- 8 Mart 2019
- 680
- 796
Bende pcos luyum inşaallah benimde ovulasyon tarihimi baz alırlarPcos hastası olan düzensiz regl gören bi arkadaşımın direk ultrasonu baz almıştı sizinde öyle yapar muhtemelen yada ovülasyon gününü baz alır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende pcos luyum inşaallah benimde ovulasyon tarihimi baz alırlarPcos hastası olan düzensiz regl gören bi arkadaşımın direk ultrasonu baz almıştı sizinde öyle yapar muhtemelen yada ovülasyon gününü baz alır
Eminsen bence onuda baz alabilir en azından ultrasonu onla karşılaştırır.Bende pcos luyum inşaallah benimde ovulasyon tarihimi baz alırlar
Tamam benim sonuç yarın çıkar inşaallah yazarım sende sonuç çıkınca yaz bakalim normalse bidaha kan vermem keseyi görmeye giderim inşaallahİkimizde aynı gidiyoruz :) haberleşelim ya lütfen benim 2 gün önce 20.45 çıktı. Sabah kan verdim 29.54 çıktı. Anormallik var mi diye az önce yine verdim sonucu bekliyorum
Çok geçmiş olsun gebelikte diş ağrısı çok zorDiş ağrısı beynimden çıkıyor. Çıldırıcam parol dışında bişeyde içemiyorum. Antibiyotikte veremedi erken başladık
Ben ogrenmeden bi hafta once dis tedavisine basladim. Antibiyotikler kanal tedavileri rontgenler. Ogrendikten sonra sadece dolgu yapti anestezisiz falan ama ogrenene ladar herseyi yaptik. Allah korusun. Benm migrenim var ilk gebelikte doktorum cok zorlanirsan haftada bi kez arveles icebilirsin demisti. Doktoruna bi sor istetsen dayanamiorim.dieDiş ağrısı beynimden çıkıyor. Çıldırıcam parol dışında bişeyde içemiyorum. Antibiyotikte veremedi erken başladık
Geçmiş olsun doktor bişi demedi miDiş ağrısı beynimden çıkıyor. Çıldırıcam parol dışında bişeyde içemiyorum. Antibiyotikte veremedi erken başladık
Evet. Değer az artınca telaş yaptımHem sabah hem akşam mi verdin
Bugün gittim haliyle röntgen çekemedi muhtelemen kökü iltihap yaptı çünkü dişte çürük çatlak kırık hiç bişey yokBen ogrenmeden bi hafta once dis tedavisine basladim. Antibiyotikler kanal tedavileri rontgenler. Ogrendikten sonra sadece dolgu yapti anestezisiz falan ama ogrenene ladar herseyi yaptik. Allah korusun. Benm migrenim var ilk gebelikte doktorum cok zorlanirsan haftada bi kez arveles icebilirsin demisti. Doktoruna bi sor istetsen dayanamiorim.die
Bende bundan sonra bir daha kan vermiycem ya kafayı yemekten başka bisey değil. Şu akşam verdiğim düzgün çıksın başka bisey istemiyorum yaTamam benim sonuç yarın çıkar inşaallah yazarım sende sonuç çıkınca yaz bakalim normalse bidaha kan vermem keseyi görmeye giderim inşaallah
Gebeliğin erken dönemi bişey yapmamak daha iyi olur dedi. Ama geçmezse gebelikte kullanılan düşük dozlu bi antibiyotik başlayacak canım. Şimdi 3 gün sadece parolGeçmiş olsun doktor bişi demedi mi
Ay haber verin bende merak ettim inşallah güzel çıksın sonuçBende bundan sonra bir daha kan vermiycem ya kafayı yemekten başka bisey değil. Şu akşam verdiğim düzgün çıksın başka bisey istemiyorum ya
Benimde 21çıktı adet olacağım günün akşamı yaptığımda, ilk oğlumda 17 değerle öğrenmiştimSanırım öyle olacak doktorlar oyuzden ilk kimyasal diyorlar konuyu anlatinca 21 normal dedi ben kendimi bilmesem belki gebeliği sonlandirma bile yapılabilir sağlıklı değil diye
Ya benimki niye 4+5
7 bine yakin cikti sorun olmus olmasin kafam cok takildi
Evet bak erken yumurtladim ondan olabilirmi 11.gun duYüksek olunca problem yok ki düşük çıkınca yada artış düzenli olmayınca insan stres oluyo seninki ya çoğul gebelik yada adet biter bitmez yumurtan döllenmiş
Sen iki ihtimali de aklında bulundur endiselenecek bir durum yok ama ona emin ol on gün içinde öğrenirsin ikiz mi değil miEvet bak erken yumurtladim ondan olabilirmi 11.gun du
Aslinda ikizde olsa fena olmaz bak hayirlisi diyelimSen iki ihtimali de aklında bulundur endiselenecek bir durum yok ama ona emin ol on gün içinde öğrenirsin ikiz mi değil mi
Benmkinde de disardan bakinca hic bisi yoktu ama ici bitmis kanali yaparken antibiyotige ve tum cene anesteziye ragmen cok zorduBugün gittim haliyle röntgen çekemedi muhtelemen kökü iltihap yaptı çünkü dişte çürük çatlak kırık hiç bişey yok
3 içinde geçmezse bakıcak bi yoluna
Gönlünce olur inşallah sağlıkla gelsin her türlüAslinda ikizde olsa fena olmaz bak hayirlisi diyelim