2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Butun kan sonuclarim cikti ama bilin bakalim hangisi haric dalga gecer gibi 3 sayfa sonuc var ama icinde hcg yok
Yaa sorma bende dün verdim ya bugün hala yoktu en son 4 de asm yi aradim laboratuar dan bak dedi bi şifre gibi birşey verdi ordan baktım bende 197 olmus benim çok şükür

Bulantısı olanlar ben ilkte taze zencefil koklayıp kemiriyordum rahatlatıyor bayağı aklınızda olsun benim başlamadı daha bir iki haftaya başlar gibi belirtileri başladı maalesef

Onu ihmal etme tabi bende düzenli baktırıyorum haşimato var bende de ama tsh normal çıkıyor düzenli baktırırım yine. İlaç kullanıyor musun onun için
Benimki de hasimato. Levitron 25 mcg verdi . Halbuki hamilelikten önce 75lik kullanıyordum ama ısrarla 25 ile başlayıp 10 gün sonra bakalım dedi

Bi doktora daha git canim degerin cok iyi bu degerde olup sagliksiz gebelik ben gormedm. Benimki cok dusuktu sagliksiz oldugunda
Oyle yapacagim canim.. dis gebelik gecirip degeri bu kadar yukselenler de varmis internette okudum da baya kotu oldum su belirsizlik bi son bulsa hayirlisiyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…