- 3 Ağustos 2012
- 360
- 327
Ah keşke biz de öyle olsak umarım geçicidir yarım saatte 1 saatte bir kalkıyoruz sanırım doymuyor mamada beğenmiyor Aslan bey.Kalkıyor… gece 2 kez emziriyorum ben ki benimki geç uyuyor 12 civarı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah keşke biz de öyle olsak umarım geçicidir yarım saatte 1 saatte bir kalkıyoruz sanırım doymuyor mamada beğenmiyor Aslan bey.Kalkıyor… gece 2 kez emziriyorum ben ki benimki geç uyuyor 12 civarı
Yani tam bilmiyorum ama hangi dakika cevircez ki. Zaten kafayi saga sola ceviriyolar. Sirtustu yatabilirler benceBenimki de hep sırt üstü dönüyor ama ben hep yan yatırıyorum, riskli dönemi atlattık mı yani şimdi
Anne sutu alip gece sık kalkmayan bebek olur mu? Mama alan bile kalkiyo. Benim.oglum 3 kez uyaniyo su aralar cogunlukla mama ilerliyoruzKızlar gerçekten sadece anne sütü alıp gece de sık kalkmıyor mu bebişler kimse bişey yazmıyor
Uyku arasinda denesen? Ya d memede eds yapip mama verebilirsinAh keşke biz de öyle olsak umarım geçicidir yarım saatte 1 saatte bir kalkıyoruz sanırım doymuyor mamada beğenmiyor Aslan bey.
Yaaa ben de bunu sormaya gelmiştim. Biz de uyutmakta baya sıkıntı yaşıyoruz. Bir de doymama durumu var. Yani benim sütüm azaldı hasta olduğum için arttırmay çalışıyorum ama atak haftasında olduğundan mıdır nedir bilmiyorum, mama da veriyorum emziriyorum da ne zaman mememi teklif etsem alıyo böyle değildi bu çocuk, istemeyince doyunca almazdı memeyi şuan doyduğunu anlayamıyorum sanki hep aç.Ah keşke biz de öyle olsak umarım geçicidir yarım saatte 1 saatte bir kalkıyoruz sanırım doymuyor mamada beğenmiyor Aslan bey.
Az m9 emiyor acaba? Az emince erken acikir, zaten anne sütü bildiğin su, tok tutmuyor. Gece 12 gibi meme + mama ekleyebilirsin, mama daha uzun süre tok tutuyor.Ah keşke biz de öyle olsak umarım geçicidir yarım saatte 1 saatte bir kalkıyoruz sanırım doymuyor mamada beğenmiyor Aslan bey.
Simdi emme var emme var. Teklif ettiğinde çok aç gibi mi emiyor, sadece mi emiyor cnmYaaa ben de bunu sormaya gelmiştim. Biz de uyutmakta baya sıkıntı yaşıyoruz. Bir de doymama durumu var. Yani benim sütüm azaldı hasta olduğum için arttırmay çalışıyorum ama atak haftasında olduğundan mıdır nedir bilmiyorum, mama da veriyorum emziriyorum da ne zaman mememi teklif etsem alıyo böyle değildi bu çocuk, istemeyince doyunca almazdı memeyi şuan doyduğunu anlayamıyorum sanki hep aç.
Gubde 2 uyku mu yani? Bence ben anlamadimUyku hakkında
Yeni bir şey öğrendim, 4.ay rutinlerin oluşma ayı olduğu için kritik. Aşağıdaki yöntemi bırakmadan olduğu kadar düzenli deneyeceğim, size de faydalı olur belki diye yazıyorum
Sabah uyandıktan sonra ilk uyku (veya uykusu gelmezse en geç 2 saat sonra) 1 kısa (45 dak) bir uzun (1.5 saat) uyku.
uyanmazsa bebe mutlaka uyandırılır
Her gun düzenli yapılıyor, bebede biyolojik uyku saati kuruluyormus
Denemesi bedava :)
Tam zeykus a göre bilgiAz m9 emiyor acaba? Az emince erken acikir, zaten anne sütü bildiğin su, tok tutmuyor. Gece 12 gibi meme + mama ekleyebilirsin, mama daha uzun süre tok tutuyor.
Hatta bir arkadaşım baştan beri formül mama ile beslemek durumunda kalmış ama bebe hiç doymuyormus. Sonra biri önermiş ki pirinci hasla, nişasta siya geçsin, porinc suyunda yap mamayi bebe porinc suyunda yapılan mama ile doymuş, öyle yapmışlar. Doktor gorusu nasıl olur bilmiyorum ama böyle bir şey varmis
Gubde 2 uyku mu yani? Bence ben anlamadim
Eskiden bebeklere verirlermis pirinç unu filan annelerimiz bize hapmiiAz m9 emiyor acaba? Az emince erken acikir, zaten anne sütü bildiğin su, tok tutmuyor. Gece 12 gibi meme + mama ekleyebilirsin, mama daha uzun süre tok tutuyor.
Hatta bir arkadaşım baştan beri formül mama ile beslemek durumunda kalmış ama bebe hiç doymuyormus. Sonra biri önermiş ki pirinci hasla, nişasta siya geçsin, porinc suyunda yap mamayi bebe porinc suyunda yapılan mama ile doymuş, öyle yapmışlar. Doktor gorusu nasıl olur bilmiyorum ama böyle bir şey varmis
Ek gidada vermişler de ilk 6 ayda suyunu kullananı duymadimEskiden bebeklere verirlermis pirinç unu filan annelerimiz bize hapmii
Ek gidada vermişler de ilk 6 ayda suyunu kullananı duymadim
Ben 1.aydan sonra sirt ustu yatirmaya basladim. Ama basini yukseltiyorum hepKızlar bebekler ne zaman sırt üstü yatırılmaya başlanıyor? Ben hala yan yatırıyorum.
12 1 gibi uyuyor. Sabah 6 gibi uyaniyor emiyor. Sonra 8de tekrar uyaniyor.Kızlar gerçekten sadece anne sütü alıp gece de sık kalkmıyor mu bebişler kimse bişey yazmıyor
Hamileyken de emzirilebiliyor. Şüphen varsa test yap benceHanımlar 2gundur ağır grip oldum öksürük burun akıntısı dün tad kaybı halsizlik
Bebeğim emmek istemedi dün zaten çok emmiyordu sütüm yok diye.
Birde acaba kazara hamile mi kaldım, , ondan mı emmiyordur