- 8 Haziran 2022
- 1.562
- 2.313
- 26
-
- Konu Sahibi melekomelek
- #12.921
Yaa nasıl özlemişimaylissss
epeydir girmiyordum.
seni merak ettıgım ıcın gırdım...
nasıl sevındım bilemezsinn.. sağlıkla devam etsin minnoş büyüsün kocaman olsunn.
kocaman olsunda annesının mıdesını bulandırsınn hadı bakalıımm allah kolaylık versın
bızde büyüdük çok şüküürr.
inanılmaz halsızlık mıde bulantılarım var bizimki ben çok zorluyor ama cok sukur dıyorum hepsınze razıyım...
gecen pazartes nıpty testı verdık yenı bır test dna ıncelecenıyor 2 li 3 lü testlerden daha kapsamlı ve ozelıkle bızım tup bebek annelerıne onerıyorlar. o testın sonucunu beklıyorum. gecmek bılmıyor gunler. ve ınan kı o yasadıgımız telas bekleyıs korku var asla bıtmıyor.
belkı dıyorum bu sonucum ıyı gelırse bır nebze rahatlarım.
biz tüp bebek annelerının kaderı bu doguma kadar telaşemizin bitmeyecek olmasıı...
sağlıkla alalım bebeklerımızı kucagımıza kızlar hepimiizzz...
sağlıcakla kalın öpüldünüüzzz
inşallaahhhhYaa nasıl özlemişimteşekkür ederim , kan verdim bugün sonucu daha çıkmadı. idrarda evet bir şeyler çıktı ama pozitif görüp kanda negatif olan arkadaşlar vardı , dediğin gibi korku bitmeyecek
Maşallah canımdualarım seninle ,Allahın izniyle dna sonuçların temiz gelsin biraz rahatlarsın
Tamaminşallaahhhh
sonucunu beklıyoruzz bugun gırcem ara ara
habersız bırakma
Canımmmmm çıktı mı sonucun ?
Yok ablacım 4 gibi almaya gidicemCanımmmmm çıktı mı sonucun ?
Rabbim gönlünden geçeni hayırlı kılsın gözün gönlün karnın kucağına dolu dolu olsunYok ablacım 4 gibi almaya gidicem
Gözün aydın rabbim sağlıklı bir gebelik geçirmenizi nasip etsin. Sağlıkla kucağına al inşallahKan sonucum çıktı474 çıkmışş
Çok şükür
HEYTTT BEE MAŞALLAH DEĞERE BAAAAAKKKan sonucum çıktı474 çıkmışş
Çok şükür
Allah kat kat arttırsın canım çok sevindim allah nazarlardan saklasın bı sen biKan sonucum çıktı474 çıkmışş
Çok şükür
Maşallah canım.Kan sonucum çıktı474 çıkmışş
Çok şükür
Sağol canım.Allah kat kat arttırsın canım çok sevindim allah nazarlardan saklasın bı sen bimelekomelek yüreğimi ağzıma getirdiniz cadılar artık keyfini çıkartın
Gözün aydın rabbim sağlıklı bir gebelik geçirmenizi nasip etsin. Sağlıkla kucağına al inşallah
HEYTTT BEE MAŞALLAH DEĞERE BAAAAAKKevet buna halay çekelim artık dimii :)
Allah kat kat arttırsın canım çok sevindim allah nazarlardan saklasın bı sen bimelekomelek yüreğimi ağzıma getirdiniz cadılar artık keyfini çıkartın
Hepinizden teker teker Allah razı olsun duanızı her anımda hissettim 3 aydır birbirimiz için dua ediyoruz inşallah hepimiz kucağımıza da alırızMaşallah canım.
Güzel güzel artsın değerin.
Kucağına almak nasip olsun
Çok sevindim.
Sağol canım Allah razı olsun sende sağlıcakla kucağına alırsın inşallahHepinizden teker teker Allah razı olsun duanızı her anımda hissettim 3 aydır birbirimiz için dua ediyoruz inşallah hepimiz kucağımıza da alırız
Neptün’üm,sulgen,maysam,shilmy sizin için hep dua edicem sizi bekliyorum
Hala adet olmadım bekliyorum bakalımSağol canım.
Sırada sen varsın Allahın izniyle.
MaşallahKan sonucum çıktı474 çıkmışş
Çok şükür
Ben oldum estrofem kullanmaya başladım ama nedense yine iptal olcak gibi geliyoHala adet olmadım bekliyorum bakalım
Sende durduk yere bişey çıkarma.Ben oldum estrofem kullanmaya başladım ama nedense yine iptal olcak gibi geliyo
Kizz güldürdün beni canımsınSende durduk yere bişey çıkarma.
Çağırma olumsuzu.
Bir bakıyormuşsun hadi gel transfere diyormuş dr.
Allah işini gücünü rast getirsin canım.
Kötü düşünme neden olmasınBen oldum estrofem kullanmaya başladım ama nedense yine iptal olcak gibi geliyo