2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Fetal Dna yı baya tavsiye ediyorlar. Ne kadara yaptırdın canım
BIR KAC FIRMA ILE GORUSTUM AMA EN COK ICIME VERİTAS SİNDİ.
RAKKAMLAR HER YERDE 300-350 EURO ARASI DEGISIYOR.
BENIMKI 350 EURO İDİ.
İKİLİ TEST YAPMICAKMIS . PAZARTESI VERDIM KANI İSPANYAYA GİTTİ. 10 GUN DEDILER. SONUC BEKLIYORUM . ÇOK HEYECANLII ÇOK STRESLİİİİ

BIR KAC FIRMA ILE GORUSTUM AMA EN COK ICIME VERİTAS SİNDİ.
RAKKAMLAR HER YERDE 300-350 EURO ARASI DEGISIYOR.
BENIMKI 350 EURO İDİ.
İKİLİ TEST YAPMICAKMIS . PAZARTESI VERDIM KANI İSPANYAYA GİTTİ. 10 GUN DEDILER. SONUC BEKLIYORUM . ÇOK HEYECANLII ÇOK STRESLİİİİ
Valla bilmiyorum bende bu testlerden anlamıyorum.
Fetal Dna nın %98 doğruluk payı varmış.
Dr bana 2 li tarama testi dedi ama yaşım 40 zaten yüksek risk çıkacak.
Cumartesi gittiğimde de özellikle bunu soracağım.

Valla bilmiyorum bende bu testlerden anlamıyorum.
Fetal Dna nın %98 doğruluk payı varmış.
Dr bana 2 li tarama testi dedi ama yaşım 40 zaten yüksek risk çıkacak.
Cumartesi gittiğimde de özellikle bunu soracağım.
SOR BAKALIM CANIM
SENIN KENDI DOKTORUN BUNU YAPALIM DEDIMI SANA
OZELLIKLE YAS YUKSEK OLANLARDA VE TÜP BEBEKTE DAHA FAZLA ÖNERİLİYORMUŞ.

SENINLE AYNI HAFTADAYIZ :)
DOĞUMDA AYNI GÜNNNN

Kızlar bugün transfer haric 8.gunum sabah idrar testi yaptim iki dakika baktim bisey cikmayinca kaldirdim kenara koydum yattim bi saat sonra kalktim test boyleydi sizce kuruma cizgisi mi yoksa ben ilk 5 dakika bakmadigim icin goremedim mi acaba sizinde düşüncelerinizi almak istedim 🤔🤗

Eklentiler

• IMG-20221025-WA0007.jpeg
    IMG-20221025-WA0007.jpeg
    63,6 KB · Görüntüleme: 52
SOR BAKALIM CANIM
SENIN KENDI DOKTORUN BUNU YAPALIM DEDIMI SANA
OZELLIKLE YAS YUKSEK OLANLARDA VE TÜP BEBEKTE DAHA FAZLA ÖNERİLİYORMUŞ.

SENINLE AYNI HAFTADAYIZ :)
DOĞUMDA AYNI GÜNNNN
Tüp bebek doktorumla görüşmedim bunu. Sadece ilaçlar için görüşmüştüm 15. haftaya kadar devam dediler. Bulunduğum yerde özel bir hastanedeki dr a gidiyorum ama gittiğim dr çok bilgili ve en çok tercih edilen doktor. Açıkçası kendisine de daha önce gittiğim için güveniyorum da. Bakalım sorunca kendisi de bilgi verir.

Kızlar bugün transfer haric 8.gunum sabah idrar testi yaptim iki dakika baktim bisey cikmayinca kaldirdim kenara koydum yattim bi saat sonra kalktim test boyleydi sizce kuruma cizgisi mi yoksa ben ilk 5 dakika bakmadigim icin goremedim mi acaba sizinde düşüncelerinizi almak istedim 🤔🤗
İnşallah pozitiftir canım.
Var silik çizgi.
Yarın sabah tekrar dene.

Tatlım çizgi görünüyor ama tekrarlaman lazım kasette bile çıktıysa hayırlısı olsun diyelim 🥰

Tatlım çizgi görünüyor ama tekrarlaman lazım kasette bile çıktıysa hayırlısı olsun diyelim 🥰
Ciktida canim kac dakika çıktı onu bilmiyorum bir dakika baktim ben teste sonra biraktim bakmadim her zaman yarim saat incelerim testi bu sefer bakmicam tuttu 😂 insallah ilk 10 dakikada çıkmıştır sabah tekrarlicam bakalim yine cikarsa kan vermeye gidecegim 🥰

X