- 14 Mart 2022
- 2.374
- 6.719
- 42
-
- Konu Sahibi melekomelek
- #12.961
Canım sanırsam 12+5 oluyorum cumartesi. Dr da belli olabilir diğer kontrolünde demişti ama bilmiyorum.Benimde cımartesi kontrol varcumartesi kaç haftalık olcaksın senin belli olur büyük ihtimal
Rabbim gönlünüze göre nasip etsinYaaaaa ne güzelBenimde cumartesi kontrolüm bakalım ne diyecek valla bende merak ediyorum.
Teşekkür ederim cnm aminnnnAy gözün aydın Allah sağlıkla sayıların artmasini kucağına almayi da nasip etsin cnm
İnşallah sorunsuz sıkıntısız ilerler rahat rahat geçiririz hamileliğimizi.Rabbim gönlünüze göre nasip etsinçok heyecan verici galiba yeni yeni tadini cikartmaya baslicaz hamileligimizin
Sen genetik test yada ikili test vericek misinCanım sanırsam 12+5 oluyorum cumartesi. Dr da belli olabilir diğer kontrolünde demişti ama bilmiyorum.
NIPTY TESTI YAPTIRDINIZ MI KIZLARYaaaaa ne güzelBenimde cumartesi kontrolüm bakalım ne diyecek valla bende merak ediyorum.
Aynen hem ense ve burun ölçümlerini alacak hem de 2 li tarama testi yaptıracak.Sen genetik test yada ikili test vericek misin
Fetal Dna yı baya tavsiye ediyorlar. Ne kadara yaptırdın canımNIPTY TESTI YAPTIRDINIZ MI KIZLAR
BEN SONUC BEKLIYORUM
FETAL DNA DNA DENIYOR
BANA İKİLİ DEĞİLDE NIPTY TESTINI ONERDILER O YUZDEN ONU YAPTRDIKAynen hem ense ve burun ölçümlerini alacak hem de 2 li tarama testi yaptıracak.
BIR KAC FIRMA ILE GORUSTUM AMA EN COK ICIME VERİTAS SİNDİ.Fetal Dna yı baya tavsiye ediyorlar. Ne kadara yaptırdın canım
Valla bilmiyorum bende bu testlerden anlamıyorum.BIR KAC FIRMA ILE GORUSTUM AMA EN COK ICIME VERİTAS SİNDİ.
RAKKAMLAR HER YERDE 300-350 EURO ARASI DEGISIYOR.
BENIMKI 350 EURO İDİ.
İKİLİ TEST YAPMICAKMIS . PAZARTESI VERDIM KANI İSPANYAYA GİTTİ. 10 GUN DEDILER. SONUC BEKLIYORUM . ÇOK HEYECANLII ÇOK STRESLİİİİ
SOR BAKALIM CANIMValla bilmiyorum bende bu testlerden anlamıyorum.
Fetal Dna nın %98 doğruluk payı varmış.
Dr bana 2 li tarama testi dedi ama yaşım 40 zaten yüksek risk çıkacak.
Cumartesi gittiğimde de özellikle bunu soracağım.
Tüp bebek doktorumla görüşmedim bunu. Sadece ilaçlar için görüşmüştüm 15. haftaya kadar devam dediler. Bulunduğum yerde özel bir hastanedeki dr a gidiyorum ama gittiğim dr çok bilgili ve en çok tercih edilen doktor. Açıkçası kendisine de daha önce gittiğim için güveniyorum da. Bakalım sorunca kendisi de bilgi verir.SOR BAKALIM CANIM
SENIN KENDI DOKTORUN BUNU YAPALIM DEDIMI SANA
OZELLIKLE YAS YUKSEK OLANLARDA VE TÜP BEBEKTE DAHA FAZLA ÖNERİLİYORMUŞ.
SENINLE AYNI HAFTADAYIZ :)
DOĞUMDA AYNI GÜNNNN
İnşallah pozitiftir canım.Kızlar bugün transfer haric 8.gunum sabah idrar testi yaptim iki dakika baktim bisey cikmayinca kaldirdim kenara koydum yattim bi saat sonra kalktim test boyleydi sizce kuruma cizgisi mi yoksa ben ilk 5 dakika bakmadigim icin goremedim mi acaba sizinde düşüncelerinizi almak istedim
İnşallah canım sağolasın yarin sabah kan vermeyi düşünüyorum bakalimİnşallah pozitiftir canım.
Var silik çizgi.
Yarın sabah tekrar dene.
Dün doktorum kız dedi ama 1 ay sonra net olur dediGünaydın kızlarMerak ediyorum bizim sayfadan cinsiyetini öğrenen var mı ?
Tatlım çizgi görünüyor ama tekrarlaman lazım kasette bile çıktıysa hayırlısı olsun diyelimKızlar bugün transfer haric 8.gunum sabah idrar testi yaptim iki dakika baktim bisey cikmayinca kaldirdim kenara koydum yattim bi saat sonra kalktim test boyleydi sizce kuruma cizgisi mi yoksa ben ilk 5 dakika bakmadigim icin goremedim mi acaba sizinde düşüncelerinizi almak istedim
Bnde 1 ağustosta transfer olmuştum. Bu grup bana çok uğurlu geldiDün doktorum kız dedi ama 1 ay sonra net olur dedimuhtemelen kızlar geliyor
Ciktida canim kac dakika çıktı onu bilmiyorum bir dakika baktim ben teste sonra biraktim bakmadim her zaman yarim saat incelerim testi bu sefer bakmicam tuttuTatlım çizgi görünüyor ama tekrarlaman lazım kasette bile çıktıysa hayırlısı olsun diyelim