2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İkimizde aynı gidiyoruz :) haberleşelim ya lütfen benim 2 gün önce 20.45 çıktı. Sabah kan verdim 29.54 çıktı. Anormallik var mi diye az önce yine verdim sonucu bekliyorum
Tamam benim sonuç yarın çıkar inşaallah yazarım sende sonuç çıkınca yaz bakalim🤗 normalse bidaha kan vermem keseyi görmeye giderim inşaallah

Diş ağrısı beynimden çıkıyor. Çıldırıcam parol dışında bişeyde içemiyorum. Antibiyotikte veremedi erken başladık
Ben ogrenmeden bi hafta once dis tedavisine basladim. Antibiyotikler kanal tedavileri rontgenler. Ogrendikten sonra sadece dolgu yapti anestezisiz falan ama ogrenene ladar herseyi yaptik. Allah korusun. Benm migrenim var ilk gebelikte doktorum cok zorlanirsan haftada bi kez arveles icebilirsin demisti. Doktoruna bi sor istetsen dayanamiorim.die

Ben ogrenmeden bi hafta once dis tedavisine basladim. Antibiyotikler kanal tedavileri rontgenler. Ogrendikten sonra sadece dolgu yapti anestezisiz falan ama ogrenene ladar herseyi yaptik. Allah korusun. Benm migrenim var ilk gebelikte doktorum cok zorlanirsan haftada bi kez arveles icebilirsin demisti. Doktoruna bi sor istetsen dayanamiorim.die
Bugün gittim haliyle röntgen çekemedi muhtelemen kökü iltihap yaptı çünkü dişte çürük çatlak kırık hiç bişey yok 🥺
3 içinde geçmezse bakıcak bi yoluna

Tamam benim sonuç yarın çıkar inşaallah yazarım sende sonuç çıkınca yaz bakalim🤗 normalse bidaha kan vermem keseyi görmeye giderim inşaallah
Bende bundan sonra bir daha kan vermiycem ya kafayı yemekten başka bisey değil. Şu akşam verdiğim düzgün çıksın başka bisey istemiyorum ya

Bugün gittim haliyle röntgen çekemedi muhtelemen kökü iltihap yaptı çünkü dişte çürük çatlak kırık hiç bişey yok 🥺
3 içinde geçmezse bakıcak bi yoluna
Benmkinde de disardan bakinca hic bisi yoktu ama ici bitmis kanali yaparken antibiyotige ve tum cene anesteziye ragmen cok zordu
Allah yardim rtsin insallah basit bi apsedir de curuk vs yoktur

X