Yaa sorma bende dün verdim ya bugün hala yoktu en son 4 de asm yi aradim laboratuar dan bak dedi bi şifre gibi birşey verdi ordan baktım bende 197 olmus benim çok şükürButun kan sonuclarim cikti ama bilin bakalim hangisi haricdalga gecer gibi 3 sayfa sonuc var ama icinde hcg yok
Öyle düşünme inşaallah sağlıklıdır canımAcaba sağlıklı mı değil mi ? Hep aklımda bu soru varAma alttan görünürse haftaya gitmem daha mantıklı
İnşallah canımÖyle düşünme inşaallah sağlıklıdır canım
Benimde pazartesi 1693tü Bugün 3126 cuma günü karından görünürmüş senin de görünür büyük ihtimalAcaba sağlıklı mı değil mi ? Hep aklımda bu soru varAma alttan görünürse haftaya gitmem daha mantıklı
Canim ben degilim sanirim kesede gorunmemis karindan vajinalde yaptiramamisKese mi gozukmedi bebek mi?
Ben zaten online lab dan bakiorum. Ama yoo cikmadiYaa sorma bende dün verdim ya bugün hala yoktu en son 4 de asm yi aradim laboratuar dan bak dedi bi şifre gibi birşey verdi ordan baktım bende 197 olmus benim çok şükür
Ay afedersin senin onu cevapladigin yorumu cevapladim sanirimCanim ben degilim sanirim kesede gorunmemis karindan vajinalde yaptiramamis
Evet sasirdik allah korusun dis gebelikten supheliniyor arkadas kan vermis bakalim ne olacak hayirli haberler insallahAy afedersin senin onu cevapladigin yorumu cevapladim sanirimkese 3000 hcg den sonra gorunmuyo muydu
Bugunmu verdin canım benimki en alttaydı bende başta goremedim bi baktım alttaki sayfadaymisBen zaten online lab dan bakiorum. Ama yoo cikmadi
İyi düşün iyi olsun değerin de güzel gayet benim lekelenme ve ağrı vardı o yüzden gittim yoksa bekleyecektimAcaba sağlıklı mı değil mi ? Hep aklımda bu soru varAma alttan görünürse haftaya gitmem daha mantıklı
Bende de TSH yüksekliği var cuma onun kontrolü için gideceğimİyi düşün iyi olsun değerin de güzel gayet benim lekelenme ve ağrı vardı o yüzden gittim yoksa bekleyecektim
Onu ihmal etme tabi bende düzenli baktırıyorum haşimato var bende de ama tsh normal çıkıyor düzenli baktırırım yine. İlaç kullanıyor musun onun içinBende de TSH yüksekliği var cuma onun kontrolü için gideceğimondan dolayı da tedirginim
Doktor hcg 3000 olursa görünür demişti bize deBenimde pazartesi 1693tü Bugün 3126 cuma günü karından görünürmüş senin de görünür büyük ihtimal
Benimki de hasimato. Levitron 25 mcg verdi . Halbuki hamilelikten önce 75lik kullanıyordum ama ısrarla 25 ile başlayıp 10 gün sonra bakalım dediOnu ihmal etme tabi bende düzenli baktırıyorum haşimato var bende de ama tsh normal çıkıyor düzenli baktırırım yine. İlaç kullanıyor musun onun için
Kese canımKese mi gozukmedi bebek mi?
Buvun verdim. Sonuc sayfasinda bugune ait cikan 3 sonuc var 3u de degilBugunmu verdin canım benimki en alttaydı bende başta goremedim bi baktım alttaki sayfadaymis
Bi doktora daha git canim degerin cok iyi bu degerde olup sagliksiz gebelik ben gormedm. Benimki cok dusuktu sagliksiz oldugundaKese canım
Oyle yapacagim canim.. dis gebelik gecirip degeri bu kadar yukselenler de varmis internette okudum da baya kotu oldumBi doktora daha git canim degerin cok iyi bu degerde olup sagliksiz gebelik ben gormedm. Benimki cok dusuktu sagliksiz oldugunda