekkürler kuzum daha iyiym canım ama bu adet sancilari normalmi gün içi oluyonbiraz geciyoCanım profil forum seçeneklerine gir orada "Başkalarının mesaj altındaki imzalarını görüntüle" seçeneğini açiyisindir inşallah bir sıkıntı yoktur
Benim de yokluyor arada rahim büyüdüğü için normal demişti benim dr inşallah öyledirTeşekkürler kuzum daha iyiym canım ama bu adet sancilari normalmi gün içi oluyonbiraz geciyo
Bende de ağrı oluyor adet sancısından ziyade göbek çevrem ağrıyor bir kaç gündürTeşekkürler kuzum daha iyiym canım ama bu adet sancilari normalmi gün içi oluyonbiraz geciyo
İyiyim canım sen nasılsın.kızlar nasılsınız :)
zaman daralıyor doğum tarihi netleşenlerr oldumuu
benımkı sezeryan olacak. en son tarıh 28 nisan. ama duruma göre bebeğin şekline degerlerıme göre bakılacak :) ama en son tarıh 28 nisan
ONU BENDE ANLAMIŞ DEĞİLİM HALApeperutka90 canım bir de benim kafamı karıştırıyor hala. Şimdi bizim haftalarımız seninle aynı ya benim bugün 31+1 oldu. Şimdi 32 haftalık mi diyoruz yoksa 31. haftanın içindeyim mi diyoruz.
kızlar nasılsınız :)
zaman daralıyor doğum tarihi netleşenlerr oldumuu
benımkı sezeryan olacak. en son tarıh 28 nisan. ama duruma göre bebeğin şekline degerlerıme göre bakılacak :) ama en son tarıh 28 nisan
Hadi çok az kaldıİyiyim canım sen nasılsın.
Benimde pazartesi kontrolüm var. Bakalım ne diyecek. Ben yine normal doğum istediğimi söyliycem tabi şartlar uygun devam ederse.
Ay tarih belli olunca daha bir heyecanlı olur
Bildiğim kadarıyla hep x+0’dan x+6’ya kadar sayılıyor. Bu durumda 31+0’dan 31+6’ya kadar 32 haftalık oluyorsun.peperutka90 canım bir de benim kafamı karıştırıyor hala. Şimdi bizim haftalarımız seninle aynı ya benim bugün 31+1 oldu. Şimdi 32 haftalık mi diyoruz yoksa 31. haftanın içindeyim mi diyoruz.
Ben daha hazırlayamadım çantayı. Bu hafta sonu kıyafetleri hazırlıycam sonra çantayı yaparım.Biz 23-24 Nisan gini bu cumartesi gidip rapor alacağız çalışmak için çok şükür çoğu bitti azı kaldı kızlar heyecanlar dorukta mı çantaları hazir olan var mi?
Ben elele nin park yatağını aldım anne yanı trendyoldanKızlar beşik tercihiniz hangisi. Ben netten bakayım diyorum. Zaten yorumlarına bakacağım. Sizler nasıl tercih ettiniz.Elifk61 Mlk anns peperutka90 T Tuna umut pamukmelek
Beşik almadım ben cnmKızlar beşik tercihiniz hangisi. Ben netten bakayım diyorum. Zaten yorumlarına bakacağım. Sizler nasıl tercih ettiniz.Elifk61 Mlk anns peperutka90 T Tuna umut pamukmelek
Ahşap baktım 60x120 boyutlarında. Fiyatlar öğlen başka akşam başka oluyor. Bana foto atabilir misin canım özeldenBen elele nin park yatağını aldım anne yanı trendyoldan