2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bugun 6+1 mide yanması reflu basladi. Off ilkinde de böyle olmuştu. 😞 6. Hafta mide yanması, 7. hafta da mide bulunması ve kusma. Hemen de geçmedi
. 8. Aya kdr çıkardım yediklerimi. Hala umudum var, mide yanması neyse de belki mide bulantısı başlamaz 🤷‍♀️
Inşaallah başlamaz ama kaçınılmaz son sanırım benimde 8. Haftalarda başlamıştı kızımda çok zor 😏

Kızlar çok şükür sonuclarimi aldım cuma 21 olan beta hcg 4 gün sonra 197 olmus çok mutlu oldum 🤗 dün yumurtla gününden sonraki 13. Günümdü bugün tahmini bat günüm artık kan verip strese girmek istemiyorum 2 hafta sonraya randevu alıp dr gitcem insaallah

Kızlar benim bat 1 kasımdı. Hesabıma göre 22 kasımda çatlama oldu.Yumurtlamadan sonraki 10.günde gebeliğimi öğrenmiş oldum. Şimdi yumurtlama sonrası 17.günüm bugün. Ben kaç haftalık hamile oluyorum?Yarın doktor randevum var acaba kese görünür mü yoksa erken mi gitmiş olurum?

Bulantıları başlayan bı ben miyim ya perişanım hicbisey yiyemiyorum yediğimi cikariyorum ne iyi gelir ne yapayım mahvoldum
canım Allah yardmcın olsun benim ilk gebeliğim fenaydı bunda başlamaz diye dua ediyorum. yatağın başına kraker koy kalkmadan at ağzına muz ve peynir ekmek beslenmiştim bi de yiyebilirsin fırında balık canlandırıyo insanı tuhaf ama sanırım omega iyi geliyor.

Kızlar benim bat 1 kasımdı. Hesabıma göre 22 kasımda çatlama oldu.Yumurtlamadan sonraki 10.günde gebeliğimi öğrenmiş oldum. Şimdi yumurtlama sonrası 17.günüm bugün. Ben kaç haftalık hamile oluyorum?Yarın doktor randevum var acaba kese görünür mü yoksa erken mi gitmiş olurum?
Son adet tarihinizden hesaplayacaksiniz gebeligi. 5 haftalik falan suan. Kese gorunur ama bebek icin erken olabilir

Son adet tarihinizden hesaplayacaksiniz gebeligi. 5 haftalik falan suan. Kese gorunur ama bebek icin erken olabilir
Geç döllenme olduğunu düşündüğüm için aklım karışıyor. Ultrasonda netleşir sanırım kaç haftalık olduğum

Geç döllenme olduğunu düşündüğüm için aklım karışıyor. Ultrasonda netleşir sanırım kaç haftalık olduğum
Once sat a gore bakilir sonra eger cok gecse dollenme ona gore ileri atarlar. Genelde gec dollenme de olsa fark azsa degistirmiolar

Yalnis ifade rahim duvarım çok kalın olunca pazartesiye kadar incelme olmazsa kazicak gibi bir şey dedi üzüntüden anlamadım pazartesi tam konusacagiz
rabbim yardımcın olsun gücünü arttırsın inşallah en kısa zamanda sağlığına da bebişine de kavuş

Merhabalar 🥳🥳🥳 bugün keseyi gördük çok şükür. 🙏🏻😍 2 hafta sonra kalp atışları için gideceğiz. Sabah 9 tüp kan ve 1 tüp idar testi verdim. Bir tanesinin sonucu 2 hafta sonra çıkacakmış. Kalp atışları için çok heyecanlıyım 🤩🤩🤩🤩😍❤❤
oh maşallah bana da geçen cumartesi keseyi görünce, sonuçları getir 2 hafta sonra da kalp atışı bakarız dedi özel olduğu içiin kontrol srecinde gitmeyi planlıyorum inşallah kalbi de duyalım grupta duymalar başladı:) acaba ben de cumartesi gidince duyar mıyım?

Benim 8 Kasım adt başlangıcı idi öyle hesaplanıyor sanırım 😅 hesaplama da 4+2 çıkıyorum doktor da öyle dedi .

X