- 18 Mart 2008
- 3.138
- 1.634
Nasılsın janna :) evet tek basına büyütmek zor. Benimde oglum 2 yasındayken otur kahve iç sohbet et o konumdaydı. Ama kızım 24 aylık yine ve cok az konusuyor. Konusulan herseyi anlıyor talimatları yerine getiriyor ancak konusmaya gelince tek tek kelimeler. Maks iki kelimesi dede gel baba al. Gibi. Bakıcı bakıyor onun mu etkisi acaba. Kadın tüm gün kendi haline bırakıyor hiç sohbet etmiyor diye düsünüyorum artık.Hiçbir zaman ekran konusunda katı olmadım. Cizgifilmlerin cogunu izledi 2 yasına basmasıyla birlikte bildiğin sohbet ediyor suanda neredeyse. Sorularıma cevap veriyor artık kaç kelime bildiğini bile sayamadım. Ama hep kalabalık ortamda büyüdü belkide şansı budur bilmiyorum ve hep ben ilgilendim anne olarak. Çevremde birinin daha basına böyle bi durum geldi. İlk cocugu gayet konusmustu ikinci ogluna bakıcı baktı konusamadı cocugu daha yeni yeni kelime söylemeye baslamıs bizimkilerden 9 ay büyük
Bu arada selamlar herkese, bayadır yoktum buralarda tek basına cocuk büyütmek biraz zormuş