Yani bazı kişilerde duyuluyormuş daha erken. Ama ben acele etmek istemedim.oh maşallah bana da geçen cumartesi keseyi görünce, sonuçları getir 2 hafta sonra da kalp atışı bakarız dedi özel olduğu içiin kontrol srecinde gitmeyi planlıyorum inşallah kalbi de duyalım grupta duymalar başladı:) acaba ben de cumartesi gidince duyar mıyım?
Evet benim ilk doktorum prof.tu ve kesinlikle dinletmedi sadece kalp atiyor sikinti yok dediKızlar Bugün bi doktor bana doppler ile bebeğin kalbinin 11 haftadan önce dinletimesinin zararlı olduğunu söyledi bu konuda bilgisi olan var mı
Valla ben hep usuyorum hele ayaklarim buz normalde tisortle gezerdimKızlar yemek yiyince üşüme sizde de oluyor mu?
Bende güvenilen bir doktorla konuştum Bugün öyle deyince çok şaşırdım çünkü herkes Dinliyor öyle duyuyorum ama dana dinletmem sakıncalı dedi banaEvet benim ilk doktorum prof.tu ve kesinlikle dinletmedi sadece kalp atiyor sikinti yok dedi
Yani daha iyi bilen yazar ama deger baya iyiKizlar ben de gebeyim test degerlerine gore. Değerim 8476 fakat bugun ultrasonda bebek gozukmedi. 5+1 deyim. Vajinal ultrason canimi acitti bakamadi doktorkesenin gozukmemesi normal mi sizce, cok endiseliyim
O zaman kendisi duydu demi atiyorsa sorun yok canim takilma biz bekledik biraz titiz bi doktordu bizim kiBende güvenilen bir doktorla konuştum Bugün öyle deyince çok şaşırdım çünkü herkes Dinliyor öyle duyuyorum ama dana dinletmem sakıncalı dedi bana
İnşallah dış gebelik değildir, tekrar kan verdim bakalımYani daha iyi bilen yazar ama deger baya iyi
Evet çeken biliyor. Ama hamileliği çok seviyorum ben. Tüm zorluğunu karşın. Bu sefer daha çok tadını çıkarmayı planliyorumInşaallah başlamaz ama kaçınılmaz son sanırım benimde 8. Haftalarda başlamıştı kızımda çok zor
Insallah kuzum bak guzel haberler aldik sendede aliriz insallah sakin olİnşallah dış gebelik değildir, tekrar kan verdim bakalım
İnşAllah değildir üzülme bakalım kan ne çıkacak tekrarİnşallah dış gebelik değildir, tekrar kan verdim bakalım
İlk defa mı kan verdin betan düzenli mi artmıştı 8 bine kadarİnşallah dış gebelik değildir, tekrar kan verdim bakalım
Kese mi gozukmedi bebek mi?Yani daha iyi bilen yazar ama deger baya iyi
Görünür büyük ihtimal alttan kesin görünür ama benim pazartesi 1300 çıktı o Çarşamba alttan gördü acele etmezsen haftaya kalp atışını da duyarsın sorun yoksa bekle bence birazKızlar pazartesi 1859 çıktı beta .Cuma doktora gitsem kese görülür mü?
Acaba sağlıklı mı değil mi ? Hep aklımda bu soru varGörünür büyük ihtimal alttan kesin görünür ama benim pazartesi 1300 çıktı o Çarşamba alttan gördü acele etmezsen haftaya kalp atışını da duyarsın sorun yoksa bekle bence biraz
Ben 3 gündür mahvoldum bulantıdan özellikle sabahları bugün doktoruma yazdım onzyd diye bir ilaç yazdı yarın sabah alıcam bakalım işe yarıcak mıBulantıları başlayan bı ben miyim ya perişanım hicbisey yiyemiyorum yediğimi cikariyorum ne iyi gelir ne yapayım mahvoldum