- 14 Haziran 2021
- 139
- 181
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hafsayi 6 haftalikken duymuştum ama tabi hepsi farklı bide kese şekli farklı dedi ona takildim. Ama mide bulantım tam hiz devam ediyor bu iyi bisey dedi.Erken kuzu ya nisoşu 7. Haftada duymuştum ben
Bebiş göründü mü yolk saç falan ?Ben hafsayi 6 haftalikken duymuştum ama tabi hepsi farklı bide kese şekli farklı dedi ona takildim. Ama mide bulantım tam hiz devam ediyor bu iyi bisey dedi.
Inşaallah başlamaz ama kaçınılmaz son sanırım benimde 8. Haftalarda başlamıştı kızımda çok zorBugun 6+1 mide yanması reflu basladi. Off ilkinde de böyle olmuştu. 6. Hafta mide yanması, 7. hafta da mide bulunması ve kusma. Hemen de geçmedi
. 8. Aya kdr çıkardım yediklerimi. Hala umudum var, mide yanması neyse de belki mide bulantısı başlamaz
Bebek görünmedi sadece kese görünüyor.Bebiş göründü mü yolk saç falan ?
Gorunur muhtemelemKızlar pazartesi 1859 çıktı beta .Cuma doktora gitsem kese görülür mü?
canım Allah yardmcın olsun benim ilk gebeliğim fenaydı bunda başlamaz diye dua ediyorum. yatağın başına kraker koy kalkmadan at ağzına muz ve peynir ekmek beslenmiştim bi de yiyebilirsin fırında balık canlandırıyo insanı tuhaf ama sanırım omega iyi geliyor.Bulantıları başlayan bı ben miyim ya perişanım hicbisey yiyemiyorum yediğimi cikariyorum ne iyi gelir ne yapayım mahvoldum
İnşallahGorunur muhtemelem
Son adet tarihinizden hesaplayacaksiniz gebeligi. 5 haftalik falan suan. Kese gorunur ama bebek icin erken olabilirKızlar benim bat 1 kasımdı. Hesabıma göre 22 kasımda çatlama oldu.Yumurtlamadan sonraki 10.günde gebeliğimi öğrenmiş oldum. Şimdi yumurtlama sonrası 17.günüm bugün. Ben kaç haftalık hamile oluyorum?Yarın doktor randevum var acaba kese görünür mü yoksa erken mi gitmiş olurum?
evet ben de ilk 3 ay ilaç kullanmıştımçok geçmiş olsun mideni boş bırakmamaya çalış ben elimde ülker tuzlu çubuk kraker ile geziyordum leblebi fayda etmedi bana birde metpamid vermişti doktorum o da nispeten iyi gelmişti
Geç döllenme olduğunu düşündüğüm için aklım karışıyor. Ultrasonda netleşir sanırım kaç haftalık olduğumSon adet tarihinizden hesaplayacaksiniz gebeligi. 5 haftalik falan suan. Kese gorunur ama bebek icin erken olabilir
Once sat a gore bakilir sonra eger cok gecse dollenme ona gore ileri atarlar. Genelde gec dollenme de olsa fark azsa degistirmiolarGeç döllenme olduğunu düşündüğüm için aklım karışıyor. Ultrasonda netleşir sanırım kaç haftalık olduğum
rabbim yardımcın olsun gücünü arttırsın inşallah en kısa zamanda sağlığına da bebişine de kavuşYalnis ifade rahim duvarım çok kalın olunca pazartesiye kadar incelme olmazsa kazicak gibi bir şey dedi üzüntüden anlamadım pazartesi tam konusacagiz
TebriklerMerhabalar bugün keseyi gördük çok şükür. 2 hafta sonra kalp atışları için gideceğiz. Sabah 9 tüp kan ve 1 tüp idar testi verdim. Bir tanesinin sonucu 2 hafta sonra çıkacakmış. Kalp atışları için çok heyecanlıyım ❤❤
oh maşallah bana da geçen cumartesi keseyi görünce, sonuçları getir 2 hafta sonra da kalp atışı bakarız dedi özel olduğu içiin kontrol srecinde gitmeyi planlıyorum inşallah kalbi de duyalım grupta duymalar başladı:) acaba ben de cumartesi gidince duyar mıyım?Merhabalar bugün keseyi gördük çok şükür. 2 hafta sonra kalp atışları için gideceğiz. Sabah 9 tüp kan ve 1 tüp idar testi verdim. Bir tanesinin sonucu 2 hafta sonra çıkacakmış. Kalp atışları için çok heyecanlıyım ❤❤
Benim 8 Kasım adt başlangıcı idi öyle hesaplanıyor sanırım hesaplama da 4+2 çıkıyorum doktor da öyle dedi .Kızlar benim bat 1 kasımdı. Hesabıma göre 22 kasımda çatlama oldu.Yumurtlamadan sonraki 10.günde gebeliğimi öğrenmiş oldum. Şimdi yumurtlama sonrası 17.günüm bugün. Ben kaç haftalık hamile oluyorum?Yarın doktor randevum var acaba kese görünür mü yoksa erken mi gitmiş olurum?