- 16 Ocak 2016
- 3.030
- 2.545
- 32
-
- Konu Sahibi melekomelek
- #12.941
Ahhh canım beni en iyi sen anlarsın trasfer iptalide çok can sıkıcıKötü düşünme neden olmasın
Yalan söylemeyeceğim beklemek o kadar zor ki aslında beklemekten çok arada derede kalmak yorucu 1 yıl olmuş yumurta toplanalı embriyo donduralı yaşım olmuş 40 çok geç kalmış hissediyorum bir şekilde oldu diyelim 50 yaşına geldiğimde okula çocuk mu götüreceğim nasıl yetişecegim enerjisine diye düşünüyorum 4 defa ertelendi transfer aslında genç gösteriyorum dermişim ahahahahaha sinirler bozukAhhh canım beni en iyi sen anlarsın trasfer iptalide çok can sıkıcı
Ay gözün aydın Allah sağlıkla sayıların artmasini kucağına almayi da nasip etsin cnmKızlar bugun 5. Günüm doktorum progesteron tahlili istemişti gitmişkenn betahgc yaptırayım dedim çıkmasada daha erken diye ama 25.53 çıkdııııı
Aminnnn cnmmmmAy gözün aydın Allah sağlıkla sayıların artmasini kucağına almayi da nasip etsin cnm
YaaaaaaaKan sonucum çıktı474 çıkmışş
Çok şükür
İnşallah canım teşekkür ederimYaaaaaaa
Gözün aydın, sağlıkla ilerlesin inşallah. Darısı bekleyenlerin başına
Ahhhh, inşallah ne diyeyim. Zoladex’in etkisinden midir nedir, bu aralar pek olumlu şeyler geçmiyor aklımdan. Yanılmayı öyle çok istiyorum ki. Gelecek hafta kan tahlili vereceğim, her şey yolundaysa Estrofem’e başlayacağım.Hepinizden teker teker Allah razı olsun duanızı her anımda hissettim 3 aydır birbirimiz için dua ediyoruz inşallah hepimiz kucağımıza da alırız
Neptün’üm,sulgen,maysam,shilmy sizin için hep dua edicem sizi bekliyorum
Ayy çok iyi haber buAhhhh, inşallah ne diyeyim. Zoladex’in etkisinden midir nedir, bu aralar pek olumlu şeyler geçmiyor aklımdan. Yanılmayı öyle çok istiyorum ki. Gelecek hafta kan tahlili vereceğim, her şey yolundaysa Estrofem’e başlayacağım.
Yorgunluk, beklemek, hormonların etkisi hepsi olabilir, haklısın. Bir hafta içinde çıkabilirsemAyy çok iyi haber bu
Güzel olacak güzelSadece yorgunsun o yüzden öyle geliyor. Uzun süredir modun düşük depresyondan estrofem e başlayana kadar çık ❤
AminYorgunluk, beklemek, hormonların etkisi hepsi olabilir, haklısın. Bir hafta içinde çıkabilirsem
Senin güzel haberlerin yüzümü güldürdü inan. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Oyyyy oyyy maşallahKan sonucum çıktı474 çıkmışş
Çok şükür
Çok şükür maşallah canımKan sonucum çıktı474 çıkmışş
Çok şükür
Ama çok güzelKızlar bugun 5. Günüm doktorum progesteron tahlili istemişti gitmişkenn betahgc yaptırayım dedim çıkmasada daha erken diye ama 25.53 çıkdııııı
Oyyyy oyyy maşallahAllahım nazarlardan korusun sağlıkla artsin devam etsin canım cok sevindim
Çok teşekkür ederimÇok şükür maşallah canım
GünaydiiinGünaydın kızlarMerak ediyorum bizim sayfadan cinsiyetini öğrenen var mı ?
Yaaaaa ne güzelGünaydiiinDün benim kontrolum vardı doktorum büyük ihtimal kız dedi ama 10 gün sonra kesin netleşir dedi 12+5 teyim
Teşekkür ederim cnmAma çok güzelhayırlısı olsun canım
Benimde cımartesi kontrol varYaaaaa ne güzelBenimde cumartesi kontrolüm bakalım ne diyecek valla bende merak ediyorum.