Merhaba arkadaşlar, doktorun onayıyla ek gıdaya başladık dün. 1.ayımızda inek sütü alerjisi koyulmuştu, maması bundan dolayı receteliydi inek sütü icermeyen mama kullaniyorduk (anne sütü almıyor) . Ben zaten korkuyordum yogurttan ama doktorun ve sağlık ocağındaki hemşirenin de yoğurtla başla demesi belki alerjisi geçmiştir düşüncesi oluşturdu kafamda ve verdim dün kendi yaptığım yoğurdu. Vermez olaydım dün akşam perişan oldu kuzum kusa kusa rengi attı, dudakları morardı. Epey korkuttu bizi. Bugun dr a gittik, gelişimi vs gayet güzel çok şükür. Yaşadığımız duruma da alerji olması yüksek ihtimal dedi (kabak gibi ortada aslında alerji olduğu, ilk başta teşhisi koyan farklı dr du) Üniversitede alerji testi yaptırmamızı söyledi. Alerji testi yaptıranınız oldu mu? Bazı doktorlar karşı alerji testine onun sebebi nedir bilen var mı? Bir de merak ettiğim şu sonuçta tabiki bunu söyleyen doktor ama ben 3 gün kuralına göre gideceğim yani inek sütü disinda herhangi bir şeye alerjisi varsa o şekilde de çıkmaz mı? Yoksa alerji testi yaptırmak tedbir açısından daha mı iyi olur kafam çok karıştı aynı durumları yaşayan yada bilgisi olan var mı acaba?