- 5 Şubat 2014
- 348
- 612
- 34
-
- Konu Sahibi melekomelek
- #12.901
Bende aahhh bende hep uyku modundayimGünaydın kızlar. NasılsınızBenim hiç halim yok , çok halsizim işe zor gidip geliyorum. Muhtemelen böyle giderse işten de ayrılacağım. Hamile olan arkadaşlar sizler de aynı mısınız. 🖐
Öğlen uykusuzluktan ölüyorum elimi yüzümü yıkıyorum o dereceMidem sürekli şiş vaziyette.
Yanlış anlaşılmasın bunlara bile şükrediyorum ama zorluyor tabi insanı. Herkes için güzel sonuçlar olsun
Bende halsizim evim leş işten geliyorum yemek yediğim an bir uyku anlatamam akşam 8 de yatılır mi ben yatıyorum uyu uyu bir hal oldu onun dışında midem felan yerinde şükür sadece halsiz oda hep yemekten sonraGünaydın kızlar. NasılsınızBenim hiç halim yok , çok halsizim işe zor gidip geliyorum. Muhtemelen böyle giderse işten de ayrılacağım. Hamile olan arkadaşlar sizler de aynı mısınız. 🖐
Öğlen uykusuzluktan ölüyorum elimi yüzümü yıkıyorum o dereceMidem sürekli şiş vaziyette.
Yanlış anlaşılmasın bunlara bile şükrediyorum ama zorluyor tabi insanı. Herkes için güzel sonuçlar olsun
Ya ben cıktımı cıkmadımı anlamıyorum hiçBu arada göbeği çıkan hamişler varmı ben baya baya gösteriyorum ya kizzzzz
Benimde maşallahım vardı o konuda şimdi daha da varYa ben cıktımı cıkmadımı anlamıyorum hiçhafiften var gibi ama normaldede vardı
ay benim de evim leş gibi 3 haftadır üst üste temizlikçi çağırıyorum ama gelmiyor maalesef kimse 8. katta oturuyorum diye. eşim yardımcı olsa da içime sinmiyor bana da iş yaptırmıyor yemeği hazırlıyor sağolsun yedikten sonra ikimizde pert. akşamları 12-1 den aşağı uyumayan ben 10-11 demeden yatakta oluyorumne dizi kaldı ne birşey anca uyku. :)Bende halsizim evim leş işten geliyorum yemek yediğim an bir uyku anlatamam akşam 8 de yatılır mi ben yatıyorum uyu uyu bir hal oldu onun dışında midem felan yerinde şükür sadece halsiz oda hep yemekten sonra
Ay bende buna şükür neler çektik bu zamanlara gelmek içinay benim de evim leş gibi 3 haftadır üst üste temizlikçi çağırıyorum ama gelmiyor maalesef kimse 8. katta oturuyorum diye. eşim yardımcı olsa da içime sinmiyor bana da iş yaptırmıyor yemeği hazırlıyor sağolsun yedikten sonra ikimizde pert. akşamları 12-1 den aşağı uyumayan ben 10-11 demeden yatakta oluyorumne dizi kaldı ne birşey anca uyku. :)
Merhaba tebrikler sağlıkla dünyaya gelir inşallah. Benim de saçlar beyaz yaş 41, dipten çıktılar ataştırırken gördüm mesajınızı siz ne yaptınız merak ettimBenimde çok beyazım var aileden genetik kahretsintransferden önce boyuycam siyah uzun saçlarım. İşte siyah olunca saç rengi beyazlar çok belli oluyor. 1 ayda da beyazlar biraz belli oluyor. Hamile olursam napıcam diyorum kendi kendime sonra bebeğim olsun platin gri gibi gezerim ne olacak diyorum
Merhaba.Gokalp oner nasil bi dr acaba?bende tup bebege baslicam.istanbuldan ona gore gidicem.gercekten internetteki videolarinda gorundugu,konustugu gibimi?siz memnun kaldinizmi?sonucunuz noldu?tavsiye edermisiniz?birde sgk dan alinan tup bebek raporu geciyormu?Evet Kayseri'de yaptırdım. Doktor Gökalp öner
Allah razı olsun canımtedaviyi Kayseri'de görüyorum. Prof Gökalp öner var . Onun hastasıyım inşallah Rabbim utandirmasin. Sende durum gokalp bey nasil bi dr acaba memnunmusunuz?
Teşekkür ederim.Merhaba tebrikler sağlıkla dünyaya gelir inşallah. Benim de saçlar beyaz yaş 41, dipten çıktılar ataştırırken gördüm mesajınızı siz ne yaptınız merak ettim
Aminnn inşallah rabbim herkese nasip etsinSağlıkla doğsun inşallah.
Kaç haftalık oldun sen ?
İyi de çok erken değil mi. Varsa bile çıkmazKızlaaaar bugun 4. Gün ve ben çok kafayı takmış durumdayım yine acaba benimle birlikteler mi yarından sonra testlere başlasammı diye
5.gün taze embriyo transferi diye belki çıkar diye düşündm bilmiyorumİyi de çok erken değil mi. Varsa bile çıkmaz
Sabretmek çok zor ama dayan moralin bozulur ne gerek var çünkü bazı arkadaşların negatif sandılar sonra pozitif çıktı kanda boşa üzülmeKızlaaaar bugun 4. Gün ve ben çok kafayı takmış durumdayım yine acaba benimle birlikteler mi yarından sonra testlere başlasammı diye
aylissssÇok şükür canımartar inşallah artmadıktan sonra kaç olsa önemi yok