Düşük amh, tüp bebek, yumurta sayısı az olanlar toplanalım kızlar ❤

Düşük amh ile kaç yumurtanız gelişti?

• 1

OY: 54 17,6%
  • 2

OY: 75 24,4%
  • 3

OY: 35 11,4%
  • 4

OY: 45 14,7%
  • 5

OY: 28 9,1%
  • 6

OY: 21 6,8%
  • 7

OY: 14 4,6%
  • 8

OY: 10 3,3%
  • 9

OY: 7 2,3%
  • 10 ve daha çok

OY: 18 5,9%

• Ankete Katılan
    307
Hayır biosteronun hiç bir faydasını görmedim ben her hangi bi yumurta kalitemde artması satışında artması tam tersi azalma oldu bende. Bayağı uzun kullandım 3 kutu dediğim gibi yani 3 ay yapıyor
Bende sizinle aynı düşüncedeydim aslında bencede yumurta fsh yüksek olunca büyümüyor gibi geliyordu ama burdan bi arkadaşında geçen ay yumurtası büyümemiş tedavi iptal olmuş fakat fsh sorunu hiç yok
Birazda nasip mi bilmiyorum ki herkese herşey iyi gelmiyor sanırım kiminin ilacla büyüyor kiminin daha yüksek dozla kiminin düşük dozla sanırım
Kızlar selam, benim de tedavim de 5 yumurta ile başladık 8. Günde 12-14-15-16-17 oldular
8. Gün sonrası 9.günnde doktor ultrason da göremedi şok oldum.
Meğerse kendi çatlamış yumurtam, tüp benek tedavim iptal oldu, aşılama yaptırdım başka alternatifim yoktu zaten.
Tedavi olarak 300 gonalf yaptırdı her gün
Bir de eşit büyüsün diye 4 kutu da başka iğne verdi

Merhaba bugün tüp bebek tedavisine başladım. Doktorum ultrasona 10 yumurta saydı yaşım 28 ve amh düşüklüğümde yok 2.6 bu kadar yumurta az değil mi sizce?

Merhabaa bende şurda yerimi alayim öncelikle kendimden bahsetmek istiyorum yaşim 29 amh degerim 1.01 ogendigimden 4 ay geçti ondan sonra özel hastaneye gittim ve doktorum 1 sene daha iliskine devam et dedi bende araştırdım ve maxijuno ve krilom omega 3 astaksantin içerikli urununu kullaniyorum 5 gun oldu daha yeni basladim. Onun haricinde avokado ceviz bal karisimi yiyorum her sabah bu ay 6.7 eylulde pik gorup degerlendirdim beklemedeyim eger regl olursam adetimin 2. Veya 3
Gunu tekrar bi hormon testi amh testi ve ultrasonla yumurttaliklarima baktirmak istiyorum ondan sonra İnfertilite bolumune yonlendirilir miyim inanin bilmiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum 😊 hsg falan çekilmedim daha

Yaşım 42 bir tüp bebek negatif oldu şimdi ikinciye başlıycam havuz yöntemi ne demek oluyor kızlar
Yumurta miktarı az olunca oluşan embriyo sayısıda az oluyor sonra tekrar tedaviye başlayıp yeniden toplama ve embriyo oluşturma ile embriyoları biriktiriyorlar buna havuz yöntemi deniyor

Yumurta miktarı az olunca oluşan embriyo sayısıda az oluyor sonra tekrar tedaviye başlayıp yeniden toplama ve embriyo oluşturma ile embriyoları biriktiriyorlar buna havuz yöntemi deniyor
Her ay yumurta toplama çok maliyetli ya. Mesela her ay yumurtalar toplanıp her ay döllememi yapacaklar yoksa yumurtaları biriktirip bi seferde mi dölleme yapıyorlar

Merhaba. Cuma kontrolde gonalf 150 pergoveris 150 girdi doktor 3 gün kullandım. Pazartesi günü kontrolde 3 folikülun 18 mm olduğu diğerlerinin geriden geldiğini rezerv düşüklüğüne rağmen iyi geliştilerini söyledi doktor. Dün 00.40da iki tane çatlatma iğnesi yaptım. Yarın 11.40da opu var inşallah ucu de embriyo olur 🙏🙏
İğneleri kaç gün kullandınız

Her ay yumurta toplama çok maliyetli ya. Mesela her ay yumurtalar toplanıp her ay döllememi yapacaklar yoksa yumurtaları biriktirip bi seferde mi dölleme yapıyorlar
Yumurta toplandığı gün spermle birleştirip döllenme işlemi yapılır , bazı aylar yumurtalar yoksa tedavi başlamaz veya yumurta gelişimi iyi olmazsa toplama yapılmaz o şekilde belki biraz bütçe olarak toparlanma olabilir yoksa her ay arka arkaya yaptırmak maddi açıdan pek mümkün olmayabilir

Benimde Yumurta sayım az , toplam 4 folikül vardı e2 722 idi sonra düştü sizin de düşmüş müydü , benim yumurtalarım 14-16-12-15 olmuştu Gonalf 300 + eşit büyümesi için de başka bi iğne verdi
E2 değerim düşünce panik oldum
Henüz toplanma olmadı
Hangi iğne acaba eşit büyümesi için. Benim 9.gün iki tane güzel büyüdü ama 4 tane küçük kaldı. Gonalf 150 ve pergoveris kullanıyorum

Merhaba hepinizee... Haziran ayından beri tüp bebek surecindeyim. Amh 0.08, 36 yaşındayım. Ağustos ayında bir tane yumurta toplanabildi..bugün tekrar yumurta toplama işlemi yapıldı. 3 tane yumurta alındı. Toplamda 4 yumurtam var. Dua edin olur mu? Dördü de emriyo olsun 5.gune gitsin bana bebiş olarak gelsin ve sağlıkla kucağıma alayım🙏🏻🙏🏻
Sonucunuz ne oldu

4 yumurtadan sadece biri embriyo oldu. Donduruldu . Havuz yöntemi yapılacak.şimdi adet olmayı bekliyorum.. tekrar yumurta toplanacak
Anladım insallah cok cok olur yumurtalar. İlkinde benimde 4 ten bir olmustu bu sefer bakalım kac tane olacak. Havuzdan vazgectim ben bu hafta toplansın 3 ay sonra falan transfer olurum

2. Transferim de olumsuz oldu.

3. Transfere adetimle beraber başlayacağım. Amh düşüklüğü, yumurta kalitesini arttırmak için önereceğiniz tavsiyeler var mı?

Omega3 d3k2 folik asit.. başka önerisi olan varsa

3. Transfere adetimle beraber başlayacağım. Amh düşüklüğü, yumurta kalitesini arttırmak için önereceğiniz tavsiyeler var mı?

Ben arı poleni arı sütü kullanıyorjm eğriçayırdan ama işe yarıyor mu bilmiyorum

Vitamin dışında, Yumurta kalitesini artırmak için avakado, badem, ceviz, havuç, nar yedim bir de hayır tohumu, aslan pençesi, altın tohumu karışımı içtim. Bunları deneyebilirsiniz

Anladım insallah cok cok olur yumurtalar. İlkinde benimde 4 ten bir olmustu bu sefer bakalım kac tane olacak. Havuzdan vazgectim ben bu hafta toplansın 3 ay sonra falan transfer olurum
Amin inşallah sağlık kaliteli ve çok olurlar 🙏🏻🙏🏻
Umarım sizin de çok iyi yumurtalar olur ve bu sefer sağlıkla sıhhatle kucağınıza alırsınız 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

X