- 24 Mayıs 2017
- 7.479
- 14.646
- 33
Hakkinda hayirlisi olsunOyle yapacagim canim.. dis gebelik gecirip degeri bu kadar yukselenler de varmis internette okudum da baya kotu oldum su belirsizlik bi son bulsa hayirlisiyla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hakkinda hayirlisi olsunOyle yapacagim canim.. dis gebelik gecirip degeri bu kadar yukselenler de varmis internette okudum da baya kotu oldum su belirsizlik bi son bulsa hayirlisiyla
Yüksek doz çocuğu etkileyebilir diye azaltmış olabilir endokrin uzmanına mı gittinBenimki de hasimato. Levitron 25 mcg verdi . Halbuki hamilelikten önce 75lik kullanıyordum ama ısrarla 25 ile başlayıp 10 gün sonra bakalım dedi
Tsh benimde yavaş çalışıyor surekli ilac kullanıyorum pek tedirgin olacak bisey yok yaniBende de TSH yüksekliği var cuma onun kontrolü için gideceğim ondan dolayı da tedirginim
Kaç mcg kullanıyorsun?Tsh benimde yavaş çalışıyor surekli ilac kullanıyorum pek tedirgin olacak bisey yok yani
Belki de evet endokrin uzmanına gittimYüksek doz çocuğu etkileyebilir diye azaltmış olabilir endokrin uzmanına mı gittin
Aramızda 3 gün var benimde görünmedi yolk kesesi falan daha küçükler annesi iyidirBebek görünmedi sadece kese görünüyor.
Levotiron 25 mcg kullanıyorum kızımda da kullanmıştım çok şükür sıkıntı olmadıKaç mcg kullanıyorsun?
Degerin duzensiz artmasi ve kesenin gozukmemesiKizlar dis gebeligin belirtileri nelerdi benim sag kasigimda 1 noktada inanilmaz sanci var tam bacagin ustunde
Ha o zaman beklicez oyle seyler yok inanilmaz sag kasikta sanci iyice paranoyak oldukDegerin duzensiz artmasi ve kesenin gozukmemesi
Hic doktara gittiniz miHa o zaman beklicez oyle seyler yok inanilmaz sag kasikta sanci iyice paranoyak olduk
6 haftalikken gidicem insallah stese girmemk icin ama gene ayni seyHic doktara gittiniz mi
Benimde oyle bi agri olmstu ama doktrm normal demisti
Bi sikiknti y6 haftalikken gidicem insallah stese girmemk icin ama gene ayni sey
Bi sikinti yoktur insallh ilk gebeligimde bende oyleydim en ufak seyinde sitrese sokuyrdum kendimi anladim ki bosuna sitrese girmisim ..6 haftalikken gidicem insallah stese girmemk icin ama gene ayni sey
Benimde aynı şekilde sol kasığımda ağrı oluyor ama öyle çok rahatsızlık vermiyo ara ara bide göğüslerim sütlerden şişmiş gibi ağrı yapiyo ozellikle göğüs uçları hiç doktora gitmedim kan vermedim iki defa idrar testi yaptım sadece biraz daha zaman geçmesini bekliyorum6 haftalikken gidicem insallah stese girmemk icin ama gene ayni sey
Gaz sancisi olabilir mi? Ozellikle aksamlari oluyo bende. Ilk hamileligimde de olurduHa o zaman beklicez oyle seyler yok inanilmaz sag kasikta sanci iyice paranoyak olduk
Normal kimisi bulantiyla biliyo gebeligini. Tebrik ederimKızlar, benimde idrar testim pozitif. iki gündür yapıyorum. silikti bugun koyulaştı baya. BAT’a 4 gün var. pazartesi kan testi yaptırayım diyorum. midem acayip bulanıyor, zaten o yuzden yaptım testi.
bu kdr erken mide bulantısı normal mi?
Olabilir ya sen naptin beta hac ciktiGaz sancisi olabilir mi? Ozellikle aksamlari oluyo bende. Ilk hamileligimde de olurdu