2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Bende aahhh bende hep uyku modundayim
Çalışmak cok zor geliyor maalesef ama maddi olarak calismak zorundayim simdide bebis yolda asla birakmayi düşünmüyorum bebegimin eksikleri cok olacak ee doğum izni vs de olacak ben daha yıllık iznimi de kullanmadim daha sonra ihtiyac olur kullanırım diye.
Bulantı aşerme miğde yanması hepsi mevcut bende yarin da özel hastaneye gidip ikili test olacam bebişimi göreceğimden dolayı cok mutluyum Allah kucağımıza almayi da nasip etsin inşallah

Bende halsizim evim leş işten geliyorum yemek yediğim an bir uyku anlatamam akşam 8 de yatılır mi ben yatıyorum uyu uyu bir hal oldu onun dışında midem felan yerinde şükür sadece halsiz oda hep yemekten sonra

Bende halsizim evim leş işten geliyorum yemek yediğim an bir uyku anlatamam akşam 8 de yatılır mi ben yatıyorum uyu uyu bir hal oldu onun dışında midem felan yerinde şükür sadece halsiz oda hep yemekten sonra
ay benim de evim leş gibi 3 haftadır üst üste temizlikçi çağırıyorum ama gelmiyor maalesef kimse 8. katta oturuyorum diye. eşim yardımcı olsa da içime sinmiyor bana da iş yaptırmıyor yemeği hazırlıyor sağolsun yedikten sonra ikimizde pert. akşamları 12-1 den aşağı uyumayan ben 10-11 demeden yatakta oluyorumne dizi kaldı ne birşey anca uyku. :)

Ay bende buna şükür neler çektik bu zamanlara gelmek için

Merhaba tebrikler sağlıkla dünyaya gelir inşallah. Benim de saçlar beyaz yaş 41, dipten çıktılar ataştırırken gördüm mesajınızı siz ne yaptınız merak ettim

Merhaba tebrikler sağlıkla dünyaya gelir inşallah. Benim de saçlar beyaz yaş 41, dipten çıktılar ataştırırken gördüm mesajınızı siz ne yaptınız merak ettim
Teşekkür ederim.
Sizinde hayırlı olsun.
Hiç bir şey yapmadım baya çıktı beyazlarım.
Böyle devam edecek yapacak bir şey yok maalesef.

Günaydın kızlar birşey sormak istiyorum sizlere transferim çarşamba günü gerçekleşdi perşembe günü ve dün gündüz bir kaç saat uyumama rağmen gece saat 20:00-21:00 arasıda tekrardan uykum geliyor ve yine uyuyorum uyanıp 23:00de falan yatağa geçtiğimde sabaha kadar aralıksız yine uyumaya devam ediyorum böyle değildim ben normalde yani çalıştığım zamanda yorgunsam eğer tv izlerken uyuyordum şimdi işede gtmiyorum evdede birşey yapmıyorum ama uyuyorummmm belirti olarak düşnmelimiyimmm yoksa bana mı öyle geliyor....

Kızlar cumartesi günü ikili tarama testi olduk biz çok şükür bebiş iyi durumda denildi ölçümler tam olmasi icin alttan da ultrasonla bebeğin Beyin ölçümleri yapıldı kilolu olduğumdan normalde tam olcemediler ama normal geldi simdi kan sonucu Perşembe çıkacak onu bekliyoruz.

Dün biraz temizlikti falan kaptırdım kendimi ve az ağrım oldu.
Yatmadan wc girdim ve açık pembe renkte kanama vardı sadece kağıda silinince geldi. Haliyle cok korktum progestan hapımı alıp direk yattım orkid de koydum ne olur olmaz diye ama gece 3-4 kere kalktığımda devam etmiyordu şuanda da az kahve rengi olarak silince geliyor bizim bebiş beni sürekli korkutmak tan zevk alıyor sanırım eşimde cok korktu tabiki.

Bugün işe gitmedim evde uzanıyorum. Çok sıkıldım evde çalışmayı seven biri olduğum için aklımda şirkette kaldı maalesef ama uyuyacam bol bol bu arada bulantilar da geri geldi bu sabah en azından bebişim benimle oldugunu belli ediyor. Bu korkular hic bitmeyecek sanırım.

Çok şükür canım artar inşallah artmadıktan sonra kaç olsa önemi yok
aylissss
epeydir girmiyordum.
seni merak ettıgım ıcın gırdım...

nasıl sevındım bilemezsinn.. sağlıkla devam etsin minnoş büyüsün kocaman olsunn.
kocaman olsunda annesının mıdesını bulandırsınn hadı bakalıımm allah kolaylık versın

bızde büyüdük çok şüküürr.
inanılmaz halsızlık mıde bulantılarım var bizimki ben çok zorluyor ama cok sukur dıyorum hepsınze razıyım...
gecen pazartes nıpty testı verdık yenı bır test dna ıncelecenıyor 2 li 3 lü testlerden daha kapsamlı ve ozelıkle bızım tup bebek annelerıne onerıyorlar. o testın sonucunu beklıyorum. gecmek bılmıyor gunler. ve ınan kı o yasadıgımız telas bekleyıs korku var asla bıtmıyor.
belkı dıyorum bu sonucum ıyı gelırse bır nebze rahatlarım.
biz tüp bebek annelerının kaderı bu doguma kadar telaşemizin bitmeyecek olmasıı...

sağlıkla alalım bebeklerımızı kucagımıza kızlar hepimiizzz...

sağlıcakla kalın öpüldünüüzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…