2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Ahhh canım beni en iyi sen anlarsın trasfer iptalide çok can sıkıcı
Yalan söylemeyeceğim beklemek o kadar zor ki aslında beklemekten çok arada derede kalmak yorucu 1 yıl olmuş yumurta toplanalı embriyo donduralı yaşım olmuş 40 çok geç kalmış hissediyorum bir şekilde oldu diyelim 50 yaşına geldiğimde okula çocuk mu götüreceğim nasıl yetişecegim enerjisine diye düşünüyorum 4 defa ertelendi transfer aslında genç gösteriyorum dermişim ahahahahaha sinirler bozuk

Ahhhh, inşallah ne diyeyim. Zoladex’in etkisinden midir nedir, bu aralar pek olumlu şeyler geçmiyor aklımdan. Yanılmayı öyle çok istiyorum ki. Gelecek hafta kan tahlili vereceğim, her şey yolundaysa Estrofem’e başlayacağım.

Ayy çok iyi haber bu
Güzel olacak güzel Sadece yorgunsun o yüzden öyle geliyor. Uzun süredir modun düşük depresyondan estrofem e başlayana kadar çık

Ayy çok iyi haber bu
Güzel olacak güzel Sadece yorgunsun o yüzden öyle geliyor. Uzun süredir modun düşük depresyondan estrofem e başlayana kadar çık
Yorgunluk, beklemek, hormonların etkisi hepsi olabilir, haklısın. Bir hafta içinde çıkabilirsem
Senin güzel haberlerin yüzümü güldürdü inan. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…