İnşallah hayırlısıyla normal oluyorAnladım canım sağol ozaman benim 4 gün oldu cuma vermistim bugün verdim 80 lerde çıkarsa normalmi olmuş oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah hayırlısıyla normal oluyorAnladım canım sağol ozaman benim 4 gün oldu cuma vermistim bugün verdim 80 lerde çıkarsa normalmi olmuş oluyor
Kacti ilk degerinAnladım canım sağol ozaman benim 4 gün oldu cuma vermistim bugün verdim 80 lerde çıkarsa normalmi olmuş oluyor
Ben de el kizi izliyorum. Son bolumunun sonunda ben de aglamaktan bitap dustum. Sanirsin gurbette annemden yasiyorum bi sarki caldi sonunda derya bedavacinin. Aman allahimHazal Kaya'nın yeni dizisine başladım 'Misafir' ağla ağla helak oldum.
Haha tamam teşekkürler20 den sonra 2 kati 40 o kisimda hesaplama yanlis yoksa gerisi dgru
4-5 saatte çıkıyor normalde. Yarın kesin çıkar inşallahEvet baktımda çıkmamış yarın çıkar demişti dr
21 çıkmıştıKacti ilk degerin
Sağlık ocağı ya oyuzden çıkmadı sanırım4-5 saatte çıkıyor normalde. Yarın kesin çıkar inşallah
Muhtemelen neyse yarın o zaman en son HCG kaçtı seninSağlık ocağı ya oyuzden çıkmadı sanırım
Ay daha sat yarin miii. 21 cok normal bi deger. Daha cocugun rahme dustugunden haberi yokKızlar bakın bunlar benim gebelik testlerim ilki cuma kan verdiğim gun 21 çıktı orda bi hayalet çizgi var resimde çıkmamış 2. Pazar gunu 3. De bugün kan verdim sonuç yarın inşaallah bekledigim adet günüm yarın
Yanı evett ama benim sat normalde 22 ekim ama ben 45 50 gün arasi oluyorum ovulasyon takibi yaptim 13. Gun bugun yumurtlamadan sonra oyuzden tahmini sat yarın geç dollenme dedikleri şeyi yaşıyorum sanırımAy daha sat yarin miii. 21 cok normal bi deger. Daha cocugun rahme dustugunden haberi yok
Yani aslinda 28 gunluk dongu olsa 17 gun gecmis olacakken ara uzun oldugu icin senin sat baz alinamiyor. O yuzden de gec dollenme sayilcak dimi.Yanı evett ama benim sat normalde 22 ekim ama ben 45 50 gün arasi oluyorum ovulasyon takibi yaptim 13. Gun bugun yumurtlamadan sonra oyuzden tahmini sat yarın geç dollenme dedikleri şeyi yaşıyorum sanırım
Sanırım öyle olacak doktorlar oyuzden ilk kimyasal diyorlar konuyu anlatinca 21 normal dedi ben kendimi bilmesem belki gebeliği sonlandirma bile yapılabilir sağlıklı değil diyeYani aslinda 28 gunluk dongu olsa 17 gun gecmis olacakken ara uzun oldugu icin senin sat baz alinamiyor. O yuzden de gec dollenme sayilcak dimi.
Sat lar bat lar birbirine karıştıBu arada sat sat die yardirioz da. Bahsettigimiz sey bat beklenen yani. Sat son adet
Evet canim 80 olursa normal oluyor. Bende şimdi kendi hastaneye kan verdim. 29 olan deger yukselmismi ona bakicam. Daha sabah verdim ama dayanamıyorum ya tutamıyorum kendimiAnladım canım sağol ozaman benim 4 gün oldu cuma vermistim bugün verdim 80 lerde çıkarsa normalmi olmuş oluyor
Son regl tarihiniz neydi ?Evet canim 80 olursa normal oluyor. Bende şimdi kendi hastaneye kan verdim. 29 olan deger yukselmismi ona bakicam. Daha sabah verdim ama dayanamıyorum ya tutamıyorum kendimi
Pcos hastası olan düzensiz regl gören bi arkadaşımın direk ultrasonu baz almıştı sizinde öyle yapar muhtemelen yada ovülasyon gününü baz alır.Sanırım öyle olacak doktorlar oyuzden ilk kimyasal diyorlar konuyu anlatinca 21 normal dedi ben kendimi bilmesem belki gebeliği sonlandirma bile yapılabilir sağlıklı değil diye
İkimizde aynı gidiyoruz :) haberleşelim ya lütfen benim 2 gün önce 20.45 çıktı. Sabah kan verdim 29.54 çıktı. Anormallik var mi diye az önce yine verdim sonucu bekliyorum şimdiKızlar bakın bunlar benim gebelik testlerim ilki cuma kan verdiğim gun 21 çıktı orda bi hayalet çizgi var resimde çıkmamış 2. Pazar gunu 3. De bugün kan verdim sonuç yarın inşaallah bekledigim adet günüm yarın
Hem sabah hem akşam mi verdinEvet canim 80 olursa normal oluyor. Bende şimdi kendi hastaneye kan verdim. 29 olan deger yukselmismi ona bakicam. Daha sabah verdim ama dayanamıyorum ya tutamıyorum kendimi