2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

aylissss :KK200:
epeydir girmiyordum.
seni merak ettıgım ıcın gırdım...

nasıl sevındım bilemezsinn.. sağlıkla devam etsin minnoş büyüsün kocaman olsunn.
kocaman olsunda annesının mıdesını bulandırsınn hadı bakalıımm allah kolaylık versın :KK70:

bızde büyüdük çok şüküürr.
inanılmaz halsızlık mıde bulantılarım var bizimki ben çok zorluyor ama cok sukur dıyorum hepsınze razıyım...
gecen pazartes nıpty testı verdık yenı bır test dna ıncelecenıyor 2 li 3 lü testlerden daha kapsamlı ve ozelıkle bızım tup bebek annelerıne onerıyorlar. o testın sonucunu beklıyorum. gecmek bılmıyor gunler. ve ınan kı o yasadıgımız telas bekleyıs korku var asla bıtmıyor.
belkı dıyorum bu sonucum ıyı gelırse bır nebze rahatlarım.
biz tüp bebek annelerının kaderı bu doguma kadar telaşemizin bitmeyecek olmasıı...

sağlıkla alalım bebeklerımızı kucagımıza kızlar hepimiizzz...

sağlıcakla kalın öpüldünüüzzz :dua::KK15:
Yaa nasıl özlemişim ❤️ teşekkür ederim , kan verdim bugün sonucu daha çıkmadı. idrarda evet bir şeyler çıktı ama pozitif görüp kanda negatif olan arkadaşlar vardı , dediğin gibi korku bitmeyecek ❤️
Maşallah canım 🧿 dualarım seninle ,Allahın izniyle dna sonuçların temiz gelsin biraz rahatlarsın 🤲🏻🥰

Yaa nasıl özlemişim ❤️ teşekkür ederim , kan verdim bugün sonucu daha çıkmadı. idrarda evet bir şeyler çıktı ama pozitif görüp kanda negatif olan arkadaşlar vardı , dediğin gibi korku bitmeyecek ❤️
Maşallah canım 🧿 dualarım seninle ,Allahın izniyle dna sonuçların temiz gelsin biraz rahatlarsın 🤲🏻🥰
inşallaahhhh :KK200:
sonucunu beklıyoruzz bugun gırcem ara ara
habersız bırakma :KK15:

Gözün aydın rabbim sağlıklı bir gebelik geçirmenizi nasip etsin. Sağlıkla kucağına al inşallah

HEYTTT BEE MAŞALLAH DEĞERE BAAAAAKK :halay: :halay: evet buna halay çekelim artık dimii :):KK200:

Allah kat kat arttırsın canım çok sevindim allah nazarlardan saklasın bı sen bi melekomelek melekomelek yüreğimi ağzıma getirdiniz cadılar 😍😂 artık keyfini çıkartın 🎉🥳🥰💕😘

Maşallah canım.
Güzel güzel artsın değerin.
Kucağına almak nasip olsun 🙏🙏
Çok sevindim.
Hepinizden teker teker Allah razı olsun duanızı her anımda hissettim 3 aydır birbirimiz için dua ediyoruz inşallah hepimiz kucağımıza da alırız😍❤️
Neptün’üm,sulgen,maysam,shilmy sizin için hep dua edicem sizi bekliyorum 🥰❤️

Hepinizden teker teker Allah razı olsun duanızı her anımda hissettim 3 aydır birbirimiz için dua ediyoruz inşallah hepimiz kucağımıza da alırız😍❤️
Neptün’üm,sulgen,maysam,shilmy sizin için hep dua edicem sizi bekliyorum 🥰❤️
Sağol canım Allah razı olsun sende sağlıcakla kucağına alırsın inşallah ❤️

X