- 14 Mart 2022
- 2.374
- 6.719
- 42
-
- Konu Sahibi melekomelek
- #12.981
Yaaaa maşallahDün doktorum kız dedi ama 1 ay sonra net olur dedimuhtemelen kızlar geliyor
Aynen çoğu insana uğurlu geldi doğru diyorsun.Bnde 1 ağustosta transfer olmuştum. Bu grup bana çok uğurlu geldiikiz erkek bekliyorum. Rabbim dileyen herkese verisn
SenindeAynen çoğu insana uğurlu geldi doğru diyorsun.
Senin de gözün aydın paşalar geliyor desene
Seninde gözün aydın canımAynen çoğu insana uğurlu geldi doğru diyorsun.
Senin de gözün aydın paşalar geliyor desene
Hadi hayırlısı olsun paşalar geliyorBnde 1 ağustosta transfer olmuştum. Bu grup bana çok uğurlu geldiikiz erkek bekliyorum. Rabbim dileyen herkese verisn
İnşallah canım evet nasipse 2 kızım olacakYaaaa maşallahSenin ikizdi hatırlıyorum. Bıcır bıcır olurlar onlar. Sağlıkla gelsinler inşallah
Çok teşekkür ederim canımHadi hayırlısı olsun paşalar geliyor
İyi düşünelim bizCiktida canim kac dakika çıktı onu bilmiyorum bir dakika baktim ben teste sonra biraktim bakmadim her zaman yarim saat incelerim testi bu sefer bakmicam tuttuinsallah ilk 10 dakikada çıkmıştır sabah tekrarlicam bakalim yine cikarsa kan vermeye gidecegim
Tabiki canim paylaşırımİyi düşünelim biztekrar yapınca paylaş bizimle
Yok canım daha belli değilSeninde
Seninde gözün aydın canımsenin daha belli değil demi?
Aynen benimki çok nazlıcanİnşallah canım evet nasipse 2 kızım olacakbakalım senin ne olacak muhtemelen göstermez senin nazlı bebe
Çıktı mı sonucun ayyyy merak ediyorumVerdim sabahtan
Maşallah gözün aydın canım.Çıktıııı1030
Yok 5. GünMaşallah gözün aydın canım.
Sana tek transfer yapılmıştı biliyorum ama 3. gün müydü ?
Değerin yüksek yaa aayyy dedim 3. Gün embriyosu bölünüp ikiz olmasın mı diyeYok 5. Gün
Çok teşekkür ederim ablacım
Ayy ne güzel yükselmiş maşallahÇıktıııı1030